Mauro Gianetti

txirrindulari suitzarra

Mauro Gianetti (Isone, 1964ko martxoaren 16a), suitzar txirrindulari ohia da. Bi monumentu, eta gurean, Udaberriko Klasikoa irabazi zituen.

Mauro Gianetti
Mauro Gianetti.jpg
Bizitza
JaiotzaLugano1964ko martxoaren 16a (58 urte)
Herrialdea Suitza
Familia
Seme-alabak
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Festina 1992-1993
Polti 1995-1996
Cilo-Aufina 1986-1986
Weinmann 1988-1991
Mapei 1994-1994
Groupama-FDJ 1997-1998
Vini Caldirola (en) Itzuli 1999-2000
Team Bianchi (en) Itzuli 2001-2002
 
Pisua62 kilogramo
Altuera165 zentimetro

TaldeakAldatu

  • Festina-Lotus (1992-1993).
  • Mapei (1994).
  • Team Polti (1995-1996).
  • La Française de Jeux (1997-1998).
  • Vini Caldirola (1999-2000).
  • Team Coast (2001-2002).

PalmaresaAldatu

1986

  • Lugano Sari Nagusia.

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1999

2000

  • Japoniako Tourra eta etapa bat.

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lasterketa 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002
Italiako Giroa - - - - 70. - - - UT - - - - - -
Frantziako Tourra - 115. 61. 98. UT - - - - UT - - - - -
Espainiako Vuelta - - - - - - - 17. 13. - - - - UT -
Munduko txapelketa   5. 33. UT 40. - UT UT 4. 2. 12. 35. 27. 21. 50. 67.

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu