Ireki menu nagusia

Zerrenda:Gipuzkoako mendiak

Gipuzkoako mendien zerrenda» orritik birbideratua)

MendiakAldatu

Hauek dira mendi nagusiak:


izena itsas mailaren gainetiko altuera honako erakunde administratiboan dago koordenatuak irudia
Aizkorri 1551 Gipuzkoa
Araba
Nafarroa Garaia
42° 57′ 08″ N, 2° 19′ 00″ W / 42.952222222222°N,2.3166666666667°W / 42.952222222222; -2.3166666666667
42° 57′ 32″ N, 2° 24′ 18″ W / 42.959°N,2.405°W / 42.959; -2.405
Aitxuri 1551 Gipuzkoa 42° 57′ 36″ N, 2° 19′ 43″ W / 42.96°N,2.328611°W / 42.96; -2.328611
Aketegi 1548 Gipuzkoa 42° 57′ 33″ N, 2° 19′ 40″ W / 42.95916667°N,2.32777778°W / 42.95916667; -2.32777778
Arbelaitz 1513 Gipuzkoa 42° 57′ 52″ N, 2° 20′ 06″ W / 42.96444444°N,2.335°W / 42.96444444; -2.335
Iraule 1511 Gipuzkoa 42° 57′ 42″ N, 2° 19′ 57″ W / 42.96166667°N,2.3325°W / 42.96166667; -2.3325
Ganboa (mendia) 1412 Gipuzkoa 43° 00′ 22″ N, 2° 03′ 46″ W / 43.006188888889°N,2.0627222222222°W / 43.006188888889; -2.0627222222222
Aldaon 1411 Gipuzkoa 43° 00′ 20″ N, 2° 01′ 57″ W / 43.0055935°N,2.0325668°W / 43.0055935; -2.0325668
Pardarri 1393 Gipuzkoa 42° 59′ 59″ N, 2° 03′ 22″ W / 42.9998459°N,2.0559917°W / 42.9998459; -2.0559917
Putreaizko Punta 1383 Gipuzkoa 42° 59′ 59″ N, 2° 03′ 16″ W / 42.99979167°N,2.05455°W / 42.99979167; -2.05455
Ganbo Txiki 1382 Gipuzkoa
Beoin 1350 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 00′ 52″ N, 2° 02′ 10″ W / 43.01453333°N,2.03623611°W / 43.01453333; -2.03623611
Larrunarri 1346 Gipuzkoa 43° 01′ 26″ N, 2° 05′ 13″ W / 43.023888888889°N,2.0869444444444°W / 43.023888888889; -2.0869444444444
Uzkuiti 1332 Gipuzkoa 43° 01′ 06″ N, 2° 03′ 45″ W / 43.01828056°N,2.06248889°W / 43.01828056; -2.06248889
Arbelo 1332 Gipuzkoa 42° 59′ 49″ N, 2° 02′ 17″ W / 42.99695278°N,2.03809444°W / 42.99695278; -2.03809444
Malkorri 1329 Gipuzkoa 42° 59′ 57″ N, 2° 04′ 52″ W / 42.9991°N,2.0811°W / 42.9991; -2.0811
Urkute 1328 Gipuzkoa 43° 00′ 20″ N, 2° 02′ 16″ W / 43.0055392°N,2.0378681°W / 43.0055392; -2.0378681
Kobagaine 1324 Gipuzkoa 43° 00′ 01″ N, 2° 02′ 21″ W / 43.0001932°N,2.0393011°W / 43.0001932; -2.0393011
Gañeta 1323 Gipuzkoa 42° 59′ 59″ N, 2° 05′ 15″ W / 42.9997041°N,2.0873645°W / 42.9997041; -2.0873645
Salingain 1322 Gipuzkoa 43° 00′ 55″ N, 2° 03′ 27″ W / 43.01536667°N,2.05750278°W / 43.01536667; -2.05750278
Botreaitz 1321 Gipuzkoa 42° 59′ 44″ N, 2° 23′ 27″ W / 42.99555556°N,2.39083333°W / 42.99555556; -2.39083333
Egurtegi 1320 Gipuzkoa 43° 00′ 47″ N, 2° 02′ 27″ W / 43.01308333°N,2.04073889°W / 43.01308333; -2.04073889
Arrubigaña 1318 Gipuzkoa 43° 00′ 31″ N, 2° 04′ 33″ W / 43.0085268°N,2.0758716°W / 43.0085268; -2.0758716
Aoki 1317 Gipuzkoa 43° 00′ 53″ N, 2° 04′ 03″ W / 43.014775°N,2.06759722°W / 43.014775; -2.06759722
Egurbide (mendia) 1317 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 00′ 36″ N, 2° 01′ 55″ W / 43.01008333°N,2.03188889°W / 43.01008333; -2.03188889
Arkaitz 1315 Gipuzkoa 42° 59′ 34″ N, 2° 23′ 04″ W / 42.99277778°N,2.38444444°W / 42.99277778; -2.38444444
Erlabeltzeko Puntie 1312 Gipuzkoa 43° 01′ 27″ N, 2° 05′ 17″ W / 43.02405278°N,2.088125°W / 43.02405278; -2.088125
Urakorri 1306 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 37″ N, 2° 02′ 20″ W / 43.02702778°N,2.03898611°W / 43.02702778; -2.03898611
Labeongo Punte 1293 Gipuzkoa 43° 00′ 05″ N, 2° 02′ 42″ W / 43.0012777°N,2.0451364°W / 43.0012777; -2.0451364
Kurtzezar 1287 Gipuzkoa 42° 59′ 50″ N, 2° 23′ 38″ W / 42.99722222°N,2.39388889°W / 42.99722222; -2.39388889
Errenaga 1282 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 59′ 02″ N, 2° 02′ 14″ W / 42.98389722°N,2.03713333°W / 42.98389722; -2.03713333
Ontzanburu 1281 Gipuzkoa 42° 59′ 47″ N, 2° 02′ 49″ W / 42.99642222°N,2.04692222°W / 42.99642222; -2.04692222
Errenaga Txiki 1277 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 55″ N, 2° 02′ 16″ W / 42.98183333°N,2.037875°W / 42.98183333; -2.037875
Biozkorna 1274 Gipuzkoa 42° 59′ 12″ N, 2° 22′ 23″ W / 42.9867668°N,2.3729605°W / 42.9867668; -2.3729605
Arriurdin 1274 Gipuzkoa 42° 59′ 16″ N, 2° 22′ 18″ W / 42.98777778°N,2.37166667°W / 42.98777778; -2.37166667
Pagota 1271 Gipuzkoa 42° 59′ 12″ N, 2° 02′ 15″ W / 42.98666389°N,2.03743333°W / 42.98666389; -2.03743333
Urrabiatza 1265 Gipuzkoa 42° 59′ 29″ N, 2° 22′ 50″ W / 42.99138889°N,2.38055556°W / 42.99138889; -2.38055556
Artubi 1263 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 51″ N, 2° 02′ 23″ W / 43.03085833°N,2.03960278°W / 43.03085833; -2.03960278
Olamuño 1261 Gipuzkoa 42° 59′ 34″ N, 2° 02′ 51″ W / 42.99288056°N,2.04749167°W / 42.99288056; -2.04749167
Beleku (Aralar) 1256 Gipuzkoa
Kargaleku II 1253 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 47″ N, 2° 02′ 32″ W / 42.97973333°N,2.04215278°W / 42.97973333; -2.04215278
Uazkuru 1249 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 49″ N, 2° 03′ 00″ W / 42.98040278°N,2.05001389°W / 42.98040278; -2.05001389
Auntzizegi 1248 Gipuzkoa 43° 01′ 01″ N, 2° 05′ 02″ W / 43.01693333°N,2.08393611°W / 43.01693333; -2.08393611
Gorgomendi 1244 Gipuzkoa 42° 59′ 54″ N, 2° 24′ 01″ W / 42.9984131°N,2.4003721°W / 42.9984131; -2.4003721
Beaskin 1242 Gipuzkoa 42° 59′ 13″ N, 2° 02′ 33″ W / 42.98698333°N,2.04236944°W / 42.98698333; -2.04236944
Oburu 1240 Araba
Gipuzkoa
42° 56′ 53″ N, 2° 21′ 42″ W / 42.94798611°N,2.36158889°W / 42.94798611; -2.36158889
Ondar-txuri 1220 Gipuzkoa 42° 59′ 48″ N, 2° 04′ 55″ W / 42.9967°N,2.08186667°W / 42.9967; -2.08186667
Petrinaitz 1217 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 03″ N, 2° 21′ 14″ W / 42.95089722°N,2.35398333°W / 42.95089722; -2.35398333
Zumalerdi 1215 Gipuzkoa 43° 00′ 43″ N, 2° 05′ 19″ W / 43.01200556°N,2.08848611°W / 43.01200556; -2.08848611
Elizkaitz 1215 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 10″ N, 2° 02′ 19″ W / 43.01936944°N,2.03849167°W / 43.01936944; -2.03849167
Lengokoaitz 1203 Gipuzkoa 42° 57′ 03″ N, 2° 21′ 23″ W / 42.9509422°N,2.3563334°W / 42.9509422; -2.3563334
Peru-Aitz 1202 Gipuzkoa 42° 57′ 08″ N, 2° 21′ 01″ W / 42.9520975°N,2.3504125°W / 42.9520975; -2.3504125
Arboligaina 1201 Araba
Gipuzkoa
42° 55′ 48″ N, 2° 19′ 12″ W / 42.929993°N,2.3199345°W / 42.929993; -2.3199345
Larraone 1199 Gipuzkoa 43° 01′ 25″ N, 2° 04′ 22″ W / 43.02361389°N,2.07288889°W / 43.02361389; -2.07288889
Etitzegi 1196 Gipuzkoa 43° 01′ 20″ N, 2° 04′ 21″ W / 43.02235°N,2.07250278°W / 43.02235; -2.07250278
Balerdi 1195 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 01′ 53″ N, 2° 02′ 00″ W / 43.031397°N,2.033342°W / 43.031397; -2.033342
Aumategi 1191 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 57″ N, 2° 28′ 52″ W / 42.96583333°N,2.48111111°W / 42.96583333; -2.48111111
Trango 1182 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 13″ N, 2° 23′ 23″ W / 42.95354167°N,2.38969167°W / 42.95354167; -2.38969167
Tellakaskueta 1179 Gipuzkoa 42° 58′ 53″ N, 2° 22′ 42″ W / 42.98138889°N,2.37833333°W / 42.98138889; -2.37833333
Gaboño 1175 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 27″ N, 2° 25′ 27″ W / 42.9575°N,2.42416667°W / 42.9575; -2.42416667
Urkitza (Urkilla) 1169 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 00″ N, 2° 22′ 12″ W / 42.95010556°N,2.370075°W / 42.95010556; -2.370075
Atxuintxa 1169 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 07″ N, 2° 23′ 38″ W / 42.9520479°N,2.3939206°W / 42.9520479; -2.3939206
Aranguren 1158 Gipuzkoa 42° 59′ 25″ N, 2° 29′ 49″ W / 42.99027778°N,2.49694444°W / 42.99027778; -2.49694444
Sekillaga 1152 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 34″ N, 2° 26′ 09″ W / 42.95944444°N,2.43583333°W / 42.95944444; -2.43583333
Elorretako Haitza 1146 Gipuzkoa 42° 59′ 57″ N, 2° 29′ 42″ W / 42.99916667°N,2.495°W / 42.99916667; -2.495
Aranguren Txiki 1136 Gipuzkoa 42° 59′ 19″ N, 2° 29′ 53″ W / 42.9886531°N,2.4979725°W / 42.9886531; -2.4979725
Kurtzebarri 1133 Aretxabaleta 42° 59′ 55″ N, 2° 29′ 46″ W / 42.9985301°N,2.4960238°W / 42.9985301; -2.4960238
Aizkorri II 1132 Gipuzkoa 42° 58′ 20″ N, 2° 30′ 05″ W / 42.9722251°N,2.5014908°W / 42.9722251; -2.5014908
Keixtui-Gaña 1132 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 33″ N, 2° 24′ 53″ W / 42.9590894°N,2.414584°W / 42.9590894; -2.414584
Arlutz 1129 Gipuzkoa 42° 59′ 06″ N, 2° 30′ 12″ W / 42.985°N,2.50333333°W / 42.985; -2.50333333
Larrangoiti 1126 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 24″ N, 2° 24′ 00″ W / 42.9566728°N,2.400042°W / 42.9566728; -2.400042
Illarragorri 1118 Nafarroa Garaia
Gipuzkoa
Araba
42° 53′ 47″ N, 2° 14′ 57″ W / 42.89639167°N,2.249175°W / 42.89639167; -2.249175
Udalatx 1117 Bizkaia
Gipuzkoa
43° 05′ 28″ N, 2° 30′ 44″ W / 43.091111°N,2.512222°W / 43.091111; -2.512222
Zabalegi (mendia) 1114 Gipuzkoa 43° 02′ 01″ N, 2° 03′ 00″ W / 43.0337°N,2.04995556°W / 43.0337; -2.04995556
Mugarriluze (Elgea) 1109 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 49″ N, 2° 30′ 31″ W / 42.96361111°N,2.50861111°W / 42.96361111; -2.50861111
Erlaitz (mendia) 1108 Gipuzkoa 42° 59′ 06″ N, 2° 30′ 24″ W / 42.9850794°N,2.506563°W / 42.9850794; -2.506563
Bizkarlatza 1095 Gipuzkoa 42° 58′ 28″ N, 2° 30′ 36″ W / 42.9744679°N,2.5099345°W / 42.9744679; -2.5099345
Gainlabur 1089 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 33″ N, 2° 24′ 21″ W / 42.9591528°N,2.4059152°W / 42.9591528; -2.4059152
Atain 1087 Gipuzkoa 42° 58′ 40″ N, 2° 29′ 57″ W / 42.9778525°N,2.4992255°W / 42.9778525; -2.4992255
Burgamendi 1081 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 27″ N, 2° 26′ 49″ W / 42.9575°N,2.44694444°W / 42.9575; -2.44694444
Maiputz 1079 Gipuzkoa 42° 58′ 20″ N, 2° 29′ 30″ W / 42.9720914°N,2.4915587°W / 42.9720914; -2.4915587
Akaitz 1078 Gipuzkoa 42° 58′ 57″ N, 2° 04′ 25″ W / 42.98247778°N,2.07372778°W / 42.98247778; -2.07372778
Andarto 1076 Gipuzkoa 42° 58′ 50″ N, 2° 28′ 37″ W / 42.98055556°N,2.47694444°W / 42.98055556; -2.47694444
Hernio 1075 Gipuzkoa 43° 10′ 17″ N, 2° 09′ 06″ W / 43.171386111111°N,2.1515805555556°W / 43.171386111111; -2.1515805555556
Urepel 1059 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 08′ 03″ N, 1° 54′ 16″ W / 43.1342889°N,1.9044392°W / 43.1342889; -1.9044392
Mirubixkar 1048 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 30″ N, 2° 27′ 24″ W / 42.9584233°N,2.4566434°W / 42.9584233; -2.4566434
Mandoegi 1046 Gipuzkoa 43° 08′ 42″ N, 1° 54′ 22″ W / 43.144948°N,1.9060566°W / 43.144948; -1.9060566
Maruatx 1036 Gipuzkoa 42° 58′ 44″ N, 2° 29′ 13″ W / 42.9787975°N,2.4869043°W / 42.9787975; -2.4869043
Gazteluko Haitza 1027 Gipuzkoa 42° 58′ 27″ N, 2° 28′ 44″ W / 42.9741415°N,2.4788614°W / 42.9741415; -2.4788614
Erlo 1026 Gipuzkoa 43° 12′ 27″ N, 2° 15′ 44″ W / 43.2075°N,2.26222222°W / 43.2075; -2.26222222
Alleko 1018 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 58′ 25″ N, 2° 05′ 29″ W / 42.97355278°N,2.09149444°W / 42.97355278; -2.09149444
Pagobedeinkatua 1017 Gipuzkoa 42° 58′ 25″ N, 2° 31′ 20″ W / 42.9735115°N,2.5222791°W / 42.9735115; -2.5222791
Maldako Punta 1012 Gipuzkoa 42° 59′ 22″ N, 2° 04′ 15″ W / 42.98946111°N,2.07097222°W / 42.98946111; -2.07097222
Olaso-Mendi 1011 Berastegi 43° 07′ 38″ N, 1° 55′ 07″ W / 43.1272584°N,1.9186235°W / 43.1272584; -1.9186235
Herniozabal 1010 Gipuzkoa 43° 09′ 28″ N, 2° 07′ 29″ W / 43.15777778°N,2.12472222°W / 43.15777778; -2.12472222
Makatzgain 1002 Gipuzkoa 42° 58′ 37″ N, 2° 32′ 07″ W / 42.9768884°N,2.5354123°W / 42.9768884; -2.5354123
Gazume 997 Gipuzkoa 43° 10′ 55″ N, 2° 09′ 51″ W / 43.18194444°N,2.16416667°W / 43.18194444; -2.16416667
Sarastarri 996 Gipuzkoa 42° 59′ 10″ N, 2° 07′ 36″ W / 42.98624444°N,2.12668056°W / 42.98624444; -2.12668056
Urdingain 992 Araba
Gipuzkoa
42° 58′ 18″ N, 2° 32′ 06″ W / 42.9717984°N,2.5348865°W / 42.9717984; -2.5348865
Txurruko punta 990 Gipuzkoa 42° 54′ 17″ N, 2° 14′ 56″ W / 42.90482778°N,2.24898056°W / 42.90482778; -2.24898056
Areetza / Balankaleku 985 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
42° 57′ 00″ N, 2° 12′ 37″ W / 42.95008°N,2.21041°W / 42.95008; -2.21041
Amezti 982 Gipuzkoa 43° 01′ 32″ N, 2° 05′ 44″ W / 43.02568611°N,2.09546389°W / 43.02568611; -2.09546389
Iramendi (Altzania) 975 Gipuzkoa 42° 54′ 57″ N, 2° 16′ 38″ W / 42.91585°N,2.27721667°W / 42.91585; -2.27721667
Agaotz 974 Gipuzkoa 42° 59′ 04″ N, 2° 08′ 08″ W / 42.98458333°N,2.1355°W / 42.98458333; -2.1355
Izazpi 972 Gipuzkoa
Mendibeltz 963 Gipuzkoa 43° 10′ 52″ N, 2° 10′ 25″ W / 43.1811677°N,2.1735067°W / 43.1811677; -2.1735067
Txaradigorri 963 Gipuzkoa 42° 56′ 58″ N, 2° 06′ 14″ W / 42.94955278°N,2.10383611°W / 42.94955278; -2.10383611
Atxu 961 Gipuzkoa 42° 57′ 51″ N, 2° 12′ 55″ W / 42.96420278°N,2.21524722°W / 42.96420278; -2.21524722
Gorostiaga 951 Gipuzkoa 43° 02′ 50″ N, 2° 21′ 37″ W / 43.047222222222°N,2.3602777777778°W / 43.047222222222; -2.3602777777778
Akaitz Txiki 942 Gipuzkoa 42° 58′ 58″ N, 2° 05′ 49″ W / 42.982825°N,2.09688889°W / 42.982825; -2.09688889
Izozkogañe 937 Gipuzkoa 42° 57′ 32″ N, 2° 12′ 50″ W / 42.95896111°N,2.21381944°W / 42.95896111; -2.21381944
Arriona 934 Gipuzkoa 42° 57′ 52″ N, 2° 23′ 12″ W / 42.9645257°N,2.3865392°W / 42.9645257; -2.3865392
Samiño 932 Gipuzkoa
Kakueta (Urola Erdia) 924 Gipuzkoa 43° 12′ 03″ N, 2° 18′ 05″ W / 43.20083333°N,2.30138889°W / 43.20083333; -2.30138889
Leitzadi 921 Gipuzkoa 42° 58′ 33″ N, 2° 08′ 31″ W / 42.97585278°N,2.14195°W / 42.97585278; -2.14195
Urkitza (Elgea) 915 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 54″ N, 2° 32′ 25″ W / 42.9650669°N,2.5404059°W / 42.9650669; -2.5404059
Xoxote 912 Gipuzkoa 43° 12′ 03″ N, 2° 17′ 07″ W / 43.20083333°N,2.28527778°W / 43.20083333; -2.28527778
Muñaan 911 Gipuzkoa 42° 56′ 49″ N, 2° 11′ 26″ W / 42.94690278°N,2.19051111°W / 42.94690278; -2.19051111
Kurutzebakarra 902 Gipuzkoa 43° 10′ 34″ N, 2° 22′ 24″ W / 43.1760796°N,2.3733769°W / 43.1760796; -2.3733769
Irimo 901 Urretxu
Gipuzkoa
43° 06′ 09″ N, 2° 20′ 08″ W / 43.1025°N,2.3355556°W / 43.1025; -2.3355556
Ausa Gaztelu 901 Gipuzkoa 43° 01′ 00″ N, 2° 06′ 53″ W / 43.01660556°N,2.11463056°W / 43.01660556; -2.11463056
Irukurutzeta 899 Gipuzkoa 43° 10′ 39″ N, 2° 21′ 58″ W / 43.1775°N,2.36611111°W / 43.1775; -2.36611111
Unamendi 898 Gipuzkoa 42° 55′ 44″ N, 2° 15′ 57″ W / 42.9288221°N,2.2659665°W / 42.9288221; -2.2659665
Zabalaitz (Altzania) 898 Gipuzkoa 42° 55′ 47″ N, 2° 14′ 53″ W / 42.92969167°N,2.24813333°W / 42.92969167; -2.24813333
Belar (Aloña) 897 Gipuzkoa 43° 00′ 17″ N, 2° 25′ 20″ W / 43.004613°N,2.4222375°W / 43.004613; -2.4222375
Egiroeta 893 Gipuzkoa 42° 57′ 30″ N, 2° 13′ 24″ W / 42.95846944°N,2.22341111°W / 42.95846944; -2.22341111
Aztiomendi 888 Gipuzkoa 42° 57′ 42″ N, 2° 15′ 49″ W / 42.96154444°N,2.26364722°W / 42.96154444; -2.26364722
Igartza 882 Gipuzkoa 42° 56′ 12″ N, 2° 10′ 29″ W / 42.93654444°N,2.17468889°W / 42.93654444; -2.17468889
Arkamo 875 Araba
Gipuzkoa
42° 57′ 16″ N, 2° 32′ 50″ W / 42.95444444°N,2.54722222°W / 42.95444444; -2.54722222
Orkatzategi 874 Oñati 43° 00′ 45″ N, 2° 27′ 16″ W / 43.0125°N,2.45444444°W / 43.0125; -2.45444444
Murumendi 867 Gipuzkoa 43° 05′ 30″ N, 2° 12′ 08″ W / 43.09166667°N,2.20222222°W / 43.09166667; -2.20222222
Malkorburu 862 Gipuzkoa 42° 58′ 27″ N, 2° 06′ 56″ W / 42.97429167°N,2.11553056°W / 42.97429167; -2.11553056
Naparaitz 860 Gipuzkoa 42° 55′ 44″ N, 2° 14′ 43″ W / 42.928775°N,2.24538889°W / 42.928775; -2.24538889
Gazteluberri 860 Gipuzkoa 42° 56′ 15″ N, 2° 14′ 14″ W / 42.937625°N,2.23713056°W / 42.937625; -2.23713056
Andarto Txiki 847 Gipuzkoa 42° 59′ 04″ N, 2° 28′ 19″ W / 42.9843671°N,2.4720535°W / 42.9843671; -2.4720535
Martxabaleta 841 Gipuzkoa 42° 59′ 53″ N, 2° 06′ 58″ W / 42.99809444°N,2.11617222°W / 42.99809444; -2.11617222
Atxolin 841 Gipuzkoa 43° 10′ 57″ N, 2° 23′ 09″ W / 43.1825131°N,2.3857515°W / 43.1825131; -2.3857515
Bianditz 840 Bianditzeko mendilerroa 43° 14′ 52″ N, 1° 46′ 24″ W / 43.24777778°N,1.77333333°W / 43.24777778; -1.77333333
Oleta 837 Gipuzkoa 43° 07′ 49″ N, 2° 19′ 15″ W / 43.13040278°N,2.32083333°W / 43.13040278; -2.32083333
Erroilbide 837 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 16′ 58″ N, 1° 47′ 03″ W / 43.282761111111°N,1.7841027777778°W / 43.282761111111; -1.7841027777778
Aasko 835 Gipuzkoa 42° 57′ 28″ N, 2° 06′ 05″ W / 42.95763889°N,2.10140278°W / 42.95763889; -2.10140278
Santikurutz Gain 830 Gipuzkoa 42° 59′ 38″ N, 2° 28′ 14″ W / 42.9938156°N,2.4705741°W / 42.9938156; -2.4705741
Amiltzu 828 Gipuzkoa 42° 58′ 06″ N, 2° 07′ 38″ W / 42.96821389°N,2.12728056°W / 42.96821389; -2.12728056
Illaun 826 Gipuzkoa 43° 07′ 58″ N, 2° 11′ 13″ W / 43.13284444°N,2.18693056°W / 43.13284444; -2.18693056
Txurrumurru 821 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 17′ 07″ N, 1° 47′ 00″ W / 43.28518889°N,1.78321667°W / 43.28518889; -1.78321667
Marumendi 821 Gipuzkoa 42° 58′ 25″ N, 2° 07′ 22″ W / 42.97350833°N,2.12264444°W / 42.97350833; -2.12264444
Urraki 821 Gipuzkoa 43° 08′ 36″ N, 2° 11′ 27″ W / 43.14346944°N,2.19076389°W / 43.14346944; -2.19076389
Galtzarrieta 813 Gipuzkoa 43° 14′ 43″ N, 1° 47′ 08″ W / 43.24527778°N,1.78555556°W / 43.24527778; -1.78555556
Arastortzeko gaina 813 Gipuzkoa 42° 59′ 58″ N, 2° 08′ 38″ W / 42.99955°N,2.1439°W / 42.99955; -2.1439
Aritxulegi 813 Gipuzkoa 43° 14′ 43″ N, 1° 47′ 08″ W / 43.24527778°N,1.78555556°W / 43.24527778; -1.78555556
Laparmendi 812 Gipuzkoa 43° 05′ 12″ N, 2° 02′ 40″ W / 43.08653889°N,2.04453056°W / 43.08653889; -2.04453056
Adarra 811 Gipuzkoa 43° 12′ 26″ N, 1° 57′ 44″ W / 43.207161111111°N,1.9621944444444°W / 43.207161111111; -1.9621944444444
Aizkorrandi 811 Gipuzkoa
Ametzueta 807 Aretxabaleta 43° 00′ 31″ N, 2° 27′ 52″ W / 43.008611111111°N,2.4644444444444°W / 43.008611111111; -2.4644444444444
Hirumugarrieta (Aiako harria) 806 Gipuzkoa
Nafarroa Garaia
43° 17′ 17″ N, 1° 46′ 56″ W / 43.28800833°N,1.7822°W / 43.28800833; -1.7822
43° 17′ 17″ N, 1° 46′ 56″ W / 43.288055555556°N,1.7822222222222°W / 43.288055555556; -1.7822222222222
Beleku (Urraki) 805 Gipuzkoa 43° 07′ 44″ N, 2° 11′ 17″ W / 43.12891667°N,2.18812778°W / 43.12891667; -2.18812778
Mendikute 803 Gipuzkoa
Albiztur
43° 08′ 46″ N, 2° 07′ 34″ W / 43.146182°N,2.126069°W / 43.146182; -2.126069
43° 08′ 45″ N, 2° 07′ 36″ W / 43.14592°N,2.126619°W / 43.14592; -2.126619
Otsabio 801 Gipuzkoa 43° 05′ 50″ N, 2° 02′ 39″ W / 43.0972°N,2.0442°W / 43.0972; -2.0442
Aitzabal (Oria Garaia) 798 Gipuzkoa 42° 56′ 34″ N, 2° 15′ 23″ W / 42.94275833°N,2.25637222°W / 42.94275833; -2.25637222
Atxarro 796 Gipuzkoa 42° 59′ 34″ N, 2° 32′ 51″ W / 42.9927945°N,2.5474248°W / 42.9927945; -2.5474248
Errenga 794 Gipuzkoa 43° 15′ 27″ N, 1° 47′ 29″ W / 43.2575°N,1.79138889°W / 43.2575; -1.79138889
Urko 793 Bizkaia
Gipuzkoa
43° 12′ 09″ N, 2° 29′ 08″ W / 43.2025°N,2.485556°W / 43.2025; -2.485556
Txoritegi 790 Gipuzkoa 43° 05′ 29″ N, 2° 13′ 25″ W / 43.09146111°N,2.22350278°W / 43.09146111; -2.22350278
Mariñamendi 787 Gipuzkoa 42° 58′ 43″ N, 2° 15′ 55″ W / 42.97872778°N,2.26539444°W / 42.97872778; -2.26539444
Urreako Haitza 784 Gipuzkoa 43° 02′ 30″ N, 2° 01′ 28″ W / 43.04164444°N,2.02455556°W / 43.04164444; -2.02455556
Arantzazumendi 783 Gipuzkoa 42° 59′ 18″ N, 2° 12′ 44″ W / 42.98846111°N,2.21223889°W / 42.98846111; -2.21223889
Naizpe 779 Gipuzkoa 42° 56′ 50″ N, 2° 14′ 17″ W / 42.94724722°N,2.23807778°W / 42.94724722; -2.23807778
Murugain 778 Araba
Gipuzkoa
43° 03′ 12″ N, 2° 31′ 41″ W / 43.053333333333°N,2.5280555555556°W / 43.053333333333; -2.5280555555556
Dorrontsorogaina 773 Gipuzkoa 42° 58′ 57″ N, 2° 12′ 32″ W / 42.98242222°N,2.20893333°W / 42.98242222; -2.20893333
Kalamua 770 Bizkaia
Gipuzkoa
43° 13′ 38″ N, 2° 27′ 30″ W / 43.227222°N,2.458333°W / 43.227222; -2.458333
Indo (Hernio) 764 Gipuzkoa 43° 11′ 31″ N, 2° 10′ 53″ W / 43.1918943°N,2.1812999°W / 43.1918943; -2.1812999
Gazbide 761 Gipuzkoa 42° 56′ 49″ N, 2° 15′ 25″ W / 42.94691389°N,2.25696944°W / 42.94691389; -2.25696944
Iruaitz 755 Aretxabaleta 43° 00′ 18″ N, 2° 28′ 04″ W / 43.005°N,2.4677777777778°W / 43.005; -2.4677777777778
Mallutz 754 Gipuzkoa 43° 06′ 58″ N, 2° 10′ 38″ W / 43.11622222°N,2.17717222°W / 43.11622222; -2.17717222
Aitzabal 752 Gipuzkoa 42° 58′ 41″ N, 2° 24′ 20″ W / 42.9780161°N,2.4054393°W / 42.9780161; -2.4054393
Karakate 749 Gipuzkoa 43° 11′ 36″ N, 2° 24′ 48″ W / 43.193333333333°N,2.4133333333333°W / 43.193333333333; -2.4133333333333
Akondia 749 Gipuzkoa 43° 03′ 00″ N, 2° 27′ 58″ W / 43.05°N,2.466111°W / 43.05; -2.466111
Aiztar 749 Gipuzkoa 43° 05′ 42″ N, 2° 13′ 25″ W / 43.0948918°N,2.2235354°W / 43.0948918; -2.2235354
Antzuzkar 748 Gipuzkoa 42° 56′ 02″ N, 2° 15′ 12″ W / 42.93387778°N,2.25323056°W / 42.93387778; -2.25323056
Atxartiko Gaina 744 Gipuzkoa 42° 59′ 33″ N, 2° 12′ 46″ W / 42.99244444°N,2.21291389°W / 42.99244444; -2.21291389
Iruntxur 743 Gipuzkoa 43° 06′ 58″ N, 2° 08′ 49″ W / 43.116°N,2.14681389°W / 43.116; -2.14681389
Zormendi 742 Gipuzkoa 43° 04′ 29″ N, 2° 12′ 25″ W / 43.07468611°N,2.206825°W / 43.07468611; -2.206825
Aitzorrotz 738 Gipuzkoa 43° 00′ 09″ N, 2° 32′ 20″ W / 43.0025°N,2.538889°W / 43.0025; -2.538889
Intxorta 737 Gipuzkoa 43° 07′ 53″ N, 2° 29′ 57″ W / 43.131388888889°N,2.4991666666667°W / 43.131388888889; -2.4991666666667
Arbe 731 Gipuzkoa 43° 00′ 04″ N, 2° 28′ 10″ W / 43.001149°N,2.4693456°W / 43.001149; -2.4693456
Uzturre 730 Gipuzkoa 43° 09′ 19″ N, 2° 02′ 46″ W / 43.155277777778°N,2.0461111111111°W / 43.155277777778; -2.0461111111111
Aizleor 730 Gipuzkoa 42° 59′ 14″ N, 2° 15′ 00″ W / 42.98724444°N,2.24997222°W / 42.98724444; -2.24997222
Egoarbitza 730 Gipuzkoa 43° 09′ 48″ N, 2° 29′ 37″ W / 43.163333333333°N,2.4936111111111°W / 43.163333333333; -2.4936111111111
Andrelorriaga 730 Gipuzkoa 43° 00′ 01″ N, 2° 12′ 20″ W / 43.0002069°N,2.2054916°W / 43.0002069; -2.2054916
Garrintza 730 Gipuzkoa 43° 08′ 25″ N, 2° 12′ 21″ W / 43.14021667°N,2.20594167°W / 43.14021667; -2.20594167
Maramendi 721 Gipuzkoa 43° 06′ 25″ N, 2° 11′ 41″ W / 43.10698333°N,2.19463611°W / 43.10698333; -2.19463611
Gaztelumendi (Intxorta) 718 Gipuzkoa 43° 07′ 35″ N, 2° 29′ 44″ W / 43.12625556°N,2.49565278°W / 43.12625556; -2.49565278
Lizarrabea 714 Gipuzkoa 42° 58′ 44″ N, 2° 12′ 59″ W / 42.978925°N,2.21646944°W / 42.978925; -2.21646944
Usurbe 707 Gipuzkoa 43° 03′ 57″ N, 2° 12′ 14″ W / 43.065716666667°N,2.2037777777778°W / 43.065716666667; -2.2037777777778
Belabieta 699 Gipuzkoa 43° 09′ 40″ N, 2° 00′ 50″ W / 43.1611914°N,2.0139027°W / 43.1611914; -2.0139027
Arritarte 696 Gipuzkoa 43° 04′ 34″ N, 2° 11′ 11″ W / 43.0761734°N,2.1863554°W / 43.0761734; -2.1863554
Txarabeltz 692 Gipuzkoa 43° 06′ 25″ N, 2° 13′ 46″ W / 43.10680833°N,2.22945278°W / 43.10680833; -2.22945278
Gorordo 692 Gipuzkoa 43° 01′ 32″ N, 2° 27′ 01″ W / 43.02555556°N,2.45027778°W / 43.02555556; -2.45027778
Pagoetako Kurutzea 676 Gipuzkoa 43° 13′ 57″ N, 2° 10′ 29″ W / 43.2325°N,2.17472222°W / 43.2325; -2.17472222
Galdaramuño 669 Gipuzkoa 43° 10′ 01″ N, 2° 28′ 19″ W / 43.166944444444°N,2.4719444444444°W / 43.166944444444; -2.4719444444444
Beloki 659 Gipuzkoa
Antxintxurdi 658 Gipuzkoa 43° 05′ 23″ N, 2° 14′ 10″ W / 43.0895921°N,2.236196°W / 43.0895921; -2.236196
Artzate Haitza 656 Gipuzkoa 42° 59′ 28″ N, 2° 10′ 07″ W / 42.99112222°N,2.16865°W / 42.99112222; -2.16865
Gorordo Txiki 655 Gipuzkoa 43° 01′ 11″ N, 2° 27′ 17″ W / 43.0196761°N,2.4548027°W / 43.0196761; -2.4548027
Aballarri 642 Gipuzkoa 43° 12′ 59″ N, 1° 57′ 36″ W / 43.216355555556°N,1.9600666666667°W / 43.216355555556; -1.9600666666667
Loatzo 636 Gipuzkoa 43° 09′ 55″ N, 2° 02′ 33″ W / 43.16530278°N,2.04253056°W / 43.16530278; -2.04253056
Aizkoate 633 Gipuzkoa 43° 00′ 27″ N, 2° 09′ 39″ W / 43.00755°N,2.16078°W / 43.00755; -2.16078
Kanpanzar 629 Gipuzkoa 43° 16′ 14″ N, 2° 23′ 45″ W / 43.2704705°N,2.3958104°W / 43.2704705; -2.3958104
Itaundieta 627 Gipuzkoa 42° 59′ 41″ N, 2° 10′ 10″ W / 42.99475833°N,2.16942222°W / 42.99475833; -2.16942222
Arno 618 Gipuzkoa 43° 16′ 39″ N, 2° 23′ 38″ W / 43.2775°N,2.3938888888889°W / 43.2775; -2.3938888888889
43° 16′ 32″ N, 2° 23′ 43″ W / 43.27555556°N,2.39527778°W / 43.27555556; -2.39527778
Andutz 612 Euskal Autonomia Erkidegoa
Gipuzkoa
43° 16′ 00″ N, 2° 19′ 00″ W / 43.266666666667°N,2.3166666666667°W / 43.266666666667; -2.3166666666667
43° 15′ 58″ N, 2° 19′ 15″ W / 43.266111111111°N,2.3208333333333°W / 43.266111111111; -2.3208333333333
Krabeliñaitz 607 Gipuzkoa 43° 09′ 38″ N, 2° 25′ 17″ W / 43.1604837°N,2.4213245°W / 43.1604837; -2.4213245
Urdaburu 598 Gipuzkoa
Errenteria
43° 14′ 17″ N, 1° 53′ 58″ W / 43.238056°N,1.899444°W / 43.238056; -1.899444
Saltsamendi 590 Gipuzkoa 43° 15′ 27″ N, 2° 19′ 10″ W / 43.257579°N,2.3194046°W / 43.257579; -2.3194046
Puntiaga 588 Gipuzkoa
Betsaide 564 Araba
Bizkaia
Gipuzkoa
43° 05′ 20″ N, 2° 32′ 41″ W / 43.088889°N,2.544722°W / 43.088889; -2.544722
Andatza 562 Gipuzkoa 43° 14′ 53″ N, 2° 04′ 28″ W / 43.247927777778°N,2.0743222222222°W / 43.247927777778; -2.0743222222222
Arrate 556 Gipuzkoa 43° 12′ 20″ N, 2° 26′ 49″ W / 43.20555556°N,2.44694444°W / 43.20555556; -2.44694444
Galarrixa 547 Gipuzkoa 43° 01′ 55″ N, 2° 28′ 22″ W / 43.03200833°N,2.47273611°W / 43.03200833; -2.47273611
Illordo 541 Gipuzkoa 43° 10′ 39″ N, 2° 26′ 19″ W / 43.1775°N,2.4386111111111°W / 43.1775; -2.4386111111111
Altzagamendi 539 Gipuzkoa 43° 04′ 13″ N, 2° 08′ 43″ W / 43.0702907°N,2.1452497°W / 43.0702907; -2.1452497
Kurtzetxiki 531 Gipuzkoa 43° 03′ 17″ N, 2° 28′ 53″ W / 43.05483°N,2.48126°W / 43.05483; -2.48126
Belkoain 491 Gipuzkoa 43° 13′ 24″ N, 2° 02′ 45″ W / 43.22333333°N,2.04583333°W / 43.22333333; -2.04583333
Zarateaitz 487 Gipuzkoa 43° 13′ 13″ N, 2° 05′ 57″ W / 43.220342°N,2.099205°W / 43.220342; -2.099205
Korua 486 Gipuzkoa
Indamendi 462 Gipuzkoa
Igorin / Igoin 459 Gipuzkoa
Txatxarromendi 452 Gipuzkoa 43° 15′ 11″ N, 2° 12′ 01″ W / 43.253102777778°N,2.2001444444444°W / 43.253102777778; -2.2001444444444
Buruntza 441 Gipuzkoa 43° 14′ 17″ N, 2° 01′ 00″ W / 43.23815°N,2.0167027777778°W / 43.23815; -2.0167027777778
Agingain 415 Gipuzkoa 43° 03′ 46″ N, 2° 31′ 31″ W / 43.0628815°N,2.5254052°W / 43.0628815; -2.5254052
Mendizorrotz 415 Gipuzkoa 43° 17′ 55″ N, 2° 03′ 55″ W / 43.29861111°N,2.06527778°W / 43.29861111; -2.06527778
Tontorramendi 386 Gipuzkoa
Bizkaia
43° 18′ 29″ N, 2° 25′ 46″ W / 43.3080393°N,2.4294333°W / 43.3080393; -2.4294333
Kukuarri 377 Gipuzkoa 43° 17′ 37″ N, 2° 06′ 20″ W / 43.29359444°N,2.10550556°W / 43.29359444; -2.10550556
Arratzain 341 Gipuzkoa 43° 17′ 35″ N, 2° 03′ 24″ W / 43.29305556°N,2.05666667°W / 43.29305556; -2.05666667
Santiagomendi 298 Gipuzkoa 43° 16′ 33″ N, 1° 55′ 53″ W / 43.27583333°N,1.93138889°W / 43.27583333; -1.93138889
Basagain 295 Gipuzkoa
Anoeta
43° 10′ 16″ N, 2° 04′ 40″ W / 43.171213°N,2.0777893°W / 43.171213; -2.0777893
Garate mendia 281 Gipuzkoa
Aldabe 249 Gipuzkoa
Ulia 234 Donostia
Pasaia
43° 19′ 51″ N, 1° 57′ 36″ W / 43.330833333333°N,1.96°W / 43.330833333333; -1.96
Benedika 223 Lasarte-Oria 43° 14′ 57″ N, 2° 00′ 43″ W / 43.2490335°N,2.0119816°W / 43.2490335; -2.0119816
Oriamendi 188 Gipuzkoa 43° 17′ 00″ N, 1° 58′ 12″ W / 43.28333333°N,1.97°W / 43.28333333; -1.97
Txubillo 181 Gipuzkoa 43° 19′ 15″ N, 2° 00′ 33″ W / 43.3207°N,2.0093°W / 43.3207; -2.0093
Ametzagaina 118 Gipuzkoa 43° 18′ 32″ N, 1° 57′ 26″ W / 43.30888889°N,1.95722222°W / 43.30888889; -1.95722222
Zorroagagaina 101 Gipuzkoa 43° 17′ 40″ N, 1° 57′ 55″ W / 43.294365°N,1.9654141°W / 43.294365; -1.9654141
Urgull 88 Donostia 43° 19′ 29″ N, 1° 59′ 20″ W / 43.324722222222°N,1.9888888888889°W / 43.324722222222; -1.9888888888889
San Anton mendia 78 Getaria 43° 18′ 32″ N, 2° 12′ 05″ W / 43.30888889°N,2.20138889°W / 43.30888889; -2.20138889

MendilerroakAldatu

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu