Zerrenda:Nafarroa Garaiko mendiak

Nafarroako mendien zerrenda» orritik birbideratua)
Euskal Herriko mendien mapa interaktiboa (query.wikidata.org)

Nafarroa Garaiko mendien zerrenda da hau, alfabetikoki ordenatuta, eta herrialde horretako mendilerroak ere aipatuta.

Nafarroa Garaiko eta Euskal Herri osoko mendirik altuena Hiru Erregeen Mahaia da (2.428 m).

Mendilerroak aldatu

 
Hiru Erregeen Mahaia (2.428 m).

Mendiak aldatu

 
Beriain mendia (Andimendi), Altsasutik ikusita

Hauek dira herrialdeko mendi nagusiak:


izena itsas mailaren gainetiko altuera honako erakunde administratiboan dago koordenatuak irudia
Hiru Erregeen Mahaia 2446 Erronkari 42°55′10″N 0°43′39″W / 42.919411°N 0.7275039°W / 42.919411; -0.7275039
 
Añelarra 2358 Nafarroa Garaia 42°56′21″N 0°43′53″W / 42.939087°N 0.731288°W / 42.939087; -0.731288
Ukerdi 2251 Nafarroa Garaia 42°55′26″N 0°44′57″W / 42.92379°N 0.749151°W / 42.92379; -0.749151
Ezkaurre 2050 Nafarroa Garaia
Huescako probintzia
42°51′15″N 0°50′24″W / 42.85416667°N 0.84°W / 42.85416667; -0.84
 
Orhi 2017 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42°59′23″N 1°00′18″W / 42.989627777778°N 1.0049527777778°W / 42.989627777778; -1.0049527777778
 
Kartxela 1982 Erronkaribar
Nafarroa Garaia
Zuberoa
42°57′09″N 0°53′18″W / 42.9525°N 0.88833333333333°W / 42.9525; -0.88833333333333
 
Otsogorrigaña 1923 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42°57′27″N 0°55′07″W / 42.9575°N 0.91861111°W / 42.9575; -0.91861111
Barazea 1893 Zuberoa
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
42°57′50″N 0°54′21″W / 42.9638937°N 0.9057634°W / 42.9638937; -0.9057634
42°57′49″N 0°54′21″W / 42.963592°N 0.905738°W / 42.963592; -0.905738
Lakhura 1877 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42°57′17″N 0°50′13″W / 42.95478°N 0.83704°W / 42.95478; -0.83704
Lapazarra 1785 Nafarroa Garaia 42°55′51″N 0°47′52″W / 42.93083333°N 0.79777778°W / 42.93083333; -0.79777778
Ezkaurretxikia 1769 Nafarroa Garaia 42°51′30″N 0°52′41″W / 42.858403°N 0.878088°W / 42.858403; -0.878088
Kañadaxiloa 1769 Nafarroa Garaia 42°50′20″N 0°51′27″W / 42.838929°N 0.857465°W / 42.838929; -0.857465
Binbaleta 1757 Nafarroa Garaia
Zuberoa
42°57′18″N 0°52′32″W / 42.9550242°N 0.8755692°W / 42.9550242; -0.8755692
Gaztarrigaña 1729 Larraine
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
42°57′33″N 0°57′23″W / 42.9592857°N 0.9562772°W / 42.9592857; -0.9562772
Belaiko lepoa 1727 Erronkari
Zuberoa
42°57′35″N 0°53′45″W / 42.95971389°N 0.89589167°W / 42.95971389; -0.89589167
Kalbeira 1686 Erronkari
Ansó
Nafarroa Garaia
Aragoi
42°48′08″N 0°51′38″W / 42.802247222222°N 0.86048611111111°W / 42.802247222222; -0.86048611111111
Atuzkarrazko mendilerroa 1583 Nafarroa Garaia 42°52′35″N 1°00′44″W / 42.8764°N 1.0122°W / 42.8764; -1.0122
42°50′00″N 1°05′00″W / 42.833333333333°N 1.0833333333333°W / 42.833333333333; -1.0833333333333
Peñablanca 1583 Nafarroa Garaia 42°51′31″N 0°58′19″W / 42.85861111°N 0.97194444°W / 42.85861111; -0.97194444
Ortzantzurieta 1567 Nafarroa Garaia 43°01′00″N 1°16′00″W / 43.0167°N 1.26667°W / 43.0167; -1.26667
43°01′00″N 1°17′00″W / 43.016666666667°N 1.2833333333333°W / 43.016666666667; -1.2833333333333
Izagra 1558 Nafarroa Garaia 42°51′07″N 0°58′31″W / 42.8520342°N 0.9752914°W / 42.8520342; -0.9752914
Goienburu 1549 Nafarroa Garaia 42°56′21″N 0°56′22″W / 42.9390923°N 0.9394439°W / 42.9390923; -0.9394439
Abodi 1533 Nafarroa Garaia 42°57′06″N 1°03′16″W / 42.95166667°N 1.05444444°W / 42.95166667; -1.05444444
 
Lakuaga 1517 Uztarroze 42°52′31″N 0°58′55″W / 42.875277777778°N 0.98194444444444°W / 42.875277777778; -0.98194444444444
Txorrotxarria 1517 Nafarroa Garaia 42°51′38″N 1°00′13″W / 42.860651°N 1.003474°W / 42.860651; -1.003474
Astobizkar 1506 Nafarroa Garaia 43°02′08″N 1°17′46″W / 43.03543333°N 1.29622222°W / 43.03543333; -1.29622222
Abodi Mendebaldea 1496 Nafarroa Garaia 42°57′35″N 1°06′49″W / 42.95972222°N 1.11361111°W / 42.95972222; -1.11361111
Andimendi 1493 Nafarroa Garaia 42°48′42″N 1°57′01″W / 42.8117°N 1.9504°W / 42.8117; -1.9504
 
Beriain 1493 Nafarroa Garaia 42°53′34″N 1°59′52″W / 42.892777777778°N 1.9977777777778°W / 42.892777777778; -1.9977777777778
 
Idorrokia 1492 Nafarroa Garaia 42°57′42″N 1°07′52″W / 42.96166667°N 1.13111111°W / 42.96166667; -1.13111111
Mendimotz 1491 Nafarroa Garaia 43°01′35″N 1°17′04″W / 43.02628889°N 1.28453333°W / 43.02628889; -1.28453333
Arrizabala 1481 Nafarroa Garaia 42°57′24″N 1°05′41″W / 42.95666667°N 1.09472222°W / 42.95666667; -1.09472222
Baigura 1474 Nafarroa Garaia 42°52′16″N 1°14′34″W / 42.8711875°N 1.2429104°W / 42.8711875; -1.2429104
Txangoa 1471 Orbaizeta 43°02′30″N 1°16′02″W / 43.04174167°N 1.26718611°W / 43.04174167; -1.26718611
Goñiburu 1464 Nafarroa Garaia 42°57′53″N 1°09′09″W / 42.96472222°N 1.1525°W / 42.96472222; -1.1525
Gaztanbidea 1460 Nafarroa Garaia 42°57′05″N 1°02′10″W / 42.95138889°N 1.03611111°W / 42.95138889; -1.03611111
Adi 1458 Nafarroa Garaia 43°01′14″N 1°26′38″W / 43.0206°N 1.44389°W / 43.0206; -1.44389
 
Cruz de Osaba 1438 Nafarroa Garaia 42°57′09″N 1°01′42″W / 42.952626°N 1.028346°W / 42.952626; -1.028346
Intzako dorrea 1431 Nafarroa Garaia
Araitz
43°00′00″N 2°01′33″W / 43.00009°N 2.02571°W / 43.00009; -2.02571
 
Bizkarraundi 1426 Nafarroa Garaia 42°57′32″N 1°09′08″W / 42.95888889°N 1.15222222°W / 42.95888889; -1.15222222
Urkulu 1419 Eiheralarre
Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43°02′49″N 1°14′26″W / 43.04694444°N 1.24055556°W / 43.04694444; -1.24055556
 
Joar 1419 Araba
Nafarroa Garaia
42°38′07″N 2°20′49″W / 42.635277777778°N 2.3469444444444°W / 42.635277777778; -2.3469444444444
 
Saioa 1419 Baztan 43°02′49″N 1°33′28″W / 43.046944444444°N 1.5577777777778°W / 43.046944444444; -1.5577777777778
 
Saitsederra 1418 Nafarroa Garaia 42°52′00″N 0°57′03″W / 42.866719°N 0.95097°W / 42.866719; -0.95097
Ihurbain 1416 Nafarroa Garaia 42°53′39″N 1°59′39″W / 42.894225°N 1.99409722°W / 42.894225; -1.99409722
 
Auztarri 1412 Nafarroa Garaia 42°57′54″N 1°10′57″W / 42.965°N 1.1825°W / 42.965; -1.1825
Migoleta 1406 Erronkari 42°51′12″N 1°02′17″W / 42.853369444444°N 1.0379333333333°W / 42.853369444444; -1.0379333333333
Martxate 1403 Nafarroa Garaia 42°57′08″N 1°11′21″W / 42.9521159°N 1.1892697°W / 42.9521159; -1.1892697
Goñiburu Txikia 1403 Nafarroa Garaia 42°57′45″N 1°08′48″W / 42.9624008°N 1.1466071°W / 42.9624008; -1.1466071
Dozola 1402 Nafarroa Garaia
Aragoi
42°45′49″N 0°53′21″W / 42.76361111°N 0.88916667°W / 42.76361111; -0.88916667
El Cerrillar 1391 Nafarroa Garaia 42°56′48″N 1°01′33″W / 42.9467676°N 1.0259467°W / 42.9467676; -1.0259467
Borrokoxko 1389 Nafarroa Garaia 42°51′10″N 1°11′46″W / 42.852656°N 1.196052°W / 42.852656; -1.196052
Corona/Errazu 1387 Nafarroa Garaia 42°55′49″N 1°19′25″W / 42.930148°N 1.323611°W / 42.930148; -1.323611
Menditxipi 1376 Nafarroa Garaia 43°02′15″N 1°16′58″W / 43.03748333°N 1.28281111°W / 43.03748333; -1.28281111
Itzaga 1361 Nafarroa Garaia
Itzagaondoa
42°42′48″N 1°25′43″W / 42.7133°N 1.42865°W / 42.7133; -1.42865
 
Beoain 1359 Nafarroa Garaia
Gipuzkoa
43°00′49″N 2°02′14″W / 43.013503°N 2.037352°W / 43.013503; -2.037352
Arangoiti 1355 Nafarroa Garaia 42°38′44″N 1°11′40″W / 42.64555556°N 1.19444444°W / 42.64555556; -1.19444444
Berrendi 1354 Nafarroa Garaia 42°57′11″N 1°12′49″W / 42.95305556°N 1.21361111°W / 42.95305556; -1.21361111
 
Beoin 1350 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°00′52″N 2°02′10″W / 43.01453333°N 2.03623611°W / 43.01453333; -2.03623611
Lezitza 1350 Nafarroa Garaia 43°03′04″N 1°15′51″W / 43.0512069°N 1.2642217°W / 43.0512069; -1.2642217
Amorro 1348 Nafarroa Garaia 42°53′13″N 1°56′46″W / 42.88681667°N 1.94618889°W / 42.88681667; -1.94618889
Uarrain I 1346 Nafarroa Garaia 43°00′08″N 2°04′25″W / 43.0021°N 2.0737277777778°W / 43.0021; -2.0737277777778
 
Artxueta 1343 Nafarroa Garaia 42°57′13″N 1°57′50″W / 42.95355°N 1.96389444°W / 42.95355; -1.96389444
La Plana 1337 Nafarroa Garaia 42°38′11″N 2°19′53″W / 42.63638889°N 2.33138889°W / 42.63638889; -2.33138889
Mendilatz 1337 Orbaizeta 43°01′05″N 1°12′44″W / 43.01805556°N 1.21222222°W / 43.01805556; -1.21222222
Mendizar 1323 Orbaizeta
Nafarroa Garaia
43°01′08″N 1°09′52″W / 43.01888889°N 1.16444444°W / 43.01888889; -1.16444444
Egurbide (mendia) 1317 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°00′36″N 2°01′55″W / 43.01008333°N 2.03188889°W / 43.01008333; -2.03188889
Iturrunburu 1312 Nafarroa Garaia 43°01′36″N 1°25′39″W / 43.0267851°N 1.4275163°W / 43.0267851; -1.4275163
Kurutzeaga 1308 Nafarroa Garaia 42°59′44″N 2°00′38″W / 42.9955637°N 2.0106424°W / 42.9955637; -2.0106424
Hauza 1306 Nafarroa Garaia 43°09′06″N 1°25′12″W / 43.151666666667°N 1.42°W / 43.151666666667; -1.42
 
Urakorri 1306 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°01′37″N 2°02′20″W / 43.02702778°N 2.03898611°W / 43.02702778; -2.03898611
 
Desamendi 1305 Nafarroa Garaia 42°58′50″N 2°01′59″W / 42.9805859°N 2.0330155°W / 42.9805859; -2.0330155
Monte Autza 1304 Nafarroa Garaia 43°09′09″N 1°25′15″W / 43.1525°N 1.4208°W / 43.1525; -1.4208
Eskalar 1302 Nafarroa Garaia
Aragoi
42°38′38″N 1°04′44″W / 42.643888°N 1.078965°W / 42.643888; -1.078965
Txameni 1299 Nafarroa Garaia 42°58′45″N 2°00′39″W / 42.97917778°N 2.01082778°W / 42.97917778; -2.01082778
Puttarri 1299 Nafarroa Garaia 42°58′13″N 2°03′24″W / 42.9703966°N 2.0567366°W / 42.9703966; -2.0567366
Ttutturregi 1290 Nafarroa Garaia 42°59′37″N 1°59′45″W / 42.99366389°N 1.99594722°W / 42.99366389; -1.99594722
Higa 1289 Elo
Nafarroa Garaia
42°41′49″N 1°31′47″W / 42.6969°N 1.52986°W / 42.6969; -1.52986
42°41′46″N 1°31′48″W / 42.696°N 1.53°W / 42.696; -1.53
 
Aitzear 1286 Nafarroa Garaia 42°59′24″N 1°59′44″W / 42.98989722°N 1.99546944°W / 42.98989722; -1.99546944
Girizu 1283 Nafarroa Garaia 43°01′07″N 1°20′03″W / 43.0185831°N 1.3342386°W / 43.0185831; -1.3342386
Illon 1283 Nafarroa Garaia 42°41′26″N 1°07′14″W / 42.69055556°N 1.12055556°W / 42.69055556; -1.12055556
Errenaga 1282 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42°59′02″N 2°02′14″W / 42.98389722°N 2.03713333°W / 42.98389722; -2.03713333
Eulatz 1281 Nafarroa Garaia 42°58′20″N 2°01′02″W / 42.97215833°N 2.01730278°W / 42.97215833; -2.01730278
Elke 1279 Nafarroa Garaia 42°53′30″N 1°21′14″W / 42.8917654°N 1.3538578°W / 42.8917654; -1.3538578
Errenaga Txiki 1277 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42°58′55″N 2°02′16″W / 42.98183333°N 2.037875°W / 42.98183333; -2.037875
Larrogain 1277 Nafarroa Garaia 42°54′14″N 1°24′35″W / 42.903759°N 1.409836°W / 42.903759; -1.409836
Atallorbe 1275 Nafarroa Garaia 42°59′22″N 2°00′17″W / 42.9893535°N 2.0047927°W / 42.9893535; -2.0047927
Txorrotxeta 1273 Nafarroa Garaia 42°58′40″N 2°00′26″W / 42.977668°N 2.007192°W / 42.977668; -2.007192
 
Idoitxiki 1272 Nafarroa Garaia 42°53′22″N 1°54′51″W / 42.88951389°N 1.91413333°W / 42.88951389; -1.91413333
Beloki 1271 Nafarroa Garaia 42°58′47″N 1°59′34″W / 42.979669444444°N 1.9928138888889°W / 42.979669444444; -1.9928138888889
Satrustegiko haitza 1271 Nafarroa Garaia 42°53′18″N 1°54′56″W / 42.888388°N 1.915651°W / 42.888388; -1.915651
Peña Blanca 1269 Nafarroa Garaia 42°51′57″N 1°56′15″W / 42.86583611°N 1.937475°W / 42.86583611; -1.937475
Argaraieta 1267 Nafarroa Garaia 42°44′33″N 0°54′10″W / 42.742605°N 0.902716°W / 42.742605; -0.902716
Alto de las Bordas Viejas 1265 Nafarroa Garaia 42°52′03″N 1°55′04″W / 42.86736944°N 1.91770556°W / 42.86736944; -1.91770556
Erdilo 1265 Nafarroa Garaia 43°01′39″N 1°18′38″W / 43.02739722°N 1.31052222°W / 43.02739722; -1.31052222
Artubi 1263 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°01′51″N 2°02′23″W / 43.03085833°N 2.03960278°W / 43.03085833; -2.03960278
Aparein 1261 Nafarroa Garaia 42°58′30″N 2°02′31″W / 42.97501389°N 2.04190556°W / 42.97501389; -2.04190556
Desamendi Txiki 1261 Nafarroa Garaia 42°58′52″N 2°01′20″W / 42.98116667°N 2.02216389°W / 42.98116667; -2.02216389
Arrasaundi 1261 Nafarroa Garaia 42°51′49″N 1°55′11″W / 42.86371735404219°N 1.919811385760542°W / 42.86371735404219; -1.919811385760542
Okoro 1259 Nafarroa Garaia 43°03′04″N 1°30′20″W / 43.0511214°N 1.5055132°W / 43.0511214; -1.5055132
Kargaleku II 1253 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42°58′47″N 2°02′32″W / 42.97973333°N 2.04215278°W / 42.97973333; -2.04215278
Peña Alta 1249 Araba
Nafarroa Garaia
42°36′56″N 2°29′25″W / 42.61555556°N 2.49027778°W / 42.61555556; -2.49027778
Uazkuru 1249 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42°58′49″N 2°03′00″W / 42.98040278°N 2.05001389°W / 42.98040278; -2.05001389
Arnaba 1248 Araba
Nafarroa Garaia
42°44′35″N 2°16′29″W / 42.743055555556°N 2.2747222222222°W / 42.743055555556; -2.2747222222222
Castillo de Lapoblación 1245 Nafarroa Garaia 42°36′33″N 2°27′38″W / 42.60916667°N 2.46055556°W / 42.60916667; -2.46055556
 
Ugaibel 1243 Nafarroa Garaia 42°58′10″N 1°12′46″W / 42.96944444°N 1.21277778°W / 42.96944444; -1.21277778
Dulantz 1243 Nafarroa Garaia 42°47′56″N 2°02′52″W / 42.7989994°N 2.0478372°W / 42.7989994; -2.0478372
Erregerena 1239 Nafarroa Garaia 43°01′06″N 1°32′30″W / 43.0184°N 1.5416°W / 43.0184; -1.5416
Mendimotza 1237 Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43°06′32″N 1°19′52″W / 43.10893611°N 1.33105278°W / 43.10893611; -1.33105278
Pagomotxeta 1237 Nafarroa Garaia 42°51′57″N 1°57′15″W / 42.86581111°N 1.95425833°W / 42.86581111; -1.95425833
Malkaxko 1237 Nafarroa Garaia 42°49′12″N 1°59′25″W / 42.819975°N 1.990275°W / 42.819975; -1.990275
San Migel mendia 1237 Nafarroa Garaia 42°56′53″N 1°57′56″W / 42.94804444°N 1.96544444°W / 42.94804444; -1.96544444
 
Euskal Herriko erdigunea 1236 Nafarroa Garaia 42°52′55″N 1°56′12″W / 42.88188°N 1.93677°W / 42.88188; -1.93677
 
Hirupagoeta 1235 Nafarroa Garaia 42°58′37″N 2°03′07″W / 42.97693333°N 2.05189722°W / 42.97693333; -2.05189722
Elordia 1235 Nafarroa Garaia 42°51′36″N 1°55′40″W / 42.85990833°N 1.92773611°W / 42.85990833; -1.92773611
Jaun Done Jakue 1235 Nafarroa Garaia 42°55′01″N 1°20′36″W / 42.916891°N 1.343255°W / 42.916891; -1.343255
Mendiaundi II 1232 Nafarroa Garaia 43°00′41″N 1°22′26″W / 43.01125833°N 1.37376111°W / 43.01125833; -1.37376111
Atxistoi 1230 Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43°03′15″N 1°20′34″W / 43.0540811°N 1.342739°W / 43.0540811; -1.342739
Eskalaborro 1228 Nafarroa Garaia 42°51′54″N 1°57′47″W / 42.86494444°N 1.96292778°W / 42.86494444; -1.96292778
Leziñera 1223 Nafarroa Garaia 42°41′13″N 1°04′27″W / 42.68686°N 1.074088°W / 42.68686; -1.074088
Malkaxko (Trinidad de Iturgoien) 1222 Nafarroa Garaia 42°48′56″N 1°58′46″W / 42.81543889°N 1.97958333°W / 42.81543889; -1.97958333
Lindus 1220 Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43°01′51″N 1°21′31″W / 43.03081667°N 1.3587°W / 43.03081667; -1.3587
43°01′47″N 1°21′35″W / 43.02981°N 1.35986°W / 43.02981; -1.35986
Mugaga 1217 Nafarroa Garaia 42°48′02″N 1°58′31″W / 42.80051389°N 1.97519444°W / 42.80051389; -1.97519444
Ipuzmeaka 1216 Nafarroa Garaia 42°58′31″N 2°00′47″W / 42.97537222°N 2.01315556°W / 42.97537222; -2.01315556
Elizkaitz 1215 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°01′10″N 2°02′19″W / 43.01936944°N 2.03849167°W / 43.01936944; -2.03849167
Txapelarriko Kaskoa 1213 Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43°02′42″N 1°20′51″W / 43.0450127°N 1.347403°W / 43.0450127; -1.347403
Subizelaigaine 1209 Nafarroa Garaia 42°59′30″N 1°58′39″W / 42.99161667°N 1.97738611°W / 42.99161667; -1.97738611
Lupuzuriko Kaskoa/Bustarkomendi 1209 Nafarroa Garaia 43°01′16″N 1°22′31″W / 43.02121944°N 1.37525556°W / 43.02121944; -1.37525556
Ireber 1208 Nafarroa Garaia 43°02′56″N 1°50′34″W / 43.0489102°N 1.8427517°W / 43.0489102; -1.8427517
 
Argintzo 1208 Nafarroa Garaia 43°03′34″N 1°29′20″W / 43.059413°N 1.488967°W / 43.059413; -1.488967
Iramendi / Amutz 1206 Nafarroa Garaia 42°58′58″N 1°29′03″W / 42.982717°N 1.484103°W / 42.982717; -1.484103
Beiegu 1195 Nafarroa Garaia 42°52′11″N 1°07′28″W / 42.869684°N 1.124342°W / 42.869684; -1.124342
Mendixuri 1194 Nafarroa Garaia 43°00′25″N 1°21′42″W / 43.007052°N 1.361665°W / 43.007052; -1.361665
Aitzorrotz (Andimendi) 1192 Nafarroa Garaia 42°51′53″N 1°58′24″W / 42.86468611°N 1.973375°W / 42.86468611; -1.973375
Aldaxur 1190 Nafarroa Garaia 42°48′N 1°12′W / 42.8°N 1.2°W / 42.8; -1.2
Txasperro 1185 Nafarroa Garaia 43°00′38″N 1°22′51″W / 43.01056667°N 1.38089722°W / 43.01056667; -1.38089722
Maiza 1183 Nafarroa Garaia 42°52′32″N 2°05′03″W / 42.87555556°N 2.08416667°W / 42.87555556; -2.08416667
Lardanburu 1183 Nafarroa Garaia 42°49′17″N 1°57′43″W / 42.82138611°N 1.96185833°W / 42.82138611; -1.96185833
Sasari 1182 Nafarroa Garaia 42°47′48″N 1°03′47″W / 42.796533°N 1.063008°W / 42.796533; -1.063008
Arriolatz 1176 Nafarroa Garaia 42°59′17″N 1°58′33″W / 42.98796667°N 1.97574167°W / 42.98796667; -1.97574167
Dorrokoteka 1176 Nafarroa Garaia 42°51′24″N 1°59′03″W / 42.85656944°N 1.98415833°W / 42.85656944; -1.98415833
Harri Eder Gaina 1175 Nafarroa Garaia 42°58′30″N 1°12′46″W / 42.975°N 1.21277778°W / 42.975; -1.21277778
Saratsa (mendia) 1171 Nafarroa Garaia 42°51′48″N 1°59′55″W / 42.86321667°N 1.99866389°W / 42.86321667; -1.99866389
Zuperrori 1169 Nafarroa Garaia 43°04′09″N 1°50′27″W / 43.06916667°N 1.84083333°W / 43.06916667; -1.84083333
Bagadigorri 1167 Tebas-Muru Artederreta
Untzue
42°41′31″N 1°36′20″W / 42.69194444°N 1.60555556°W / 42.69194444; -1.60555556
Txanagra 1164 Nafarroa Garaia 42°55′18″N 1°16′07″W / 42.921685°N 1.26873°W / 42.921685; -1.26873
Donsimon Mendia 1156 Nafarroa Garaia 43°01′00″N 1°18′16″W / 43.016575°N 1.3045°W / 43.016575; -1.3045
Sorotepo 1152 Nafarroa Garaia 43°01′33″N 1°24′09″W / 43.02590833°N 1.40245°W / 43.02590833; -1.40245
Bargagain 1152 Altsasu 42°52′19″N 2°09′40″W / 42.87194444°N 2.16111111°W / 42.87194444; -2.16111111
 
Beodegi 1149 Nafarroa Garaia 43°01′50″N 1°24′17″W / 43.03056667°N 1.40468611°W / 43.03056667; -1.40468611
Zoiolagana 1147 Nafarroa Garaia 42°48′58″N 1°56′03″W / 42.816025°N 1.93426944°W / 42.816025; -1.93426944
Loiketa 1145 Nafarroa Garaia 43°01′52″N 1°36′38″W / 43.0310907°N 1.6106045°W / 43.0310907; -1.6106045
Iruaitzeta 1145 Bakaiku 42°52′36″N 2°05′44″W / 42.8767859°N 2.0954961°W / 42.8767859; -2.0954961
 
Irakurri 1142 Nafarroa Garaia 43°05′59″N 1°50′00″W / 43.09972222°N 1.83333333°W / 43.09972222; -1.83333333
 
Satrustegi II 1139 Nafarroa Garaia 42°53′26″N 1°53′14″W / 42.89047222°N 1.88723611°W / 42.89047222; -1.88723611
Debata 1139 Nafarroa Garaia 42°57′17″N 1°59′17″W / 42.95481944°N 1.98808333°W / 42.95481944; -1.98808333
Etxauriko haitzak 1138 Nafarroa Garaia 42°48′04″N 1°50′46″W / 42.800978°N 1.845996°W / 42.800978; -1.845996
Mendaur 1136 Malerreka
Bortziriak
43°09′22″N 1°43′09″W / 43.156239°N 1.719189°W / 43.156239; -1.719189
 
Zanabe 1135 Nafarroa Garaia 42°47′58″N 2°02′00″W / 42.799366°N 2.033415°W / 42.799366; -2.033415
Elimendi 1133 Nafarroa Garaia 42°48′15″N 1°55′57″W / 42.8042765°N 1.9324661°W / 42.8042765; -1.9324661
Goimendi 1131 Nafarroa Garaia 42°55′51″N 1°01′36″W / 42.9308517°N 1.0267371°W / 42.9308517; -1.0267371
Legunbe 1129 Araba
Nafarroa Garaia
42°51′03″N 2°14′09″W / 42.850955555556°N 2.2357027777778°W / 42.850955555556; -2.2357027777778
Txurregi 1125 Nafarroa Garaia 42°52′59″N 1°51′21″W / 42.88305556°N 1.85583333°W / 42.88305556; -1.85583333
 
Akier 1124 Nafarroa Garaia 42°57′09″N 1°54′11″W / 42.95255°N 1.90298611°W / 42.95255; -1.90298611
Mortxe 1122 Nafarroa Garaia 42°50′17″N 1°50′33″W / 42.838034°N 1.842442°W / 42.838034; -1.842442
Antzola 1119 Pirinio Atlantikoak
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43°08′34″N 1°24′35″W / 43.14277778°N 1.40972222°W / 43.14277778; -1.40972222
Illarragorri 1118 Nafarroa Garaia
Gipuzkoa
Araba
42°53′47″N 2°14′57″W / 42.89639167°N 2.249175°W / 42.89639167; -2.249175
Larraineta 1115 Lana 42°44′17″N 2°13′37″W / 42.7380133°N 2.2269406°W / 42.7380133; -2.2269406
Lokiz 1114 Allin 42°44′27″N 2°06′32″W / 42.74083333°N 2.10888889°W / 42.74083333; -2.10888889
Mendigaña 1110 Nafarroa Garaia 42°49′38″N 1°16′28″W / 42.827164°N 1.274308°W / 42.827164; -1.274308
Bardoitza 1110 Nafarroa Garaia 42°47′56″N 2°05′31″W / 42.798918°N 2.092027°W / 42.798918; -2.092027
Begaña 1104 Nafarroa Garaia 43°02′52″N 1°48′09″W / 43.047863°N 1.802586°W / 43.047863; -1.802586
Petxuberro 1096 Nafarroa Garaia 42°56′46″N 1°14′33″W / 42.9462363°N 1.2424438°W / 42.9462363; -1.2424438
massif d'Abartan 1095 Nafarroa Garaia
Abartan 1095 Nafarroa Garaia 43°05′24″N 1°34′02″W / 43.0899863°N 1.5671315°W / 43.0899863; -1.5671315
Irasabela 1094 Nafarroa Garaia 42°43′47″N 2°14′05″W / 42.72972222°N 2.23472222°W / 42.72972222; -2.23472222
Erga 1094 Irurtzun 42°55′41″N 1°48′44″W / 42.92800692°N 1.81216478°W / 42.92800692; -1.81216478
 
Gaztelu (mendia) 1085 Nafarroa Garaia 42°59′08″N 1°58′14″W / 42.98561389°N 1.97060278°W / 42.98561389; -1.97060278
Eguzkizko muinoa 1083 Nafarroa Garaia 43°06′03″N 1°52′41″W / 43.1008139°N 1.8779891°W / 43.1008139; -1.8779891
Txaruta 1081 Nafarroa Garaia 43°03′42″N 1°39′37″W / 43.0617694°N 1.6603735°W / 43.0617694; -1.6603735
 
Kornieta 1081 Nafarroa Garaia 43°04′05″N 1°52′09″W / 43.0681666°N 1.8692749°W / 43.0681666; -1.8692749
Lanotegi 1081 Nafarroa Garaia 43°01′17″N 1°23′31″W / 43.02128611°N 1.39206389°W / 43.02128611; -1.39206389
Udi 1081 Nafarroa Garaia 42°55′12″N 1°07′03″W / 42.919933°N 1.117365°W / 42.919933; -1.117365
Artatxo 1078 Nafarroa Garaia 42°56′19″N 1°07′52″W / 42.9386931°N 1.1312264°W / 42.9386931; -1.1312264
Gorramendi 1074 Nafarroa Garaia
Baztan
43°13′00″N 1°27′00″W / 43.216666666667°N 1.45°W / 43.216666666667; -1.45
 
Mendieder 1071 Nafarroa Garaia 43°09′47″N 1°43′31″W / 43.16305556°N 1.72527778°W / 43.16305556; -1.72527778
 
Muskilda 1071 Nafarroa Garaia 42°55′11″N 1°04′49″W / 42.9197432°N 1.0804134°W / 42.9197432; -1.0804134
 
Alitzako Malkorra 1069 Nafarroa Garaia 42°57′28″N 1°51′16″W / 42.95785833°N 1.85455278°W / 42.95785833; -1.85455278
Txurtxur 1069 Nafarroa Garaia 42°59′04″N 1°57′55″W / 42.98455°N 1.96536111°W / 42.98455; -1.96536111
Soratxipi 1069 Nafarroa Garaia 43°04′03″N 1°43′47″W / 43.067526°N 1.729628°W / 43.067526; -1.729628
Arripuia 1069 Nafarroa Garaia 42°46′43″N 2°05′47″W / 42.778582°N 2.096347°W / 42.778582; -2.096347
Olastitzu 1067 Larragoa 42°45′00″N 2°15′28″W / 42.7501312°N 2.2577412°W / 42.7501312; -2.2577412
Larrazpil 1066 Nafarroa Garaia 42°56′56″N 1°51′13″W / 42.94897778°N 1.85349167°W / 42.94897778; -1.85349167
Illarraundiko malkorra 1064 Nafarroa Garaia 42°57′03″N 1°50′53″W / 42.95076111°N 1.8481°W / 42.95076111; -1.8481
Iparraundi 1064 Nafarroa Garaia 42°57′05″N 1°51′21″W / 42.95126944°N 1.85588889°W / 42.95126944; -1.85588889
Elorrigañe 1063 Nafarroa Garaia 42°57′22″N 1°54′59″W / 42.95613611°N 1.91626111°W / 42.95613611; -1.91626111
Santa Marina 1059 Nafarroa Garaia 42°52′16″N 2°06′52″W / 42.87111111°N 2.11444444°W / 42.87111111; -2.11444444
Urepel 1059 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°08′03″N 1°54′16″W / 43.1342889°N 1.9044392°W / 43.1342889; -1.9044392
Aitza 1055 Nafarroa Garaia 42°58′27″N 1°14′25″W / 42.9742532°N 1.2402847°W / 42.9742532; -1.2402847
Arainburu 1054 Zubieta
Goizueta
43°09′40″N 1°46′11″W / 43.161111°N 1.769722°W / 43.161111; -1.769722
Larraitza 1052 Nafarroa Garaia 42°45′13″N 2°04′27″W / 42.7534859°N 2.074147°W / 42.7534859; -2.074147
Iruñarri 1051 Eratsun 43°06′05″N 1°48′44″W / 43.10138889°N 1.81222222°W / 43.10138889; -1.81222222
Bozporro 1050 Nafarroa Garaia 42°53′39″N 1°17′13″W / 42.894219°N 1.286911°W / 42.894219; -1.286911
Loitzate 1048 Larraun-Leitzaldea
Bortziriak
Nafarroa Garaia
43°09′27″N 1°46′55″W / 43.1575°N 1.78194444°W / 43.1575; -1.78194444
Ekaitza (Mendaur) 1047 Malerreka
Bortziriak
43°09′16″N 1°45′02″W / 43.15444444°N 1.75055556°W / 43.15444444; -1.75055556
Mandoegi 1046 Gipuzkoa
Berastegi
Goizueta
43°08′42″N 1°54′22″W / 43.144948°N 1.9060566°W / 43.144948; -1.9060566
Montejurra 1046 Lizarra 42°37′52″N 2°02′41″W / 42.631111111111°N 2.0447222222222°W / 42.631111111111; -2.0447222222222
 
Soroaundi 1045 Nafarroa Garaia 42°57′01″N 1°55′00″W / 42.95023333°N 1.91670556°W / 42.95023333; -1.91670556
Elorregi 1045 Nafarroa Garaia 43°05′04″N 1°34′00″W / 43.0843693°N 1.5665745°W / 43.0843693; -1.5665745
Iparla 1044 Baztan
Baigorri
Bidarrai
43°13′42″N 1°22′43″W / 43.22833333°N 1.37861111°W / 43.22833333; -1.37861111
 
Irumugarrieta 1044 Eratsun
Basaburua
43°03′26″N 1°47′49″W / 43.05722222°N 1.79694444°W / 43.05722222; -1.79694444
Arrigorria 1040.44 Nafarroa Garaia 42°49′20″N 1°08′48″W / 42.822182°N 1.146706°W / 42.822182; -1.146706
Lantxurda 1037 Nafarroa Garaia 42°38′45″N 1°26′52″W / 42.6458674°N 1.447796°W / 42.6458674; -1.447796
Arburua 1037 Galoze 42°48′15″N 1°06′41″W / 42.804041666667°N 1.1114805555556°W / 42.804041666667; -1.1114805555556
 
Azpala 1028 Nafarroa Garaia 42°45′44″N 2°02′30″W / 42.762118°N 2.041755°W / 42.762118; -2.041755
Izterbegi 1027 Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43°02′47″N 1°26′29″W / 43.0462771°N 1.4412858°W / 43.0462771; -1.4412858
Esparatz 1025 Nafarroa Garaia 42°45′15″N 1°52′16″W / 42.754183°N 1.870988°W / 42.754183; -1.870988
 
Aixkourrua 1024 Nafarroa Garaia 42°55′12″N 1°03′54″W / 42.919969°N 1.064944°W / 42.919969; -1.064944
Santa Bárbara 1022 Nafarroa Garaia 42°48′10″N 1°18′56″W / 42.802692°N 1.315652°W / 42.802692; -1.315652
Alleko 1018 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42°58′25″N 2°05′29″W / 42.97355278°N 2.09149444°W / 42.97355278; -2.09149444
Larregoiko 1018 Nafarroa Garaia 42°46′33″N 2°09′01″W / 42.775952°N 2.150355°W / 42.775952; -2.150355
 
Measkoitz 1013 Nafarroa Garaia 42°54′22″N 1°29′11″W / 42.906043°N 1.486402°W / 42.906043; -1.486402
Alto de Juandomingo 1010 Nafarroa Garaia 42°38′36″N 1°26′10″W / 42.6433665°N 1.4360755°W / 42.6433665; -1.4360755
Itxesorde 1009 Nafarroa Garaia 42°48′24″N 1°51′16″W / 42.806694°N 1.85458°W / 42.806694; -1.85458
Lertza 1006 Nafarroa Garaia 43°03′24″N 1°46′17″W / 43.056574°N 1.771458°W / 43.056574; -1.771458
Montejulio 1002 Nafarroa Garaia 42°36′30″N 1°30′11″W / 42.6082482°N 1.5030061°W / 42.6082482; -1.5030061
Gaztelu III 1001 Nafarroa Garaia 42°53′20″N 1°50′17″W / 42.888866666667°N 1.83795°W / 42.888866666667; -1.83795
 
Astenbelarra 1001 Nafarroa Garaia 42°43′02″N 2°12′36″W / 42.717106°N 2.209964°W / 42.717106; -2.209964
Untzueko haitza 990 Untzue 42°39′31″N 1°36′49″W / 42.6586°N 1.61362°W / 42.6586; -1.61362
42°39′30″N 1°36′49″W / 42.65833333°N 1.61361111°W / 42.65833333; -1.61361111
 
Balankaleku 983 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42°57′00″N 2°12′37″W / 42.95008°N 2.21041°W / 42.95008; -2.21041
Mendizelaia 982 Nafarroa Garaia 42°46′33″N 1°58′46″W / 42.77589722°N 1.97951111°W / 42.77589722; -1.97951111
Aiurdi 978 Nafarroa Garaia 42°40′30″N 1°36′03″W / 42.675066°N 1.600707°W / 42.675066; -1.600707
Izko 976 Nafarroa Garaia 42°38′30″N 1°25′42″W / 42.6415848°N 1.4282771°W / 42.6415848; -1.4282771
Pinganilla 973 Nafarroa Garaia 42°36′31″N 2°25′24″W / 42.6085433°N 2.4234299°W / 42.6085433; -2.4234299
Alkaxuri 967 Baztan
Nafarroa Garaia
43°14′25″N 1°24′30″W / 43.24027778°N 1.40833333°W / 43.24027778; -1.40833333
Sardegi 961 Nafarroa Garaia 42°42′10″N 2°08′42″W / 42.702688°N 2.144885°W / 42.702688; -2.144885
Aizkoa 954 Nafarroa Garaia 43°05′35″N 1°33′27″W / 43.0931715°N 1.5576208°W / 43.0931715; -1.5576208
Otsarte 950 Nafarroa Garaia 43°02′50″N 1°42′02″W / 43.047273°N 1.700677°W / 43.047273; -1.700677
Arriaundi 944 Nafarroa Garaia
Larunbe
42°54′39″N 1°45′02″W / 42.9108224°N 1.7505913°W / 42.9108224; -1.7505913
Castillo 938 Nafarroa Garaia 42°45′40″N 2°15′51″W / 42.761118°N 2.264278°W / 42.761118; -2.264278
Mendurro 937 Nafarroa Garaia 42°53′54″N 1°39′19″W / 42.898457°N 1.655381°W / 42.898457; -1.655381
Alkurruntz 934 Nafarroa Garaia 43°13′14″N 1°30′26″W / 43.2205544°N 1.5073285°W / 43.2205544; -1.5073285
 
Txutxu 932 Nafarroa Garaia 42°32′33″N 1°30′58″W / 42.542434°N 1.516236°W / 42.542434; -1.516236
Izmendia 926 Nafarroa Garaia 42°46′57″N 1°53′44″W / 42.782378°N 1.895678°W / 42.782378; -1.895678
Baztarla 925 Nafarroa Garaia 43°05′57″N 1°54′10″W / 43.0992997°N 1.9029129°W / 43.0992997; -1.9029129
Urlegi 922 Nafarroa Garaia 43°05′50″N 1°33′56″W / 43.0973489°N 1.5654361°W / 43.0973489; -1.5654361
Serlo Gaina 919 Nafarroa Garaia 42°57′11″N 2°03′52″W / 42.95300278°N 2.06433889°W / 42.95300278; -2.06433889
Ekia 912 Nafarroa Garaia 42°48′52″N 1°05′20″W / 42.8143395°N 1.0889495°W / 42.8143395; -1.0889495
Mergelu 912 Nafarroa Garaia 43°01′53″N 1°55′31″W / 43.031397°N 1.925335°W / 43.031397; -1.925335
Beltzuntza 912 Nafarroa Garaia 43°11′06″N 1°46′45″W / 43.1848877°N 1.779151°W / 43.1848877; -1.779151
Urdintz 912 Nafarroa Garaia 43°05′46″N 1°33′43″W / 43.096142°N 1.5618272°W / 43.096142; -1.5618272
Egillor (mendia) 911 Nafarroa Garaia 42°56′48″N 1°50′25″W / 42.94679167°N 1.84025556°W / 42.94679167; -1.84025556
Aintziaga 905 Baztan
Baigorri
43°11′23″N 1°22′53″W / 43.18972222°N 1.38138889°W / 43.18972222; -1.38138889
Larrun 905 Bera 43°18′33″N 1°38′08″W / 43.309166666667°N 1.6355555555556°W / 43.309166666667; -1.6355555555556
 
Pagadi 898 Nafarroa Garaia 42°44′58″N 1°32′13″W / 42.7494029°N 1.5368317°W / 42.7494029; -1.5368317
Makilipurdi 895 Zubieta 43°08′40″N 1°44′47″W / 43.14444444°N 1.74638889°W / 43.14444444; -1.74638889
 
Ezkaba 895 Iruñea 42°51′21″N 1°39′54″W / 42.855833333333°N 1.665°W / 42.855833333333; -1.665
 
Irulegi (mendia) 893
891
865
Aranguren
Itzagaondoa
42°46′46″N 1°30′48″W / 42.779458°N 1.5134228°W / 42.779458; -1.5134228
 
Antxorizko haitza 884 Nafarroa Garaia 42°52′22″N 1°35′09″W / 42.872762°N 1.585725°W / 42.872762; -1.585725
Arrizorrozko Kaskoa 878 Nafarroa Garaia 43°01′56″N 1°44′56″W / 43.0321776°N 1.7487806°W / 43.0321776; -1.7487806
Basaburuko Kaskoa 877 Nafarroa Garaia 43°05′53″N 1°33′03″W / 43.0980204°N 1.5508347°W / 43.0980204; -1.5508347
Legate 870 Nafarroa Garaia 43°10′26″N 1°34′03″W / 43.1738974°N 1.5675577°W / 43.1738974; -1.5675577
 
Ulizar 867 Nafarroa Garaia 43°05′05″N 1°58′10″W / 43.084742°N 1.969453°W / 43.084742; -1.969453
Santa Ágata 863 Nafarroa Garaia 42°34′36″N 1°25′46″W / 42.576783°N 1.429334°W / 42.576783; -1.429334
Madalenaitz 860 Nafarroa Garaia 42°56′09″N 1°55′04″W / 42.93570556°N 1.91788056°W / 42.93570556; -1.91788056
Mairubaratzeta 850 Nafarroa Garaia 43°10′13″N 1°43′17″W / 43.1704°N 1.72129°W / 43.1704; -1.72129
 
Orobeko Haitza 846 Nafarroa Garaia 42°55′04″N 2°13′04″W / 42.917762°N 2.217814°W / 42.917762; -2.217814
Izkieta 843 Nafarroa Garaia 42°50′07″N 1°25′51″W / 42.8351429°N 1.4308803°W / 42.8351429; -1.4308803
Aizkolegi 841 Nafarroa Garaia 43°11′27″N 1°35′23″W / 43.1907576°N 1.589586°W / 43.1907576; -1.589586
 
Bianditz 840 Nafarroa Garaia 43°14′52″N 1°46′24″W / 43.24777778°N 1.77333333°W / 43.24777778; -1.77333333
 
Arañotz 840 Nafarroa Garaia 42°59′14″N 1°39′39″W / 42.987173°N 1.660719°W / 42.987173; -1.660719
Boluntza 838 Nafarroa Garaia 42°43′12″N 1°13′53″W / 42.719887°N 1.231258°W / 42.719887; -1.231258
Erroilbide 837 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°16′58″N 1°47′03″W / 43.282761111111°N 1.7841027777778°W / 43.282761111111; -1.7841027777778
 
Alto de los Bojes 837 Nafarroa Garaia 42°35′11″N 2°23′26″W / 42.5864016°N 2.3906137°W / 42.5864016; -2.3906137
Monteidorra 830 Nafarroa Garaia 42°40′36″N 1°11′34″W / 42.6767774°N 1.1926496°W / 42.6767774; -1.1926496
Atxuela 828 Nafarroa Garaia 43°12′06″N 1°32′00″W / 43.201547°N 1.533466°W / 43.201547; -1.533466
Txurrumurru 821 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°17′07″N 1°47′00″W / 43.28518889°N 1.78321667°W / 43.28518889; -1.78321667
Bagolegiko Kaskoa 818 Nafarroa Garaia 43°03′58″N 1°32′54″W / 43.0661192°N 1.5482091°W / 43.0661192; -1.5482091
Arranomendi (Txulapain) 809 Txulapain 42°55′10″N 1°40′31″W / 42.91944444444445°N 1.6752777777777776°W / 42.91944444444445; -1.6752777777777776
Hirumugarrieta (Aiako harria) 806 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43°17′17″N 1°46′56″W / 43.28800833°N 1.7822°W / 43.28800833; -1.7822
43°17′17″N 1°46′56″W / 43.288055555556°N 1.7822222222222°W / 43.288055555556; -1.7822222222222
 
Txutxurru 805 Odieta 42°55′39″N 1°39′29″W / 42.927513°N 1.65803°W / 42.927513; -1.65803
Unboto 794.66 Nafarroa Garaia 43°10′46″N 1°32′27″W / 43.179579°N 1.54076°W / 43.179579; -1.54076
Xaguxelai 794 Nafarroa Garaia 43°04′51″N 1°32′26″W / 43.08073°N 1.540455°W / 43.08073; -1.540455
Belastegiko mendilerroa 790 Nafarroa Garaia 42°41′24″N 2°04′06″W / 42.68987°N 2.06846°W / 42.68987; -2.06846
Lazkua 781 Eraul 42°42′43″N 2°03′43″W / 42.71182777777778°N 2.062002777777778°W / 42.71182777777778; -2.062002777777778
 
Kapiztar 777 Nafarroa Garaia 42°56′00″N 1°47′04″W / 42.933411°N 1.7844126°W / 42.933411; -1.7844126
Tartazupe 759 Nafarroa Garaia 42°54′36″N 1°41′14″W / 42.909888°N 1.687324°W / 42.909888; -1.687324
Arxuria 758 Sara
Etxalar
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43°15′19″N 1°34′11″W / 43.25519914395501°N 1.569709249227261°W / 43.25519914395501; -1.569709249227261
Arburu (Alkurruntz) 752 Nafarroa Garaia 43°11′52″N 1°31′33″W / 43.1977711°N 1.5259399°W / 43.1977711; -1.5259399
Eskintza 739 Nafarroa Garaia 42°39′07″N 1°55′10″W / 42.651828°N 1.91933°W / 42.651828; -1.91933
Altikogaña 733 Nafarroa Garaia
Eraul
42°42′31″N 2°03′37″W / 42.70854642167483°N 2.060395040348256°W / 42.70854642167483; -2.060395040348256
 
Zipuru 724 Nafarroa Garaia 43°11′00″N 1°42′52″W / 43.18331°N 1.71434°W / 43.18331; -1.71434
 
Loibeltz 723 Nafarroa Garaia 43°05′18″N 1°37′01″W / 43.0883015°N 1.6168187°W / 43.0883015; -1.6168187
Bagamendi 712 Baztanaldea 43°15′52″N 1°24′10″W / 43.26453611111111°N 1.4028527777777775°W / 43.26453611111111; -1.4028527777777775
Aixita 705 Nafarroa Garaia 42°55′46″N 1°49′55″W / 42.92955°N 1.83188°W / 42.92955; -1.83188
Ibanteli 698 Sara
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43°16′17″N 1°37′14″W / 43.271512°N 1.620501°W / 43.271512; -1.620501
 
Jautu 689 Nafarroa Garaia 42°35′57″N 1°24′57″W / 42.5992487°N 1.4157384°W / 42.5992487; -1.4157384
Oteitzoiana 685 Nafarroa Garaia 43°08′59″N 1°38′38″W / 43.149853°N 1.64384°W / 43.149853; -1.64384
Mokorreta 680 Lekunberri 43°06′43″N 1°08′54″W / 43.11192501768856°N 1.1484482078679357°W / 43.11192501768856; -1.1484482078679357
 
Mauriain 677 Nafarroa Garaia
Villatuerta
42°39′23″N 1°57′11″W / 42.656324°N 1.9530555555555555°W / 42.656324; -1.9530555555555555
Zentinela 677 Nafarroa Garaia 43°14′32″N 1°35′11″W / 43.242193°N 1.586404°W / 43.242193; -1.586404
Zamateluko Gaña 669.21 Nafarroa Garaia 43°13′13″N 1°34′33″W / 43.2203416°N 1.5757132°W / 43.2203416; -1.5757132
Unanua (mendia) 651 Lesaka
Igantzi
Arantza
43°13′23″N 1°43′51″W / 43.223006°N 1.73095°W / 43.223006; -1.73095
 
La Sarrea 650 Nafarroa Garaia 42°35′00″N 1°42′07″W / 42.5832888°N 1.7018875°W / 42.5832888; -1.7018875
Ezkorlako Kaskoa 645 Nafarroa Garaia 43°06′32″N 1°33′36″W / 43.1088774°N 1.5598944°W / 43.1088774; -1.5598944
Arbanta 633 Nafarroa Garaia 42°31′47″N 2°17′11″W / 42.5298564°N 2.286412°W / 42.5298564; -2.286412
Agina 618 Lesaka 43°16′09″N 1°45′44″W / 43.269137°N 1.76213619°W / 43.269137; -1.76213619
 
Valdeibañez 608 Nafarroa Garaia
Araba
42°32′51″N 2°23′26″W / 42.5475144°N 2.3905293°W / 42.5475144; -2.3905293
Kopakarri 601 Nafarroa Garaia 43°16′40″N 1°45′41″W / 43.277841°N 1.761336°W / 43.277841; -1.761336
Miravalles (Uharte) 597 Uharte 42°50′10″N 1°35′49″W / 42.836°N 1.5970138888888887°W / 42.836; -1.5970138888888887
 
Monte Autrin 583 Nafarroa Garaia 43°08′42″N 1°29′15″W / 43.145°N 1.4875°W / 43.145; -1.4875
Kortabakoitz 582 Nafarroa Garaia 42°32′25″N 2°06′27″W / 42.5402552°N 2.1073962°W / 42.5402552; -2.1073962
Manddale 573 Bera
Biriatu
43°18′33″N 1°42′13″W / 43.309211111111°N 1.7036277777778°W / 43.309211111111; -1.7036277777778
 
Frain (mendia) 498 Lesaka
Igantzi
43°14′18″N 1°41′25″W / 43.238199°N 1.690258°W / 43.238199; -1.690258
 
Valmediano 473 Nafarroa Garaia 42°30′27″N 1°38′18″W / 42.5073815°N 1.6383413°W / 42.5073815; -1.6383413
Auzkue 423 Nafarroa Garaia 43°08′14″N 1°35′08″W / 43.1373087°N 1.5854297°W / 43.1373087; -1.5854297
Villanueva 370 Nafarroa Garaia 42°29′02″N 1°47′47″W / 42.4839351°N 1.796438°W / 42.4839351; -1.796438

Ikus, gainera aldatu

Kanpo loturak aldatu