Bob Jungels

txirrindulari luxemburgarra

Bob Jungels (Luxenburgo, 1992ko irailaren 22a-), Luxenburgoko txirrindularia da. Bere herrialdeko Txapelduna izan da zenbait alditan errepidean zein erlojupekoan.

Bob Jungels

(2018)
Bizitza
JaiotzaRollingen (en) Itzuli1992ko irailaren 22a (31 urte)
Herrialdea Luxenburgo
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Posizio edo espezialitatearoutierra
Pisua70 kilogramo
Altuera189 zentimetro

Facebook: bobjungels Twitter: BobJungels Instagram: bobjungels Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2022

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Bob Jungels - ProCyclingStats