Ireki menu nagusia

Bizkaiko Trainerilla Txapelketa

Bizkaiko Trainerilla Txapelketa Bizkaiko arraun-klub federatuen trainerillen artean jokatzen den txapelketa da, Bizkaiko Arraun Federazioak antolatua.

Bizkaiko Trainerilla Txapelketa
Sorrera 1966
Antolatzailea Bizkaiko Arraun Federazioa
Partehartzaileak Bizkaiko trainerillak
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Kaiku (15)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Kaiku (3)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Bermeo (Urdaibai)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Kaiku
Webgunea Bizkaiko Arraun Federakundea

GizonezkoakAldatu

SeniorrakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea      
1966 Iberia Lutxana Kaiku
1967 Kaiku Lutxana --
1968 ? -- --
1969 Portugalete Portugalete B Kaiku
1970 Iberia Kaiku Algorta
1971 Algorta Kaiku Zierbena
1972 Kaiku Santurtzi Arkote
1973 Raspas Ondarroa Santurtzi
1974 Ondarroa Santurtzi Raspas
1975 Kaiku Santurtzi Raspas
1976 Kaiku Santurtzi Raspas
1977 Santurtzi Mundaka Kaiku
1978 Zierbena Kaiku Santurtzi
1979 Kaiku Zierbena Mundaka
1980 Kaiku Algorta Iberia
1981 Kaiku Algorta Mundaka
1982 Kaiku Algorta Zierbena
1983 Kaiku Zierbena Mundaka
1984 Mundaka Kaiku Zierbena
1985 Kaiku Santurtzi Isuntza
1986 Kaiku Mundaka Iberia
1987 Mundaka Santurtzi Zierbena
1988 Zierbena Mundaka Kaiku
1989 Zierbena Bermeo Arkote
1990 Zierbena Arkote Portugalete
1991 Santurtzi Zierbena Lutxana
1992 Kaiku Santurtzi Zierbena
1993 Kaiku Zierbena Ondarroa
1994 Ondarroa Santurtzi Raspas
1995 Ondarroa Santurtzi Raspas
1996 Ondarroa Kaiku Santurtzi
1997 Zierbena Ondarroa Portugalete
1998 Bermeo (Urdaibai) Portugalete Isuntza
1999 Arkote -- --
2000 Bermeo (Urdaibai) Ondarroa --
2001 Isuntza Bermeo (Urdaibai) --
2002 Bermeo (Urdaibai) -- --
2003 Isuntza Bermeo (Urdaibai) Urdaibai
2004 Arkote Isuntza Zierbena
2005 Arkote Bermeo (Urdaibai) Isuntza
2006 Urdaibai Bateratze Arkote
2007 Bermeo (Urdaibai) Isuntza Arkote
2008 Bermeo (Urdaibai) Kaiku Arkote
2009 Bermeo (Urdaibai) Kaiku Isuntza
2010 Kaiku Bermeo (Urdaibai) Isuntza
2011 Bermeo (Urdaibai) Kaiku Urdaibai
2012 Kaiku Bermeo (Urdaibai) Zierbena
2013 Bermeo (Urdaibai) Kaiku Zierbena
2014 Bermeo (Urdaibai) Zierbena Kaiku
2015 Bermeo (Urdaibai) Kaiku Zierbena
2016 Zierbena Kaiku Bermeo (Urdaibai)
2017 Bermeo (Urdaibai) Zierbena Ondarroa
2018 Bermeo (Urdaibai) Zierbena Isuntza
2019 Bermeo (Urdaibai) Isuntza Ondarroa

GaraipenakAldatu

  • 1968 eta 1999 urteetako datuak falta dira.
Taldea Garaipenak Urteak
     Kaiku 15 1967, 1972, 1975, 1976, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1985, 1986, 1992, 1993, 2010, 2012
     Bermeo (Urdaibai) 14 1998, 2000, 2002, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019
     Zierbena 6 1978, 1988, 1989, 1990, 1997, 2016
     Ondarroa 4 1974, 1994, 1995, 1996
     Arkote 3 1999, 2004, 2005
     Iberia 2 1966, 1970
     Mundaka 2 1984, 1987
     Santurtzi 2 1977, 1991
     Isuntza 2 2001, 2003
     Portugalete 1 1969
     Algorta 1 1971
     Raspas del Embarcadero 1 1973

JuniorrakAldatu

1987an abiatu zen lehiaketa.

PalmaresaAldatu

Urtea      
1987
1988
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000 Kaiku Ondarroa Santurtzi
2001 Santurtzi Ondarroa Elantxobe
2002 Arkote Ondarroa Raspas Embarcadero
2003 Arkote ? ?
2004 Ondarroa ? ?
2005 Artibai (Ondarroa) Isuntza Bermeo (Urdaibai)
2006 Arkote Ondarroa ?
2007 Ondarroa Mundaka Isuntza
2008 Mundaka Deustu Santurtzi
2009 Ondarroa Elantxobe Arkote
2010 Elantxobe Arkote Ondarroa
2011 Mundaka Santurtzi Elantxobe
2012 Mundaka Kaiku Getxo
2013 Ondarroa Portugalete Ondarroa
2014 Ondarroa Portugalete Getxo
2015 Kaiku Zierbena Deustu
2016 Kaiku Deustu Portugalete
2017 Kaiku Portugalete Deustu
2018 Bermeo (Urdaibai) Deustu Zierbena
2019 Isuntza Zierbena Arkote

EmakumezkoakAldatu

Ez du jarraipen handirik izan eta gutxienez bi trainerilla bildu direnetan baino ez da txapelketarik izan.

PalmaresaAldatu

Urtea      
2006 Zierbena ? ?
2007 Portugalete Ondarroa Elantxobe
2008 Deustu Arkote Ondarroa
2009 ez zen jokatu
2010 Kaiku Arkote -
2011-13 ez ziren jokatu
2014 Getxo Kaiku Ondarroa
2015-16 ez jokatuak
2017 Deustu Portugalete Ondarroa
2018 Kaiku Deustu Arkote
2019 Kaiku Ondarroa Isuntza

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
     Kaiku 3 2010, 2018, 2019
     Deustu 2 2008, 2017
     Zierbena 1 2006
     Portugalete 1 2007
     Getxo 1 2014

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu