Arnaud Démare

txirrindulari frantziarra

Arnaud Démare (Beauvais, Frantzia Garaia, 1991ko abuztuaren 26a) frantziar txirrindulari bat da. Gaur egun FDJ taldean laisterka egiten du eta esprinter nabarmena da.

Arnaud Démare
Bruxelles et Etterbeek - Brussels Cycling Classic, 5 septembre 2015, départ (A095).JPG
(2015)
Bizitza
JaiotzaBeauvais1991ko abuztuaren 26a (31 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
CC Nogent-sur-Oise 2010-2011
Groupama-FDJ (ikaslea)2011ko abuztuaren 1a-2011ko abenduaren 31
Groupama-FDJ 2012-
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua78 kilogramo
Altuera181 zentimetro

Facebook: ArnaudDemare Twitter: ArnaudDemare Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Emaitzak: Klasikoak, Txapelketak eta Olinpiar JokoakAldatu

Carrera 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Omloop Het Nieuwsblad 10. 10. 82. 20. 9.
Kuurne-Brusela-Kuurne 4. 22. 11. 6. 2. 37.
Milan-San Remo 129. 34. 127. 1. 6. 3. 32. 24. 26. 10.
Flandrian Zehar 38. 69. X 21.
E3 Harelbeke 101. 56. 34. X
Gante-Wevelgem 143. 12. 2. 15. 5. 78. 3. 67. 44. 10.
Flandriako Tourra 24. UT 23. UT 56. 15. 28.
Scheldeprijs 28. 21. 122. UT UT
Paris-Roubaix 90. 12. 37. 6. 61. 17. X 34.
EuroEyes Cyclassics 1. 10. 45. 6. 34. 2. 2. 8. X X
Bretagne Classic 42. UT UT UT 34.
Quebeceko Sari Nagusia 49. 71. X X
Montrealgo Sari Nagusia UT UT X X
Paris-Tours 3. 42. 12. 2. 14. 4. 1.
  Olinpiar Jokoak (errepide) 30. Ez zen jokatu Ez zen jokatu
  Munduko txapelketa 38. UT 56.
  Europako txapelketa X X X X 9. 2.
  Frantziako txapelketa 2. 20. 1. 50. UT 1. 14. 11. 1. UT

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu
KON: kontrolez kanpo
X: ez zen jokatu

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Arnaud Démare