Tim Wellens

txirrindulari belgikarra

Tim Wellens (Sint-Truiden, 1991ko maiatzaren 10a) belgikar txirrindularia da.

Tim Wellens

Bizitza
JaiotzaSint-Truiden1991ko maiatzaren 10a (32 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
AitaLeo Wellens
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Omega Pharma-Lotto 2012ko uztailaren 1a-2022
Lotto-Soudal U23 2010eko urtarrilaren 1a-2012ko ekainaren 30a
Avia Wcup 2007-2009
UAE Team Emirates 2023-
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
etapakako lasterketa
Pisua71 kilogramo
Altuera183 zentimetro

Facebook: TimWellens199 Twitter: Tim_Wellens Instagram: tim.wellens Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2012

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Tim Wellens - ProCyclingStats