Ireki menu nagusia

Kuurne-Brusela-Kuurne

Kuurne-Brusela-Kuurne txirrindularitza lasterketa belgiar bat da, Omloop Het Nieuwsbladen hurrengo igandean ospatzen dena.

2005ean UCI Zirkuitu Kontinentalak sortu zirenetik UCI Europe Tourren zati da 1.1. mailan.

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1945   Belgika Valère Ollivier ? ?
1946   Belgika Henri Delmuyle   Belgika Arthur Mommerency   Belgika Albert Paepe
1947   Belgika André Pieters   Belgika André Rosseel   Belgika Omer Mommerency
1948   Belgika Achiel Buysse   Belgika André Pieters   Belgika Roger Cnockaert
1949   Belgika Albert Decin   Belgika Valère Ollivier   Belgika Arthur Mommerency
1950   Belgika Valère Ollivier   Belgika Albert Decin   Belgika André Declerck
1951   Belgika André Declerck   Belgika Maurice Blomme   Belgika Albert Decin
1952   Belgika André Maelbrancke   Belgika Albert Lambert   Belgika Basile Wambeke
1953   Belgika Leopold Degraevelyn   Belgika André Pieters   Belgika René Mertens
1954   Belgika Leon Van Daele   Belgika René Oreel   Belgika Baudouin Devos
1955   Belgika Jos Planckaert   Belgika René Mertens   Belgika Henri Denijs
1956   Belgika Henri Denijs   Herbehereak Wim Van Est   Belgika Briek Schotte
1957   Belgika Jozef Verhelst   Belgika Leon Van Daele   Belgika Norbert Kerckhove
1958   Belgika Gilbert Desmet   Belgika Karel De Baere   Belgika Marcel Rijckaert
1959   Belgika Gentil Saelens   Belgika Arthur De Cabooter   Belgika Maurice Meuleman
1960   Belgika Jef Planckaert   Frantzia Francis Pipelin   Belgika Henri Dewolf
1961   Belgika Leon Van Daele   Frantzia Fred De Bruyne   Belgika André Noyelle
1962   Herbehereak Piet Rentmeester   Belgika Robert De Middeleir   Belgika Romain Van Wijnsberghe
1963   Belgika Noël Foré   Belgika Leon Van Daele   Belgika Willy Bocklant
1964   Belgika Arthur De Cabooter   Erresuma Batua Tom Simpson   Belgika Frans Melckenbeeck
1965   Belgika Guido Reybrouck   Erresuma Batua Vincent Denson   Belgika Bernard Van De Kerkhove
1966   Belgika Gustaaf Desmet   Belgika Robert De Middeleir   Belgika Norbert Kerckhove
1967   Belgika Daniel Van Ryckeghem   Belgika Eric De Munster   Belgika Walter Boucquet
1968   Belgika Eric Leman   Belgika Daniel Van Rijckeghem   Belgika Edward Sels
1969   Belgika Freddy Decloedt   Belgika Noël Vantyghem   Belgika Emile Lambrechts
1970   Belgika Roger De Vlaeminck   Belgika Eric Leman   Belgika Daniel Van Rijckeghem
1971   Belgika Roger De Vlaeminck   Belgika Eric Leman   Belgika Frans Verbeeck
1972   Belgika Gustaaf Van Roosbroeck   Belgika Noël Van Clooster   Belgika Willy Planckaert
1973   Belgika Walter Planckaert   Belgika Freddy Maertens   Herbehereak Tino Tabak
1974   Belgika Wilfried Wesemael   Belgika Eddy Verstraeten   Frantzia Cyrille Guymard
1975   Belgika Frans Verhaeghen   Herbehereak Tino Tabak   Belgika Freddy Maertens
1976   Belgika Frans Verhaeghen   Herbehereak Franky De Gendt   Belgika Hervé Vermereen
1977   Belgika Patrick Sercu   Belgika Walter Planckaert   Alemania Dietrich Thurau
1978   Belgika Patrick Lefevere   Belgika Ludo Delcroix   Belgika Walter Planckaert
1979   Belgika Walter Planckaert   Belgika Alfons Van Katwijk   Belgika Jean-Luc Vandenbroucke
1980   Herbehereak Jan Raas   Belgika Ludo Peeters   Irlandako Errepublika Sean Kelly
1981   Belgika Jos Jacobs   Belgika Jean-Luc Vandenbroucke   Frantzia Hubert Linard
1982   FRG Gregor Braun   Belgika Eddy Planckaert   Irlandako Errepublika Sean Kelly
1983   Herbehereak Jan Raas   Irlandako Errepublika Sean Kelly   Belgika Eddy Planckaert
1984   Herbehereak Jos Lammertink   Belgika Walter Planckaert   Belgika Marc Dierickx
1985   Belgika William Tackaert   Belgika Marc Sergeant   Herbehereak Gerrit Solleveld
1986 Anulada a causa del mal tiempo
1987   Belgika Ludo Peeters   Herbehereak Johan Lammerts   Belgika Dirk Demol
1988   Belgika Hendrik Redant   Belgika Noël Segers   Herbehereak Jelle Nijdam
1989   Belgika Edwig Van Hooydonck   Suitza Mauro Gianetti   Belgika Johan Devos
1990   Belgika Hendrik Redant   Herbehereak Jelle Nijdam   AEB Davis Phinney
1991   Belgika Johnny Dauwe   Herbehereak Jean-Paul Van Poppel   Belgika Hendrik Redant
1992   Alemania Olaf Ludwig   Frantzia Christophe Capelle   Belgika Johan Museeuw
1993 Anulada a causa del mal tiempo
1994   Belgika Johan Museeuw   Belgika Johan Capiot   Alemania Olaf Ludwig
1995   Frantzia Frédéric Moncassin   Belgika Hendrik Redant   Italia Andrea Peron
1996   DEN Rolf Sørensen   Frantzia Frédéric Moncassin   Italia Gianluca Pianegonda
1997   Belgika Johan Museeuw   Frantzia Stéphane Barthe   Italia Bruno Boscardin
1998   Belgika Andrei Tchmil   Belgika Frank Vandenbroucke   Frantzia Emmanuel Magnien
1999   Belgika Jo Planckaert   Belgika Johan Museeuw   Belgika Andrei Tchmil
2000   Belgika Andrei Tchmil   Belgika Geert Van Bondt   Estonia Jaan Kirsipuu
2001   Belgika Peter Van Petegem   Belgika Hans De Clercq   Belgika Jo Planckaert
2002   Estonia Jaan Kirsipuu   Belgika Serge Baguet   Italia Enrico Cassani
2003   Belgika Roy Sentjens   Belgika Leif Hoste   Alemania Volker Ordowski
2004   Herbehereak Steven de Jongh   Italia Paolo Bettini   Alemania Gerben Löwik
2005   AEB George Hincapie   Belgika Kevin Van Impe   Belgika Bert Roesems
2006   Belgika Nick Nuyens   Belgika Leif Hoste   Belgika Tom Boonen
2007   Belgika Tom Boonen   Alemania Marcel Sieberg   Belgika Iljo Keisse
2008   Herbehereak Steven de Jongh   Herbehereak Sebastian Langeveld   Australia Matthew Goss
2009   Belgika Tom Boonen   Austria Bernhard Eisel   Erresuma Batua Jeremy Hunt
2010   Herbehereak Bobbie Traksel   Herbehereak Rick Flens   Erresuma Batua Ian Stannard
2011   Australia Christopher Sutton   BLR Yauheni Hutarovich   Alemania Andre Greipel

Kanpo estekakAldatu