Jef Planckaert

txirrindulari belgikarra

Joseph «Jef» Planckaert (Poperinge, 1934ko maiatzaren 4a-Otegem, 2007ko maiatzaren 22a), txirrindulari flandriarra izan zen. 1962ko Frantziako Tourrean bigarren postuan sailkatu zen.

Jef Planckaert

Bizitza
JaiotzaPoperinge1934ko maiatzaren 4a
Herrialdea Belgika
HeriotzaOtegem2007ko maiatzaren 22a (73 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Elvé 1955-1956
Peugeot 1957-1957
 

Palmaresa

aldatu

1954

1955

1956

1957

1958

1960

1961

1962

1963

1964

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965
Italiako Giroa - - - - 20. - - - UT - - -
Frantziako Tourra - - - 16. 6. 17. 5. 15. 2. UT UT 56.
Espainiako Vuelta X - - - - - - - - - - 19.
Munduko errepideko txapelketa   - - - - 20. - 11. 7. UT 24. - -


Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu