Johan Capiot

txirrindulari belgikarra

Johan Capiot (Rijkhoven, 1964ko apirilaren 12a), Belgikako txirrindulari ohia da.

Johan Capiot
Bizitza
JaiotzaRijkhoven (en) Itzuli1964ko apirilaren 12a (60 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
Seme-alabak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Collstrop-De Federale Verzekeringen 1996-1996
TVM 1997-2000
TVM 1988-1994
Safir (en) Itzuli 1986-1987
Refin-Mobilvetta (en) Itzuli 1995-1995
 

Palmaresa

aldatu

1984

1985

  • Limbourg Tourreko bi etapa

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Johan Capiot - ProCyclingStats