Jef Planckaert

txirrindulari belgikarra

Jef Planckaert (Poperinge, 1934ko maiatzaren 4a-Otegem, 2007ko maiatzaren 22a), txirrindulari flandriarra izan zen. Frantziako Tourrean bigarren postuan sailkatu zen behin.

Jef Planckaert
Jef Planckaert 1962.jpg
Bizitza
JaiotzaPoperinge1934ko maiatzaren 4a
Herrialdea Belgika
HeriotzaOtegem (en) Itzuli2007ko maiatzaren 22a (73 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1954

1955

1956

1957

1958

1960

1961

1962

1963

1964

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965
Italiako Giroa - - - - 20. - - - UT - - -
Frantziako Tourra - - - 16. 6. 17. 5. 15. 2. UT UT 56.
Espainiako Vuelta X - - - - - - - - - - 19.
Munduko errepideko txapelketa   - - - - 20. - 11. 7. UT 24. - -


Kanpo estekakAldatu