Tim Wellens

txirrindulari belgikarra

Tim Wellens (Sint-Truiden, 1991ko maiatzaren 10a) belgikar txirrindularia da.

Tim Wellens

(2023)
Bizitza
JaiotzaSint-Truiden1991ko maiatzaren 10a (33 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
AitaLeo Wellens
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Omega Pharma-Lotto 2012ko uztailaren 1a-2022
Lotto-Soudal U23 2010eko urtarrilaren 1a-2012ko ekainaren 30a
Avia Wcup 2007-2009
UAE Team Emirates 2023-
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
etapakako lasterketa
Pisua71 kilogramo
Altuera183 zentimetro

Facebook: TimWellens199 Twitter: Tim_Wellens Instagram: tim.wellens Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan eta Munduko txapelketan

aldatu
Lasterketa 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 54. 96. UT
  Frantziako Tourra 129. UT 94. UT
  Espainiako Vuelta 78.
  Munduko errepideko txapelketa UT 110. 68. 35. 39.

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Tim Wellens - ProCyclingStats