Vincent Denson

txirrindulari britainiarra

Vincent «Vin» Denson (Chester, 1935eko azaroaren 24a), Ingalaterrako txirrindulari ohia da, profesionala 1961etik 1969ra.

Vincent Denson

Bizitza
JaiotzaChester1935eko azaroaren 24a (88 urte)
Herrialdea Erresuma Batua
Hezkuntza
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Margnat-Paloma-Inuri 1961-1962
Pelforth-Sauvage-Lejeune 1963-1963
Solo-Superia 1964-1964
Ford France-Hutchinson 1965-1966
Bic 1967-1968
Bantel (en) Itzuli 1969-1969
 

Kirol ibilbidea

aldatu

Amateurretan, 1962ko Bidasoko Itzulia irabazi zuen. Profesionaletako lorpenik nabarmenenak 1965eko Luxenburgoko Tourra eta 1966ko Italiako Giroko etapa bat izan ziren.

Palmaresa

aldatu

1962

1963

1964

1965

1966

1968

  • Vaux Sari Nagusia

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
  Italiako Giroa 40. UT 87.
  Frantziako Tourra UT 72. 87. UT UT 62.
  Espainiako Vuelta

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Vincent Denson - ProCyclingStats