Jo Planckaert

txirrindulari belgikarra

Jo Planckaert (Deinze, 1970eko abenduak 16) txirrindulari ohi belgiar bat da.

Jo Planckaert
Jo PLANKAERT.jpg
Bizitza
JaiotzaDeinze1970eko abenduaren 16a (50 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
AitaWilly Planckaert
Familia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Panasonic 1992-1992
Novemail-Histor-Laser Computer 1993-1994
Collstrop-De Federale Verzekeringen 1995-1995
Refin-Mobilvetta (en) Itzuli 1996-1996
Lotto 1997-1999
Cofidis 2000-2003
Cycle Collstrop 2004-2004
 

Willy Planckaert txirrindulari ohiaren semea eta Walter Planckaert, Eddy Planckaert eta Francesco Planckaert txirrindulari ohien iloba da.

1992 eta 2004 artean izan zen profesionala.

Paris-Roubaix bezalako lasterketetan nabarmendu zen, non bigarren amaitu zuen 1997an, soilik Frederic Guesdonek gainditua, eta bosgarren 1999an.

PalmaresaAldatu

1993

1995

1997

1998

1999

2000

2003

2004

Emaitzak Frantziako TourreanAldatu

  • 1997: Abandonatu egin zuen.

TaldeakAldatu

  • 1992 : Panasonic - Sportlife
  • 1993 à 1994 : Novemail - Histor
  • 1995 : Collstrop - Lystex
  • 1996 : Ceramiche Refin - Mobilvetta
  • 1997 à 1999 : Lotto- Mobistar
  • 2000 à 2003 : Cofidis
  • 2004 : MrBookmaker.com - Palmans