Niki Terpstra

txirrindulari herbeheretarra

Niki Terpstra (Beverwijk, 1984ko maiatzak 18) Quick Step taldean ibilitako herbeheretar txirrindulari profesional ohia da.

Niki Terpstra
TDF24661 terpstra (43769470021).jpg
Bizitza
JaiotzaBeverwijk1984ko maiatzaren 18a (37 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Familia
Anai-arrebak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta pistako txirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Etixx-Quick Step 2011-2018
Milram 2007-2010
Koga 2005-2006
Bouygues Télécom 2019-
 
Posizio edo espezialitateaKlasikoak
Pisua75 kilogramo
Altuera190 zentimetro
Jasotako sariak

nikiterpstra.nl
Facebook: NikiTerpstra Twitter: NikiTerpstra Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2005

2006

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2018

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu