Nick Nuyens

txirrindulari belgikarra

Nick Nuyens (Lier, 1980ko maiatzaren 5a), belgikako txirrindulari ohia da.

Nick Nuyens

Bizitza
JaiotzaLier1980ko maiatzaren 5a (44 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Etixx-Quick Step 2003-2006
Cofidis 2007-2008
LottoNL–Jumbo 2009-2010
Saxo Bank-Sungard 2011-2012
EF Education First Pro Cycling 2013-2014
 
Pisua71 kilogramo
Altuera177 zentimetro

Palmaresa

aldatu

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu