Wout van Aert

txirrindulari belgikarra

Wout van Aert (Herentals, Belgika, 1994ko irailaren 15a - ) ziklo-kroslari flandriara da, Munduko Txapelketa hiru aldiz irabazi duena.

Wout van Aert
WVA Paris-Roubaix 2022.jpg
(2022)
Bizitza
JaiotzaHerentals1994ko irailaren 15a (27 urte)
Herrialdea Belgika
Lehen hizkuntzanederlandera
Hezkuntza
Hizkuntzaknederlandera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Posizio edo espezialitateaziklo-krosa
Esprinterra
Erlojuaren aurkakoa
Pisua70 kilogramo
Altuera187 zentimetro
Jasotako sariak

Facebook: wout.vanaert.56 Twitter: WoutvanAert Instagram: woutvanaert LinkedIn: wout-van-aert-07068b200 Edit the value on Wikidata

Palmaresa ZiklokroseanAldatu

Palmaresa errepideanAldatu

2012

  • 4. Sint-Martinusprijs Kontich

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2.   Errepideko proban
6. Erlojupeko proban

2022

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa
  Frantziako Tourra UT 20. 19.
  Espainiako Vuelta
  Munduko Txapelketa 2. 11.
  Munduko Erlojupeko Tx 2. 2.

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Flandriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.