Ireki menu nagusia

Nafarroa Garaiko mendien zerrenda da hau, alfabetikoki ordenatuta, eta herrialde horretako mendilerroak ere aipatuta.

Nafarroa Garaiko eta Euskal Herri osoko mendirik altuena Hiru Erregeen Mahaia da (2.428 m).

MendilerroakAldatu

 
Hiru Erregeen Mahaia (2.428 m).

MendiakAldatu

 
Beriain mendia (Andimendi), Altsasutik ikusita

Hauek dira herrialdeko mendi nagusiak:


izena itsas mailaren gainetiko altuera honako erakunde administratiboan dago koordenatuak irudia
Hiru Erregeen Mahaia 2446 Erronkari 42° 55′ 13″ N, 0° 44′ 34″ W / 42.920386111111°N,0.74281666666667°W / 42.920386111111; -0.74281666666667
Ezkaurre 2050 Nafarroa Garaia
Huescako probintzia
42° 51′ 15″ N, 0° 50′ 24″ W / 42.85416667°N,0.84°W / 42.85416667; -0.84
Orhi 2017 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42° 59′ 23″ N, 1° 00′ 18″ W / 42.989627777778°N,1.0049527777778°W / 42.989627777778; -1.0049527777778
Kartxela 1982 Erronkaribar
Nafarroa Garaia
Zuberoa
42° 57′ 09″ N, 0° 53′ 18″ W / 42.9525°N,0.88833333333333°W / 42.9525; -0.88833333333333
Txamantxoia 1945 Nafarroa Garaia 42° 54′ 12″ N, 0° 48′ 56″ W / 42.9033°N,0.815556°W / 42.9033; -0.815556
Otsogorrigaña 1923 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42° 57′ 27″ N, 0° 55′ 07″ W / 42.9575°N,0.91861111°W / 42.9575; -0.91861111
Barazea 1893 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42° 57′ 54″ N, 0° 54′ 16″ W / 42.965°N,0.90444444°W / 42.965; -0.90444444
Lakhura 1877 Zuberoa
Nafarroa Garaia
42° 57′ 17″ N, 0° 50′ 13″ W / 42.95478°N,0.83704°W / 42.95478; -0.83704
Lapazarra 1785 Nafarroa Garaia 42° 55′ 51″ N, 0° 47′ 52″ W / 42.93083333°N,0.79777778°W / 42.93083333; -0.79777778
Binbaleta 1757 Nafarroa Garaia
Zuberoa
42° 57′ 18″ N, 0° 52′ 32″ W / 42.9550242°N,0.8755692°W / 42.9550242; -0.8755692
Gaztarrigaña 1729 Larraine
Nafarroa Garaia
42° 57′ 33″ N, 0° 57′ 23″ W / 42.9592857°N,0.9562772°W / 42.9592857; -0.9562772
Belaiko lepoa 1727 Erronkari
Zuberoa
42° 57′ 35″ N, 0° 53′ 45″ W / 42.95971389°N,0.89589167°W / 42.95971389; -0.89589167
Kalbeira 1686 Erronkari
Ansó
Nafarroa Garaia
Aragoi
42° 48′ 08″ N, 0° 51′ 38″ W / 42.802247222222°N,0.86048611111111°W / 42.802247222222; -0.86048611111111
Peñablanca 1583 Nafarroa Garaia 42° 51′ 31″ N, 0° 58′ 19″ W / 42.85861111°N,0.97194444°W / 42.85861111; -0.97194444
Ortzantzurieta 1567 Nafarroa Garaia 43° 01′ 00″ N, 1° 16′ 00″ W / 43.0167°N,1.26667°W / 43.0167; -1.26667
Izagra 1558 Nafarroa Garaia 42° 51′ 07″ N, 0° 58′ 31″ W / 42.8520342°N,0.9752914°W / 42.8520342; -0.9752914
Goienburu 1549 Nafarroa Garaia 42° 56′ 21″ N, 0° 56′ 22″ W / 42.9390923°N,0.9394439°W / 42.9390923; -0.9394439
Abodi 1533 Nafarroa Garaia 42° 57′ 06″ N, 1° 03′ 16″ W / 42.95166667°N,1.05444444°W / 42.95166667; -1.05444444
Lakuaga 1517 Uztarroze 42° 52′ 31″ N, 0° 58′ 55″ W / 42.875277777778°N,0.98194444444444°W / 42.875277777778; -0.98194444444444
Astobizkar 1506 Nafarroa Garaia 43° 02′ 08″ N, 1° 17′ 46″ W / 43.03543333°N,1.29622222°W / 43.03543333; -1.29622222
Abodi Mendebaldea 1496 Nafarroa Garaia 42° 57′ 35″ N, 1° 06′ 49″ W / 42.95972222°N,1.11361111°W / 42.95972222; -1.11361111
Beriain 1493 Nafarroa Garaia 42° 53′ 34″ N, 1° 59′ 52″ W / 42.892777777778°N,1.9977777777778°W / 42.892777777778; -1.9977777777778
Idorrokia 1492 Nafarroa Garaia 42° 57′ 42″ N, 1° 07′ 52″ W / 42.96166667°N,1.13111111°W / 42.96166667; -1.13111111
Mendimotz 1491 Nafarroa Garaia 43° 01′ 35″ N, 1° 17′ 04″ W / 43.02628889°N,1.28453333°W / 43.02628889; -1.28453333
Arrizabala 1481 Nafarroa Garaia 42° 57′ 24″ N, 1° 05′ 41″ W / 42.95666667°N,1.09472222°W / 42.95666667; -1.09472222
Baigura 1474 Nafarroa Garaia 42° 52′ 16″ N, 1° 14′ 34″ W / 42.8711875°N,1.2429104°W / 42.8711875; -1.2429104
Txangoa 1471 Orbaizeta 43° 02′ 30″ N, 1° 16′ 02″ W / 43.04174167°N,1.26718611°W / 43.04174167; -1.26718611
Goñiburu 1464 Nafarroa Garaia 42° 57′ 53″ N, 1° 09′ 09″ W / 42.96472222°N,1.1525°W / 42.96472222; -1.1525
Gaztanbidea 1460 Nafarroa Garaia 42° 57′ 05″ N, 1° 02′ 10″ W / 42.95138889°N,1.03611111°W / 42.95138889; -1.03611111
Adi 1458 Nafarroa Garaia 43° 01′ 14″ N, 1° 26′ 38″ W / 43.0206°N,1.44389°W / 43.0206; -1.44389
Cruz de Osaba 1438 Nafarroa Garaia 42° 57′ 09″ N, 1° 01′ 42″ W / 42.952626°N,1.028346°W / 42.952626; -1.028346
Intzako dorrea 1431 Nafarroa Garaia 43° 00′ 00″ N, 2° 01′ 33″ W / 43.00009°N,2.02571°W / 43.00009; -2.02571
Bizkarraundi 1426 Nafarroa Garaia 42° 57′ 32″ N, 1° 09′ 08″ W / 42.95888889°N,1.15222222°W / 42.95888889; -1.15222222
Joar 1419 Araba
Nafarroa Garaia
42° 38′ 07″ N, 2° 20′ 49″ W / 42.635277777778°N,2.3469444444444°W / 42.635277777778; -2.3469444444444
Saioa 1419 Baztan 43° 02′ 49″ N, 1° 33′ 28″ W / 43.046944444444°N,1.5577777777778°W / 43.046944444444; -1.5577777777778
Ihurbain 1416 Nafarroa Garaia 42° 53′ 39″ N, 1° 59′ 39″ W / 42.894225°N,1.99409722°W / 42.894225; -1.99409722
Auztarri 1412 Nafarroa Garaia 42° 57′ 54″ N, 1° 10′ 57″ W / 42.965°N,1.1825°W / 42.965; -1.1825
Migoleta 1406 Erronkari 42° 51′ 12″ N, 1° 02′ 17″ W / 42.853369444444°N,1.0379333333333°W / 42.853369444444; -1.0379333333333
Martxate 1403 Nafarroa Garaia 42° 57′ 08″ N, 1° 11′ 21″ W / 42.9521159°N,1.1892697°W / 42.9521159; -1.1892697
Goñiburu Txikia 1403 Nafarroa Garaia 42° 57′ 45″ N, 1° 08′ 48″ W / 42.9624008°N,1.1466071°W / 42.9624008; -1.1466071
Dozola 1402 Nafarroa Garaia
Aragoi
42° 45′ 49″ N, 0° 53′ 21″ W / 42.76361111°N,0.88916667°W / 42.76361111; -0.88916667
El Cerrillar 1391 Nafarroa Garaia 42° 56′ 48″ N, 1° 01′ 33″ W / 42.9467676°N,1.0259467°W / 42.9467676; -1.0259467
Menditxipi 1376 Nafarroa Garaia 43° 02′ 15″ N, 1° 16′ 58″ W / 43.03748333°N,1.28281111°W / 43.03748333; -1.28281111
Itzaga 1361 Nafarroa Garaia
Itzagaondoa
42° 42′ 48″ N, 1° 25′ 43″ W / 42.7133°N,1.42865°W / 42.7133; -1.42865
Leireko mendilerroa 1356 Nafarroa Garaia
Aragoi
42° 38′ 44″ N, 1° 11′ 40″ W / 42.6456°N,1.19444°W / 42.6456; -1.19444
Arangoiti 1355 Nafarroa Garaia 42° 38′ 44″ N, 1° 11′ 40″ W / 42.64555556°N,1.19444444°W / 42.64555556; -1.19444444
Berrendi 1354 Nafarroa Garaia 42° 57′ 11″ N, 1° 12′ 49″ W / 42.95305556°N,1.21361111°W / 42.95305556; -1.21361111
Beoin 1350 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 00′ 52″ N, 2° 02′ 10″ W / 43.01453333°N,2.03623611°W / 43.01453333; -2.03623611
Lezitza 1350 Nafarroa Garaia 43° 03′ 04″ N, 1° 15′ 51″ W / 43.0512069°N,1.2642217°W / 43.0512069; -1.2642217
Amorro 1348 Nafarroa Garaia 42° 53′ 13″ N, 1° 56′ 46″ W / 42.88681667°N,1.94618889°W / 42.88681667; -1.94618889
Uarrain I 1346 Nafarroa Garaia 43° 00′ 08″ N, 2° 04′ 25″ W / 43.0021°N,2.0737277777778°W / 43.0021; -2.0737277777778
Artxueta 1343 Nafarroa Garaia 42° 57′ 13″ N, 1° 57′ 50″ W / 42.95355°N,1.96389444°W / 42.95355; -1.96389444
La Plana 1337 Nafarroa Garaia 42° 38′ 11″ N, 2° 19′ 53″ W / 42.63638889°N,2.33138889°W / 42.63638889; -2.33138889
Mendilatz 1337 Orbaizeta 43° 01′ 05″ N, 1° 12′ 44″ W / 43.01805556°N,1.21222222°W / 43.01805556; -1.21222222
Mendizar 1323 Orbaizeta
Nafarroa Garaia
43° 01′ 08″ N, 1° 09′ 52″ W / 43.01888889°N,1.16444444°W / 43.01888889; -1.16444444
Egurbide (mendia) 1317 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 00′ 36″ N, 2° 01′ 55″ W / 43.01008333°N,2.03188889°W / 43.01008333; -2.03188889
Iturrunburu 1312 Nafarroa Garaia 43° 01′ 36″ N, 1° 25′ 39″ W / 43.0267851°N,1.4275163°W / 43.0267851; -1.4275163
Kurutzeaga 1308 Nafarroa Garaia 42° 59′ 44″ N, 2° 00′ 38″ W / 42.9955637°N,2.0106424°W / 42.9955637; -2.0106424
Hauza 1306 Nafarroa Garaia 43° 09′ 06″ N, 1° 25′ 12″ W / 43.151666666667°N,1.42°W / 43.151666666667; -1.42
Urakorri 1306 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 37″ N, 2° 02′ 20″ W / 43.02702778°N,2.03898611°W / 43.02702778; -2.03898611
Desamendi 1305 Nafarroa Garaia 42° 58′ 50″ N, 2° 01′ 59″ W / 42.9805859°N,2.0330155°W / 42.9805859; -2.0330155
Eskalar 1302 Nafarroa Garaia
Aragoi
42° 45′ 49″ N, 0° 53′ 21″ W / 42.76361111°N,0.88916667°W / 42.76361111; -0.88916667
Txameni 1299 Nafarroa Garaia 42° 58′ 45″ N, 2° 00′ 39″ W / 42.97917778°N,2.01082778°W / 42.97917778; -2.01082778
Puttarri 1299 Nafarroa Garaia 42° 58′ 13″ N, 2° 03′ 24″ W / 42.9703966°N,2.0567366°W / 42.9703966; -2.0567366
Ttutturregi 1290 Nafarroa Garaia 42° 59′ 37″ N, 1° 59′ 45″ W / 42.99366389°N,1.99594722°W / 42.99366389; -1.99594722
Higa 1289 Elo 42° 41′ 49″ N, 1° 31′ 47″ W / 42.6969°N,1.52986°W / 42.6969; -1.52986
Aitzear 1286 Nafarroa Garaia 42° 59′ 24″ N, 1° 59′ 44″ W / 42.98989722°N,1.99546944°W / 42.98989722; -1.99546944
Girizu 1283 Nafarroa Garaia 43° 01′ 07″ N, 1° 20′ 03″ W / 43.0185831°N,1.3342386°W / 43.0185831; -1.3342386
Illon 1283 Nafarroa Garaia 42° 41′ 26″ N, 1° 07′ 14″ W / 42.69055556°N,1.12055556°W / 42.69055556; -1.12055556
42° 41′ 29″ N, 1° 07′ 14″ W / 42.6913°N,1.1206°W / 42.6913; -1.1206
Errenaga 1282 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 59′ 02″ N, 2° 02′ 14″ W / 42.98389722°N,2.03713333°W / 42.98389722; -2.03713333
Eulatz 1281 Nafarroa Garaia 42° 58′ 20″ N, 2° 01′ 02″ W / 42.97215833°N,2.01730278°W / 42.97215833; -2.01730278
Elke 1279 Nafarroa Garaia 42° 53′ 30″ N, 1° 21′ 14″ W / 42.8917654°N,1.3538578°W / 42.8917654; -1.3538578
Errenaga Txiki 1277 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 55″ N, 2° 02′ 16″ W / 42.98183333°N,2.037875°W / 42.98183333; -2.037875
Larrogain 1277 Nafarroa Garaia 42° 54′ 14″ N, 1° 24′ 35″ W / 42.903759°N,1.409836°W / 42.903759; -1.409836
Atallorbe 1275 Nafarroa Garaia 42° 59′ 22″ N, 2° 00′ 17″ W / 42.9893535°N,2.0047927°W / 42.9893535; -2.0047927
Txorrotxeta 1273 Nafarroa Garaia 42° 58′ 40″ N, 2° 00′ 26″ W / 42.977668°N,2.007192°W / 42.977668; -2.007192
Idoitxiki 1272 Nafarroa Garaia 42° 53′ 22″ N, 1° 54′ 51″ W / 42.88951389°N,1.91413333°W / 42.88951389; -1.91413333
Beloki 1271 Nafarroa Garaia 42° 58′ 47″ N, 1° 59′ 34″ W / 42.979669444444°N,1.9928138888889°W / 42.979669444444; -1.9928138888889
Peña Blanca 1269 Nafarroa Garaia 42° 51′ 57″ N, 1° 56′ 15″ W / 42.86583611°N,1.937475°W / 42.86583611; -1.937475
Alto de las Bordas Viejas 1265 Nafarroa Garaia 42° 52′ 03″ N, 1° 55′ 04″ W / 42.86736944°N,1.91770556°W / 42.86736944; -1.91770556
Erdilo 1265 Nafarroa Garaia 43° 01′ 39″ N, 1° 18′ 38″ W / 43.02739722°N,1.31052222°W / 43.02739722; -1.31052222
Artubi 1263 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 51″ N, 2° 02′ 23″ W / 43.03085833°N,2.03960278°W / 43.03085833; -2.03960278
Aparein 1261 Nafarroa Garaia 42° 58′ 30″ N, 2° 02′ 31″ W / 42.97501389°N,2.04190556°W / 42.97501389; -2.04190556
Desamendi Txiki 1261 Nafarroa Garaia 42° 58′ 52″ N, 2° 01′ 20″ W / 42.98116667°N,2.02216389°W / 42.98116667; -2.02216389
Okoro 1259 Nafarroa Garaia 43° 03′ 04″ N, 1° 30′ 20″ W / 43.0511214°N,1.5055132°W / 43.0511214; -1.5055132
Okomendia 1255 Lana 42° 44′ 31″ N, 2° 16′ 09″ W / 42.74194444°N,2.26916667°W / 42.74194444; -2.26916667
Kargaleku II 1253 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 47″ N, 2° 02′ 32″ W / 42.97973333°N,2.04215278°W / 42.97973333; -2.04215278
Peña Alta 1249 Araba
Nafarroa Garaia
42° 36′ 56″ N, 2° 29′ 25″ W / 42.61555556°N,2.49027778°W / 42.61555556; -2.49027778
Uazkuru 1249 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 49″ N, 2° 03′ 00″ W / 42.98040278°N,2.05001389°W / 42.98040278; -2.05001389
Castillo de Lapoblación 1245 Nafarroa Garaia 42° 36′ 33″ N, 2° 27′ 38″ W / 42.60916667°N,2.46055556°W / 42.60916667; -2.46055556
Ugaibel 1243 Nafarroa Garaia 42° 58′ 10″ N, 1° 12′ 46″ W / 42.96944444°N,1.21277778°W / 42.96944444; -1.21277778
Dulantz 1243 Nafarroa Garaia 42° 47′ 56″ N, 2° 02′ 52″ W / 42.7989994°N,2.0478372°W / 42.7989994; -2.0478372
Mendimotza 1237 Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43° 06′ 32″ N, 1° 19′ 52″ W / 43.10893611°N,1.33105278°W / 43.10893611; -1.33105278
Pagomotxeta 1237 Nafarroa Garaia 42° 51′ 57″ N, 1° 57′ 15″ W / 42.86581111°N,1.95425833°W / 42.86581111; -1.95425833
Malkaxko 1237 Nafarroa Garaia 42° 49′ 12″ N, 1° 59′ 25″ W / 42.819975°N,1.990275°W / 42.819975; -1.990275
San Migel mendia 1237 Nafarroa Garaia 42° 56′ 53″ N, 1° 57′ 56″ W / 42.94804444°N,1.96544444°W / 42.94804444; -1.96544444
Euskal Herriko erdigunea 1236 Nafarroa Garaia 42° 52′ 55″ N, 1° 56′ 12″ W / 42.88188°N,1.93677°W / 42.88188; -1.93677
Elordia 1235 Nafarroa Garaia 42° 51′ 36″ N, 1° 55′ 40″ W / 42.85990833°N,1.92773611°W / 42.85990833; -1.92773611
Hirupagoeta 1235 Nafarroa Garaia 42° 58′ 37″ N, 2° 03′ 07″ W / 42.97693333°N,2.05189722°W / 42.97693333; -2.05189722
Mendiaundi II 1232 Nafarroa Garaia 43° 00′ 41″ N, 1° 22′ 26″ W / 43.01125833°N,1.37376111°W / 43.01125833; -1.37376111
Atxistoi 1230 Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43° 03′ 15″ N, 1° 20′ 34″ W / 43.0540811°N,1.342739°W / 43.0540811; -1.342739
Eskalaborro 1228 Nafarroa Garaia 42° 51′ 54″ N, 1° 57′ 47″ W / 42.86494444°N,1.96292778°W / 42.86494444; -1.96292778
Malkaxko (Trinidad de Iturgoien) 1222 Nafarroa Garaia 42° 48′ 56″ N, 1° 58′ 46″ W / 42.81543889°N,1.97958333°W / 42.81543889; -1.97958333
Lindus 1220 Nafarroa Beherea
Nafarroa Garaia
43° 01′ 51″ N, 1° 21′ 31″ W / 43.03081667°N,1.3587°W / 43.03081667; -1.3587
43° 01′ 47″ N, 1° 21′ 35″ W / 43.02981°N,1.35986°W / 43.02981; -1.35986
Mugaga 1217 Nafarroa Garaia 42° 48′ 02″ N, 1° 58′ 31″ W / 42.80051389°N,1.97519444°W / 42.80051389; -1.97519444
Ipuzmeaka 1216 Nafarroa Garaia 42° 58′ 31″ N, 2° 00′ 47″ W / 42.97537222°N,2.01315556°W / 42.97537222; -2.01315556
Elizkaitz 1215 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 10″ N, 2° 02′ 19″ W / 43.01936944°N,2.03849167°W / 43.01936944; -2.03849167
Txapelarriko Kaskoa 1213 Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43° 02′ 42″ N, 1° 20′ 51″ W / 43.0450127°N,1.347403°W / 43.0450127; -1.347403
Subizelaigaine 1209 Nafarroa Garaia 42° 59′ 30″ N, 1° 58′ 39″ W / 42.99161667°N,1.97738611°W / 42.99161667; -1.97738611
Lupuzuriko Kaskoa/Bustarkomendi 1209 Nafarroa Garaia 43° 01′ 16″ N, 1° 22′ 31″ W / 43.02121944°N,1.37525556°W / 43.02121944; -1.37525556
Ireber 1208 Nafarroa Garaia 43° 02′ 56″ N, 1° 50′ 34″ W / 43.0489102°N,1.8427517°W / 43.0489102; -1.8427517
Balerdi 1195 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 53″ N, 2° 02′ 00″ W / 43.031397°N,2.033342°W / 43.031397; -2.033342
Aitzorrotz (Andimendi) 1192 Nafarroa Garaia 42° 51′ 53″ N, 1° 58′ 24″ W / 42.86468611°N,1.973375°W / 42.86468611; -1.973375
Txasperro 1185 Nafarroa Garaia 43° 00′ 38″ N, 1° 22′ 51″ W / 43.01056667°N,1.38089722°W / 43.01056667; -1.38089722
Baiza 1183 Nafarroa Garaia 42° 52′ 32″ N, 2° 05′ 03″ W / 42.87555556°N,2.08416667°W / 42.87555556; -2.08416667
Lardanburu 1183 Nafarroa Garaia 42° 49′ 17″ N, 1° 57′ 43″ W / 42.82138611°N,1.96185833°W / 42.82138611; -1.96185833
Dorrokoteka 1176 Nafarroa Garaia 42° 51′ 24″ N, 1° 59′ 03″ W / 42.85656944°N,1.98415833°W / 42.85656944; -1.98415833
Arriolatz 1176 Nafarroa Garaia 42° 59′ 17″ N, 1° 58′ 33″ W / 42.98796667°N,1.97574167°W / 42.98796667; -1.97574167
Harri Eder Gaina 1175 Nafarroa Garaia 42° 58′ 30″ N, 1° 12′ 46″ W / 42.975°N,1.21277778°W / 42.975; -1.21277778
Saratsa (mendia) 1171 Nafarroa Garaia 42° 51′ 48″ N, 1° 59′ 55″ W / 42.86321667°N,1.99866389°W / 42.86321667; -1.99866389
Zuperrori 1169 Nafarroa Garaia 43° 04′ 09″ N, 1° 50′ 27″ W / 43.06916667°N,1.84083333°W / 43.06916667; -1.84083333
Bagadigorri 1167 Tebas-Muru Artederreta
Untzue
42° 41′ 31″ N, 1° 36′ 20″ W / 42.69194444°N,1.60555556°W / 42.69194444; -1.60555556
Bargagain (Altsasu) 1157 Altsasu 42° 52′ 19″ N, 2° 09′ 40″ W / 42.87194444°N,2.16111111°W / 42.87194444; -2.16111111
Donsimon Mendia 1156 Nafarroa Garaia 43° 01′ 00″ N, 1° 18′ 16″ W / 43.016575°N,1.3045°W / 43.016575; -1.3045
Sorotepo 1152 Nafarroa Garaia 43° 01′ 33″ N, 1° 24′ 09″ W / 43.02590833°N,1.40245°W / 43.02590833; -1.40245
Zoiolagana 1152 Nafarroa Garaia 42° 48′ 58″ N, 1° 56′ 03″ W / 42.816025°N,1.93426944°W / 42.816025; -1.93426944
Beodegi 1149 Nafarroa Garaia 43° 01′ 50″ N, 1° 24′ 17″ W / 43.03056667°N,1.40468611°W / 43.03056667; -1.40468611
Baratxueta 1148 Nafarroa Garaia 42° 57′ 30″ N, 1° 33′ 41″ W / 42.9583083°N,1.5613885°W / 42.9583083; -1.5613885
Loiketa 1145 Nafarroa Garaia 43° 01′ 52″ N, 1° 36′ 38″ W / 43.0310907°N,1.6106045°W / 43.0310907; -1.6106045
Iruaitzeta 1144 Bakaiku 42° 52′ 36″ N, 2° 05′ 44″ W / 42.8767859°N,2.0954961°W / 42.8767859; -2.0954961
Irakurri 1142 Nafarroa Garaia 43° 05′ 59″ N, 1° 50′ 00″ W / 43.09972222°N,1.83333333°W / 43.09972222; -1.83333333
Debata 1139 Nafarroa Garaia 42° 57′ 17″ N, 1° 59′ 17″ W / 42.95481944°N,1.98808333°W / 42.95481944; -1.98808333
Satrustegi II 1139 Nafarroa Garaia 42° 53′ 26″ N, 1° 53′ 14″ W / 42.89047222°N,1.88723611°W / 42.89047222; -1.88723611
Mendaur 1136 Malerreka
Bortziriak
43° 09′ 22″ N, 1° 43′ 09″ W / 43.156239°N,1.719189°W / 43.156239; -1.719189
Elimendi 1133 Nafarroa Garaia 42° 48′ 15″ N, 1° 55′ 57″ W / 42.8042765°N,1.9324661°W / 42.8042765; -1.9324661
Goimendi 1131 Nafarroa Garaia 42° 55′ 51″ N, 1° 01′ 36″ W / 42.9308517°N,1.0267371°W / 42.9308517; -1.0267371
Legunbe 1129 Araba
Nafarroa Garaia
42° 51′ 03″ N, 2° 14′ 09″ W / 42.850955555556°N,2.2357027777778°W / 42.850955555556; -2.2357027777778
Txurregi 1125 Nafarroa Garaia 42° 52′ 59″ N, 1° 51′ 21″ W / 42.88305556°N,1.85583333°W / 42.88305556; -1.85583333
Akier 1124 Nafarroa Garaia 42° 57′ 09″ N, 1° 54′ 11″ W / 42.95255°N,1.90298611°W / 42.95255; -1.90298611
Antzola 1119 Pirinio Atlantikoak
Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43° 08′ 34″ N, 1° 24′ 35″ W / 43.14277778°N,1.40972222°W / 43.14277778; -1.40972222
Illarragorri 1118 Nafarroa Garaia
Gipuzkoa
Araba
42° 53′ 47″ N, 2° 14′ 57″ W / 42.89639167°N,2.249175°W / 42.89639167; -2.249175
Larraineta 1115 Lana 42° 44′ 17″ N, 2° 13′ 37″ W / 42.7380133°N,2.2269406°W / 42.7380133; -2.2269406
Lokiz 1114 Allin 42° 44′ 27″ N, 2° 06′ 32″ W / 42.74083333°N,2.10888889°W / 42.74083333; -2.10888889
Petxuberro 1096 Nafarroa Garaia 42° 56′ 46″ N, 1° 14′ 33″ W / 42.9462363°N,1.2424438°W / 42.9462363; -1.2424438
Abartan 1095 Nafarroa Garaia 43° 05′ 24″ N, 1° 34′ 02″ W / 43.0899863°N,1.5671315°W / 43.0899863; -1.5671315
Erga 1094 Irurtzun 42° 55′ 41″ N, 1° 48′ 44″ W / 42.92800692°N,1.81216478°W / 42.92800692; -1.81216478
Irasabela 1094 Nafarroa Garaia 42° 43′ 47″ N, 2° 14′ 05″ W / 42.72972222°N,2.23472222°W / 42.72972222; -2.23472222
Gaztelu (mendia) 1085 Nafarroa Garaia 42° 59′ 08″ N, 1° 58′ 14″ W / 42.98561389°N,1.97060278°W / 42.98561389; -1.97060278
Eguzkizko muinoa 1083 Nafarroa Garaia 43° 06′ 03″ N, 1° 52′ 41″ W / 43.1008139°N,1.8779891°W / 43.1008139; -1.8779891
Txaruta 1081 Nafarroa Garaia 43° 03′ 42″ N, 1° 39′ 37″ W / 43.0617694°N,1.6603735°W / 43.0617694; -1.6603735
Lanotegi 1081 Nafarroa Garaia 43° 01′ 17″ N, 1° 23′ 31″ W / 43.02128611°N,1.39206389°W / 43.02128611; -1.39206389
Kornieta 1081 Nafarroa Garaia 43° 04′ 05″ N, 1° 52′ 09″ W / 43.0681666°N,1.8692749°W / 43.0681666; -1.8692749
Artatxo 1078 Nafarroa Garaia 42° 56′ 19″ N, 1° 07′ 52″ W / 42.9386931°N,1.1312264°W / 42.9386931; -1.1312264
Gorramendi 1074 Nafarroa Garaia
Baztan
43° 13′ 00″ N, 1° 27′ 00″ W / 43.216666666667°N,1.45°W / 43.216666666667; -1.45
Mendieder 1071 Nafarroa Garaia 43° 09′ 47″ N, 1° 43′ 31″ W / 43.16305556°N,1.72527778°W / 43.16305556; -1.72527778
Muskilda 1071 Nafarroa Garaia 42° 55′ 11″ N, 1° 04′ 49″ W / 42.9197432°N,1.0804134°W / 42.9197432; -1.0804134
Alitzako Malkorra 1069 Nafarroa Garaia 42° 57′ 28″ N, 1° 51′ 16″ W / 42.95785833°N,1.85455278°W / 42.95785833; -1.85455278
Txurtxur 1069 Nafarroa Garaia 42° 59′ 04″ N, 1° 57′ 55″ W / 42.98455°N,1.96536111°W / 42.98455; -1.96536111
Santa Marina (Urbasa) 1068 Nafarroa Garaia 42° 52′ 16″ N, 2° 06′ 52″ W / 42.87111111°N,2.11444444°W / 42.87111111; -2.11444444
Olastitzu 1067 Larragoa 42° 45′ 00″ N, 2° 15′ 28″ W / 42.7501312°N,2.2577412°W / 42.7501312; -2.2577412
Larrazpil 1066 Nafarroa Garaia 42° 56′ 56″ N, 1° 51′ 13″ W / 42.94897778°N,1.85349167°W / 42.94897778; -1.85349167
Illarraundiko malkorra 1064 Nafarroa Garaia 42° 57′ 03″ N, 1° 50′ 53″ W / 42.95076111°N,1.8481°W / 42.95076111; -1.8481
Iparraundi 1064 Nafarroa Garaia 42° 57′ 05″ N, 1° 51′ 21″ W / 42.95126944°N,1.85588889°W / 42.95126944; -1.85588889
Elorrigañe 1063 Nafarroa Garaia 42° 57′ 22″ N, 1° 54′ 59″ W / 42.95613611°N,1.91626111°W / 42.95613611; -1.91626111
Urepel 1059 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 08′ 03″ N, 1° 54′ 16″ W / 43.1342889°N,1.9044392°W / 43.1342889; -1.9044392
San Kristobal 1057 Nafarroa Garaia 42° 44′ 00″ N, 2° 29′ 37″ W / 42.7333429°N,2.4935623°W / 42.7333429; -2.4935623
Larraitza 1055 Nafarroa Garaia 42° 45′ 13″ N, 2° 04′ 27″ W / 42.7534859°N,2.074147°W / 42.7534859; -2.074147
Aitza 1055 Nafarroa Garaia 42° 58′ 27″ N, 1° 14′ 25″ W / 42.9742532°N,1.2402847°W / 42.9742532; -1.2402847
Arainburu 1054 Zubieta
Goizueta
43° 09′ 40″ N, 1° 46′ 11″ W / 43.161111°N,1.769722°W / 43.161111; -1.769722
Iruñarri 1051 Eratsun 43° 06′ 05″ N, 1° 48′ 44″ W / 43.10138889°N,1.81222222°W / 43.10138889; -1.81222222
Loitzate 1048 Leitzaldea
Bortziriak
43° 09′ 27″ N, 1° 46′ 55″ W / 43.1575°N,1.78194444°W / 43.1575; -1.78194444
Ekaitza (Mendaur) 1047 Malerreka
Bortziriak
43° 09′ 16″ N, 1° 45′ 02″ W / 43.15444444°N,1.75055556°W / 43.15444444; -1.75055556
Soroaundi 1045 Nafarroa Garaia 42° 57′ 01″ N, 1° 55′ 00″ W / 42.95023333°N,1.91670556°W / 42.95023333; -1.91670556
Elorregi 1045 Nafarroa Garaia 43° 05′ 04″ N, 1° 34′ 00″ W / 43.0843693°N,1.5665745°W / 43.0843693; -1.5665745
Irumugarrieta 1044 Eratsun
Basaburua
43° 03′ 26″ N, 1° 47′ 49″ W / 43.05722222°N,1.79694444°W / 43.05722222; -1.79694444
Iparla 1044 Baztan
Baigorri
Bidarrai
43° 13′ 42″ N, 1° 22′ 43″ W / 43.22833333°N,1.37861111°W / 43.22833333; -1.37861111
Jurramendi 1042 Lizarra 42° 37′ 52″ N, 2° 02′ 41″ W / 42.631111111111°N,2.0447222222222°W / 42.631111111111; -2.0447222222222
Erreniega 1037 Nafarroa Garaia 42° 44′ 06″ N, 1° 42′ 02″ W / 42.735°N,1.70059°W / 42.735; -1.70059
Arburua 1037 Galoze (kontzejua) 42° 48′ 15″ N, 1° 06′ 41″ W / 42.804041666667°N,1.1114805555556°W / 42.804041666667; -1.1114805555556
Lantxurda 1037 Nafarroa Garaia 42° 38′ 45″ N, 1° 26′ 52″ W / 42.6458674°N,1.447796°W / 42.6458674; -1.447796
Izterbegi 1027 Nafarroa Garaia
Nafarroa Beherea
43° 02′ 47″ N, 1° 26′ 29″ W / 43.0462771°N,1.4412858°W / 43.0462771; -1.4412858
Aixkourrua 1024 Nafarroa Garaia 42° 55′ 12″ N, 1° 03′ 54″ W / 42.919969°N,1.064944°W / 42.919969; -1.064944
Alleko 1018 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 25″ N, 2° 05′ 29″ W / 42.97355278°N,2.09149444°W / 42.97355278; -2.09149444
Alto de Juandomingo 1010 Nafarroa Garaia 42° 38′ 36″ N, 1° 26′ 10″ W / 42.6433665°N,1.4360755°W / 42.6433665; -1.4360755
Montejulio 1002 Nafarroa Garaia 42° 36′ 30″ N, 1° 30′ 11″ W / 42.6082482°N,1.5030061°W / 42.6082482; -1.5030061
Gaztelu III 1001 Nafarroa Garaia 42° 53′ 20″ N, 1° 50′ 17″ W / 42.888866666667°N,1.83795°W / 42.888866666667; -1.83795
Untzueko haitza 990 Untzue 42° 39′ 31″ N, 1° 36′ 49″ W / 42.6586°N,1.61362°W / 42.6586; -1.61362
42° 39′ 30″ N, 1° 36′ 49″ W / 42.65833333°N,1.61361111°W / 42.65833333; -1.61361111
Areetza / Balankaleku 985 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 57′ 00″ N, 2° 12′ 37″ W / 42.95008°N,2.21041°W / 42.95008; -2.21041
Mendizelaia 982 Nafarroa Garaia 42° 46′ 33″ N, 1° 58′ 46″ W / 42.77589722°N,1.97951111°W / 42.77589722; -1.97951111
Izko 976 Nafarroa Garaia 42° 38′ 30″ N, 1° 25′ 42″ W / 42.6415848°N,1.4282771°W / 42.6415848; -1.4282771
Pinganilla 973 Nafarroa Garaia 42° 36′ 31″ N, 2° 25′ 24″ W / 42.6085433°N,2.4234299°W / 42.6085433; -2.4234299
Alkaxuri 967 Baztan
Nafarroa Garaia
43° 14′ 25″ N, 1° 24′ 30″ W / 43.24027778°N,1.40833333°W / 43.24027778; -1.40833333
Aizkoa 954 Nafarroa Garaia 43° 05′ 35″ N, 1° 33′ 27″ W / 43.0931715°N,1.5576208°W / 43.0931715; -1.5576208
Arriaundi 942 Nafarroa Garaia 42° 54′ 39″ N, 1° 45′ 02″ W / 42.9108224°N,1.7505913°W / 42.9108224; -1.7505913
Alkurruntz 934 Nafarroa Garaia 43° 13′ 14″ N, 1° 30′ 26″ W / 43.2205544°N,1.5073285°W / 43.2205544; -1.5073285
Baztarla 925 Nafarroa Garaia 43° 05′ 57″ N, 1° 54′ 10″ W / 43.0992997°N,1.9029129°W / 43.0992997; -1.9029129
Urlegi 922 Nafarroa Garaia 43° 05′ 50″ N, 1° 33′ 56″ W / 43.0973489°N,1.5654361°W / 43.0973489; -1.5654361
Serlo Gaina 919 Nafarroa Garaia 42° 57′ 11″ N, 2° 03′ 52″ W / 42.95300278°N,2.06433889°W / 42.95300278; -2.06433889
Ekia 912 Nafarroa Garaia 42° 48′ 52″ N, 1° 05′ 20″ W / 42.8143395°N,1.0889495°W / 42.8143395; -1.0889495
Urdintz 912 Nafarroa Garaia 43° 05′ 46″ N, 1° 33′ 43″ W / 43.096142°N,1.5618272°W / 43.096142; -1.5618272
Beltzuntza 912 Nafarroa Garaia 43° 11′ 06″ N, 1° 46′ 45″ W / 43.1848877°N,1.779151°W / 43.1848877; -1.779151
Egillor (mendia) 911 Nafarroa Garaia 42° 56′ 48″ N, 1° 50′ 25″ W / 42.94679167°N,1.84025556°W / 42.94679167; -1.84025556
Larrun 905 Nafarroa Garaia
Lapurdi
Urruña
43° 18′ 33″ N, 1° 38′ 08″ W / 43.309166666667°N,1.6355555555556°W / 43.309166666667; -1.6355555555556
Aintziaga 905 Baztan
Baigorri
43° 11′ 23″ N, 1° 22′ 53″ W / 43.18972222°N,1.38138889°W / 43.18972222; -1.38138889
Pagadi 898 Nafarroa Garaia 42° 44′ 58″ N, 1° 32′ 13″ W / 42.7494029°N,1.5368317°W / 42.7494029; -1.5368317
Makilipurdi 895 Zubieta 43° 08′ 40″ N, 1° 44′ 47″ W / 43.14444444°N,1.74638889°W / 43.14444444; -1.74638889
Ezkaba 895 Iruñea 42° 51′ 21″ N, 1° 39′ 54″ W / 42.855833333333°N,1.665°W / 42.855833333333; -1.665
Irulegi (mendia) 893 Aranguren
Itzagaondoa
42° 46′ 46″ N, 1° 30′ 48″ W / 42.779458°N,1.5134228°W / 42.779458; -1.5134228
Basaburuko Kaskoa 877 Nafarroa Garaia 43° 05′ 53″ N, 1° 33′ 03″ W / 43.0980204°N,1.5508347°W / 43.0980204; -1.5508347
Legate 870 Nafarroa Garaia 43° 10′ 26″ N, 1° 34′ 03″ W / 43.1738974°N,1.5675577°W / 43.1738974; -1.5675577
Madalenaitz 860 Nafarroa Garaia 42° 56′ 09″ N, 1° 55′ 04″ W / 42.93570556°N,1.91788056°W / 42.93570556; -1.91788056
Izkieta 843 Nafarroa Garaia 42° 50′ 07″ N, 1° 25′ 51″ W / 42.8351429°N,1.4308803°W / 42.8351429; -1.4308803
Aizkolegi 841 Nafarroa Garaia 43° 11′ 27″ N, 1° 35′ 23″ W / 43.1907576°N,1.589586°W / 43.1907576; -1.589586
Bianditz 840 Bianditzeko mendilerroa 43° 14′ 52″ N, 1° 46′ 24″ W / 43.24777778°N,1.77333333°W / 43.24777778; -1.77333333
Erroilbide 837 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 16′ 58″ N, 1° 47′ 03″ W / 43.282761111111°N,1.7841027777778°W / 43.282761111111; -1.7841027777778
Alto de los Bojes 837 Nafarroa Garaia 42° 35′ 11″ N, 2° 23′ 26″ W / 42.5864016°N,2.3906137°W / 42.5864016; -2.3906137
Monteidorra 830 Nafarroa Garaia 42° 40′ 36″ N, 1° 11′ 34″ W / 42.6767774°N,1.1926496°W / 42.6767774; -1.1926496
Txurrumurru 821 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 17′ 07″ N, 1° 47′ 00″ W / 43.28518889°N,1.78321667°W / 43.28518889; -1.78321667
Bagolegiko Kaskoa 818 Nafarroa Garaia 43° 03′ 58″ N, 1° 32′ 54″ W / 43.0661192°N,1.5482091°W / 43.0661192; -1.5482091
Hirumugarrieta (Aiako harria) 806 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 17′ 17″ N, 1° 46′ 56″ W / 43.28800833°N,1.7822°W / 43.28800833; -1.7822
43° 17′ 17″ N, 1° 46′ 56″ W / 43.288055555556°N,1.7822222222222°W / 43.288055555556; -1.7822222222222
Kapiztar 777 Nafarroa Garaia 42° 56′ 00″ N, 1° 47′ 04″ W / 42.933411°N,1.7844126°W / 42.933411; -1.7844126
Arburu (Alkurruntz) 752 Nafarroa Garaia 43° 11′ 52″ N, 1° 31′ 33″ W / 43.1977711°N,1.5259399°W / 43.1977711; -1.5259399
Loibeltz 723 Nafarroa Garaia 43° 05′ 18″ N, 1° 37′ 01″ W / 43.0883015°N,1.6168187°W / 43.0883015; -1.6168187
Aixita 705 Nafarroa Garaia 42° 55′ 50″ N, 1° 49′ 50″ W / 42.9306°N,1.83059722°W / 42.9306; -1.83059722
Jautu 689 Nafarroa Garaia 42° 35′ 57″ N, 1° 24′ 57″ W / 42.5992487°N,1.4157384°W / 42.5992487; -1.4157384
La Sarrea 650 Nafarroa Garaia 42° 35′ 00″ N, 1° 42′ 07″ W / 42.5832888°N,1.7018875°W / 42.5832888; -1.7018875
Ezkorlako Kaskoa 645 Nafarroa Garaia 43° 06′ 32″ N, 1° 33′ 36″ W / 43.1088774°N,1.5598944°W / 43.1088774; -1.5598944
Arbanta 633 Nafarroa Garaia 42° 31′ 47″ N, 2° 17′ 11″ W / 42.5298564°N,2.286412°W / 42.5298564; -2.286412
Valdeibañez 608 Nafarroa Garaia
Araba
42° 32′ 51″ N, 2° 23′ 26″ W / 42.5475144°N,2.3905293°W / 42.5475144; -2.3905293
Kortabakoitz 582 Nafarroa Garaia 42° 32′ 25″ N, 2° 06′ 27″ W / 42.5402552°N,2.1073962°W / 42.5402552; -2.1073962
Manddale 573 Bera
Biriatu
43° 18′ 33″ N, 1° 42′ 13″ W / 43.309211111111°N,1.7036277777778°W / 43.309211111111; -1.7036277777778
Valmediano 473 Nafarroa Garaia 42° 30′ 27″ N, 1° 38′ 18″ W / 42.5073815°N,1.6383413°W / 42.5073815; -1.6383413
Auzkue 423 Nafarroa Garaia 43° 08′ 14″ N, 1° 35′ 08″ W / 43.1373087°N,1.5854297°W / 43.1373087; -1.5854297
Villanueva 370 Nafarroa Garaia 42° 29′ 02″ N, 1° 47′ 47″ W / 42.4839351°N,1.796438°W / 42.4839351; -1.796438

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu