Ireki menu nagusia

Ikastolen Elkartea

Euskal Herriko euskarazko ikastetxeak
Ikastolen Elkarteko ikastolen zerrenda» orritik birbideratua)

Ikastolen Elkarteko ikastolen zerrenda Euskal Herriko Ikastolen Kondeferazioak barne biltzen dituen 5 federazioetako (Bizkaia, Gipuzkoa, Araba, Nafarroa, Seaska) ikastolak dira.


Eduki-taula

Bizkaia (23 Ikastola)Aldatu

  1. Getxo: "San Nikolas Ikastola" (Algorta)
  2. Balmaseda: "Zubi Zaharra Ikastola"
  3. Bermeo: "Eleizalde Ikastola"
  4. Bilbo: "Kirikiño Ikastola" (Txurdinaga), "Urretxindorra Ikastola" (San Adrian) eta "Abusu Ikastola" (Abusu)
  5. Durango: "Ibaizabal Ikastola" eta "Kurutziaga Ikastola"
  6. Elorrio: "Txintxirri Ikastola"
  7. Galdakao: "Eguzkibegi Ikastola"
  8. Gernika-Lumo: "San Fidel Ikastola Ikastola" eta "Seber Altube Ikastola"
  9. Leioa: "Betiko Ikastola"
  10. Lekeitio: "Resurrección Maria Azkue Ikastola"
  11. Loiu: "Lauro Ikastola"
  12. Mungia: "Larramendi Ikastola"
  13. Ondarroa: "Zubi Zahar Ikastola"
  14. Portugalete: "Asti-Leku Ikastola" eta "Ibar Ezkerra Ikastola"
  15. Santurtzi: "Bihotz Gaztea Ikastola"
  16. Sopela: "Ander Deuna Ikastola"
  17. Trapagaran: "Itxaropena Ikastola"
  18. Zornotza: "Andra Mari Ikastola"

Gipuzkoa (33 Ikastola)Aldatu

  1. Andoain: "Aita Larramendi Ikastola"
  2. Anoeta
  3. Aretxabaleta: "Arizmendi Ikastola"
  4. Azpeitia: "Ikasberri Ikastola"
  5. Beasain: "Andramendi Ikastola"
  6. Bergara: "Aranzadi Ikastola"
  7. Donostia: "Aita Barandiaran Ikastola", "Axular Lizeoa", "Herri Ametsa Ikastola", "Santo Tomas Lizeoa", "Zurriola Ikastola" eta "Jakintza Ikastola"
  8. Elgoibar: "San Bartolome Ikastola"
  9. Eibar: "Eibarko Ikastola"
  10. Errenteria: "Oiartzo Ikastola" eta "Orereta Ikastola"
  11. Ibarra: "Uzturpe Ikastola"
  12. Irun: "Txingudi Ikastola"
  13. Irura
  14. Lazkao: "San Benito Ikastola"
  15. Legazpi: "Haztegi Ikastola"
  16. Mendaro: "San Jose Ikastola"
  17. Oiartzun: "Haurtzaro Ikastola"
  18. Oñati: "Txantxiku Ikastola"
  19. Ordizia: "Jakintza Ikastola"
  20. Orio
  21. Pasaia-Lezo: "Pasaia-Lezo Lizeoa"
  22. Tolosa: "Laskorain Ikastola"
  23. Urretxu: "Urretxu-Zumarraga Ikastola"
  24. Usurbil: "Udarregi Ikastola"
  25. Villabona: "Zubimusu Ikastola"
  26. Zarautz: "Oteitza Lizeoa" eta "Salbatore Mitxelena Ikastola"

Araba (11 Ikastola)Aldatu

  1. Amurrio: "Aresketa Ikastola"
  2. Argantzun (Trebiñu)
  3. Bastida
  4. Gasteiz: "Armentia Ikastola" eta "Olabide Ikastola"
  5. Lapuebla de Labarca: "Assa Ikastola"
  6. Laudio
  7. Mañueta
  8. Oion: "San Bizente Ikastola"
  9. Samaniego
  10. Agurain: "Lautada Ikastola"

Nafarroa (15 Ikastola)Aldatu

  1. Altsasu: "Iñigo Aritza Ikastola"
  2. Atarrabia: "Paz de Ziganda Ikastola"
  3. Bera: "Labiaga Ikastola"
  4. Elizondo: "Baztan Ikastola"
  5. Etxarri Aranatz: "Andra Mari Ikastola"
  6. Irunberri: "Arangoiti Ikastola"
  7. Iruñea: "Jaso Ikastola"
  8. Lesaka: "Tantirumairu Ikastola"
  9. Lizarra
  10. Lodosa: "Ibaialde Ikastola"
  11. Tafalla
  12. Tutera: "Argia Ikastola"
  13. Viana: "Erentzun Ikastola"
  14. Zangoza
  15. Zizur Txikia: "San Fermin Ikastola"

Lapurdi (21 Ikastola)Aldatu

  1. Angelu: "Kimua Ikastola"
  2. Azkaine
  3. Baiona: "Bernat Etxepare Lizeoa", "Hiriondo Ikastola" eta "Oihana Ikastola"
  4. Biarritz: "Itsas Argi Ikastola"
  5. Bidarte
  6. Donibane Lohizune: "Donibane Ziburukoa Ikastola"
  7. Hazparne: "Ezkia Ikastola"
  8. Hendaia: "Gure Ikastola"
  9. Hiriburu: "Ametza Ikastola"
  10. Itsasu: "Arrokagarai Ikastola"
  11. Kanbo: "Errobi Ikastola" eta "Xalbador Kolegioa"
  12. Mendiondo: "Baigura Ikastola"
  13. Sara
  14. Senpere: "Zaldubi Ikastola"
  15. Urruña
  16. Uztaritze: "Louis Dassance Ikastola"
  17. Ziburu: "Piarres Larzabal Ikastola"

Nafarroa Beherea (5 Ikastola)Aldatu

  1. Baigorri: "Baigorriko Ama"
  2. Donapaleu: "Amikuze Ikastola"
  3. Donibane Garazi
  4. Larzabale: "Manex Erdozainzi Etxart" eta "Oztibarrekoa"
  5. Ortzaize

Zuberoa (2 Ikastola)Aldatu

Beste batzuk (2 Ikastola)Aldatu

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu