Ireki menu nagusia

Espainiako Trainerilla Txapelketa

Espainiako Trainerilla Txapelketa Espainiako arraun-klub federatuen trainerillen artean jokatzen den txapelketa da, Espainiako Arraunketa Federazioak antolatua.

Espainiako Batel Txapelketa
Sorrera 1945
Antolatzailea Espainiako Arraunketa Federakuntza
Partehartzaileak EAEko, Kantabriako, Asturiasko eta Galiziako batelak.
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizon. Seniorrak:
Euskal Herria Kaiku (9)
Gizon. Juniorrak:
Galizia Samertolameu (7)
Emakumezkoak:
Galizia Samertolameu (6)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Gizon. Seniorrak:
Euskal Herria Santurtzi
Gizon. Juniorrak:
Galizia Samertolameu
Emakumezkoak:
Galizia Samertolameu
Webgunea www.federemo.org

GizonezkoakAldatu

SeniorrakAldatu

PalmaresaAldatu

Lekua Urtea      
Nervion 1945   Raspas del Embarcadero Castro Urdiales Santurtzi
Zarautz 1947   Kerizpe (Hondarribia) Esperanza (Donostia) Zarautz
Castro Urdiales 1948   Laredo Iberia (Sestao) Castro Urdiales
Portugalete 1949   Castro Urdiales Zierbena Esperanza (Donostia)
Aviles 1950   Iberia (Sestao) Remeros del Nalón Castro Urdiales
Zarautz 1951   Iberia (Sestao) Orio Castro Urdiales
Portugalete 1952   Orio Iberia (Sestao) Hondarribia
Portugalete 1953   Orio Iberia (Sestao) Junta Obras Puerto
Portugalete 1954   Lasarte Kaiku (Sestao) Usurbil
Santander 1955   Iberia (Sestao) Kaiku (Sestao) Cofradía Pesc. Cataluña
Bartzelona 1956   San Juan Cofradía Pesc. Cataluña -
Bermeo 1958   San Juan Iberia (Sestao) Orio
Bermeo 1959   Orio Iberia (Sestao) Kaiku (Sestao)
Portugalete 1960   San Juan Txitxardin Zale (Aginaga) Orio
Aviles 1961   Iberia (Sestao) Castropol Club de Mar Avilés
Ribadesella 1962   Txapel Aundi (Donostia) San Pedro Orio
Donostia 1963   San Juan Jaizkibel (Donostia) Txanpa Guipuzkoa (Don.)
Navia 1964   Orio Iberia (Sestao) Remeros Navia
Bermeo 1965   San Pedro Ibarra Jaizkibel (Donostia)
Navia 1966   Yola (San Juan) Remeros Navia Kaiku (Sestao)
Donostia 1967   Yola (San Juan) Lasarte San Pedro
Ondarroa 1968   Oarso (Errenteria) San Pedro Castro Urdiales
Donostia 1969   San Juan San Pedro Castro Urdiales
Castro Urdiales 1970   San Juan San Pedro Kaiku (Sestao)
Donostia 1971   San Pedro Getaria Algorta
Laredo 1972   Getaria Astillero Kaiku (Sestao)
Luanco 1973   Lasarte-Michelin Santoña San Juan
Portugalete 1974   Lasarte-Michelin Laredo Hernani
Hondarribia 1975   Kaiku Laredo Raspas de Embarcadero
Laredo 1976   Kaiku Michelin Lasarte Errenteria
Luanco 1977   Kaiku Santurtzi Mundaka
Portugalete 1978   Lasarte-Michelin eta Kaiku San Juan Santurtzi
Getaria 1979   Kaiku Castro Urdiales San Juan
Laredo 1980   Kaiku Algorta San Juan
Castropol 1981   Kaiku Zumaia Algorta
Zierbena 1982   Kaiku Zumaia Zierbena
Zarautz 1983   Zumaia Kaiku (Sestao) Zierbena
Santoña 1984   Zumaia Orio Mundaka
A Coruña 1985   Zumaia Kaiku (Sestao) Orio
Meira-Moaña 1986   Zumaia Santoña San Pedro
Santoña 1987   Zumaia Arraun Lagunak (Donostia) Samertolameu Meira
Luanco 1988   San Pedro Arraun Lagunak (Donostia) Zierbena
Zierbena 1989   San Pedro Santoña Zierbena
Cillero 1990   San Juan Samertolameu Meira Castro Urdiales
Luanco 1991   Orio San Juan Samertolameu Meira
Camargo 1992   Donibaneko Arraunlariak Orio Samertolameu Meira
Getaria 1993   Orio Samertolameu Meira Ciudad Santander
Coruña 1994   Ondarroa Donibaneko Arraunlariak (S.J.) Orio
Aviles 1995   Castropol Orio Santoña
Castro Urdiales 1996   Orio Tirán Amegrove
A Coruña 1997   Tiran Perillo Amegrove
A Coruña 1998   Tiran Orio Perillo
Castropol 1999   Donibaneko Arraunlariak Castropol Samertolameu Meira
Santander 2000   C.R. Santander Castropol Mecos
Portugalete 2001   Samertolameu Meira Tirán Castro Urdiales
Meira-Moaña 2002   Mecos Cabo da Cruz Astillero
Gijón 2003   Mecos Cabo da Cruz Castro Urdiales
Castro Urdiales 2004   Astillero Bermeo Samertolameu Meira
Donostia 2005   Astillero Orio Hondarribia
Vigo 2006   Astillero La Castreña Castro Urdiales
Gijón 2007   Astillero Bermeo Cabo da Cruz
Castro Urdiales 2008   Castreña Astillero Kaiku
Castro Urdiales 2009   Castro Urdiales Astillero Bermeo
Vilaxoan 2010   Astillero Trasmiera (Pedreña) Kaiku (Sestao)
Vilaxoan 2011   Astillero Pedreña Tirán
Castro Urdiales 2012   Kaiku Tirán Moaña (Tirán-B)
Meira (Moaña) 2013   Samertolameu Meira San Juan Tirán
Meira (Moaña) 2014   Bermeo (Urdaibai) Zierbena Cabo da Cruz
Santander 2015   Zierbena Bermeo (Urdaibai) San Juan
Pedreña 2016   Zierbena San Juan Astillero
Meira 2017   Zierbena Cabo da Cruz Bermeo (Urdaibai)
Castro Urdiales 2018   Zierbena Bermeo (Urdaibai) Cabo da Cruz
Meira 2019   Santurtzi Zierbena Cabo da Cruz

GaraipenakAldatu

Herria Elkarteak Garaipenak Urteak
  Sestao Iberia (4), Kaiku (9) 13 1950, 1951, 1955, 1961, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 2012
  Pasai Donibane Pasai Donibane (6), Yola (2), Koxtape (1), Donibaneko Arraunlariak (2) 11 1956, 1958, 1960, 1963, 1966, 1967, 1969, 1970, 1990, 1992, 1999
  Orio Emen Gatoxti (4), Orio Arraunketa Elkartea (3) 7 1952, 1953, 1959, 1964, 1991, 1993, 1996
  El Astillero SDR Astillero 6 2004, 2005, 2006, 2007, 2010, 2011
  Zumaia Aita Mari Arraun Elkartea 5 1983, 1984, 1985, 1986, 1987
  Lasarte Lasarte (1), Michelin (3) 4 1954, 1973, 1974, 1978
  Pasai San Pedro Sanpedrotarra Arraun Elkartea 4 1965, 1971, 1988, 1989
  Moaña Tiran (2), Samertolameu Meira (2) 4 1997, 1998, 2001, 2013
  Zierbena Zierbena 4 2015, 2016, 2017, 2018
  Castro Urdiales SDR Castro Urdiales 3 1949, 2008, 2009
  O Grove CR Mecos 2 2002, 2003
  Areeta Raspas del Embarcadero 1 1945
  Hondarribia CR Kerizpe 1 1947
  Laredo Laredo RC 1 1948
  Donostia Txapel Aundi 1 1962
  Errenteria Oarso 1 1968
  Getaria Club Náutico y Pesca 1 1972
  Ondarroa Ondarroa Arraun Elkartea 1 1994
  Castropol Club de Mar de Castropol 1 1995
  Santander C.R. Santander 1 2000
  Bermeo Bermeo (Urdaibai) 1 2014
  Santurtzi Itsasoko Ama 1 2019

JuniorrakAldatu

1987an abiatu zen lehiaketa.

PalmaresaAldatu

Lekua Urtea      
Santoña 1987   Samertolameu Meira Bermeo Santoña
Luanco 1988   Samertolameu Meira Bermeo Lutxana
Zierbena 1989   Vila de Cangas Castropol Amegrove
Cillero 1990   Castropol Vila de Cangas Remedios Tirán
Luanco 1991   Santoña Chapela Getaria
Camargo 1992   Samertolameu Meira Amegrove Santoña
Getaria 1993   Amegrove Orio Samertolameu Meira
Coruña 1994   Samertolameu Meira Orio Amegrove
Aviles 1995   Samertolameu Meira Castropol Cabo da Cruz
Castro Urdiales 1996   Camargo Samertolameu Meira Tirán
A Coruña 1997   Tiran Bermeo Mundaka
A Coruña 1998   Tiran Amegrove Castropol
Castropol 1999   Amegrove Tiran Cabo da Cruz
Santander 2000   Cabo da Cruz Mecos Cesantes
Portugalete 2001   Orio Tiran Zarautz
Meira-Moaña 2002   Camargo Mecos Cabo da Cruz
Gijón 2003   Mecos Karmeleko Ama (Santurtzi) Camargo
Castro Urdiales 2004   Amegrove Chapela San Juan
Donostia 2005   San Juan Mecos Ondarroa
Vigo 2006   Samertolameu Meira San Juan Orio
Gijón 2007   Chapela Mundaka Astilero
Castro Urdiales 2008   Mecos Castro Urdiales Astillero
Castro Urdiales 2009   Cabo da Cruz Getaria Robaleira
Vilaxoan 2010   Robaleira Astillero Vilaxoan
Vilaxoan 2011   Astillero Tiran Vilaxoan
Castro Urdiales 2012   Mundaka Amegrove Getaria
Meira (Moaña) 2013   Chapela Cabo da Cruz San Juan
Meira (Moaña) 2014   Mecos Cabo da Cruz Zarautz
Santander 2015   Mecos Robaleira Tirán
Pedreña 2016   Cabo da Cruz Kaiku Mecos
Meira 2017   Kaiku San Juan Portugalete
Castro Urdiales 2018   Bermeo (Urdaibai) Getaria Samertolameu Meira
Meira 2019   Samertolameu Meira Zierbena San Juan

GaraipenakAldatu

Elkarteak Garaipenak Urteak
  Samertolameu Meira 7 1987, 1988, 1992, 1994, 1995, 2006, 2019
  CR Mecos 4 2003, 2008, 2014, 2015
  Amegrove 3 1993, 1999, 2004
  Cabo da Cruz 3 2000, 2009, 2016
  Tiran 2 1997, 1998
  Camargo 2 1996, 2002
  Chapela 2 2007, 2013
  Vila de Cangas 1 1989
  Castropol 1 1990
  Santoña 1 1991
  Orio 1 2001
  San Juan 1 2005
  Robaleira 1 2010
  Astillero 1 2011
  Mundaka 1 2012
  Kaiku 1 2017
  Bermeo (Urdaibai) 1 2018

EmakumezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Lekua Urtea      
Gijón 2007   Náutico de Vigo Cabo da Cruz Portugalete
Castro Urdiales 2008   Cabo da Cruz Chapela Samertolameu Meira
Castro Urdiales 2009   Astillero Chapela Samertolameu Meira
Vilaxoan 2010   Samertolameu Meira Getaria Náutico de Vigo
Vilaxoan 2011   Samertolameu Meira Getaria San Juan
Castro Urdiales 2012   Samertolameu Meira Getaria San Juan
Meira (Moaña) 2013   Samertolameu Meira San Juan Mecos
Meira (Moaña) 2014   Samertolameu Meira San Juan Chapela
Santander 2015   San Juan Zumaia Chapela
Pedreña 2016   San Juan Hibaika Mecos
Meira 2017   San Juan Náutico Riveira Samertolameu Meira
Castro Urdiales 2018   San Juan Náutico Riveira Coruxo
Meira (Moaña) 2019   Samertolameu Meira Riveira Cabo da Cruz

GaraipenakAldatu

Elkarteak Garaipenak Urteak
  Samertolameu Meira 6 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2019
  San Juan 4 2015, 2016, 2017, 2018
  Náutico de Vigo 1 2007
  Cabo da Cruz 1 2008
  Astillero 1 2009

Kanpo loturakAldatu

Ikus, gaineraAldatu