Gerrit Solleveld

Herbehereetako txirrindularia

Gerrit Solleveld (De Lier, 1961eko ekainaren 8a-), Herbehereetako txirrindulari ohia da, profesionala 1984tik 1992ra.

Gerrit Solleveld

Bizitza
JaiotzaDe Lier (en) Itzuli1961eko ekainaren 8a (62 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta pistako txirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
LottoNL–Jumbo 1984-1992
 

Palmaresa

aldatu

1981

1982

1985

1986

1987

1988

1989

1990

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan eta Munduko txapelketan

aldatu
Lasterketa 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992
Italiako Giroa - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - 110. 101. 127. 132. 107. 117. 133. -
Espainiako Vuelta - - - - - - - - 137.
Munduko errepideko txapelketa   - - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
UT: Utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu