Giacomo Nizzolo

txirrindulari italiarra

Giacomo Nizzolo (Milan, 1989ko urtarrilaren 30a), txirrindulari italiarra da. 2011tik da profesionala eta Italiako txapelduna izan da birritan.

Giacomo Nizzolo
Giacomo Nizzolo.png
Bizitza
JaiotzaMilan1989ko urtarrilaren 30a (33 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jarduerakpistako txirrindularia eta txirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Trek-Segafredo 2011-2018
Unieuro Wilier 2010-2010
Dimension Data 2019-2021
Israel Start-Up Nation 2022-
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua72 kilogramo
Altuera184 zentimetro

it.giacomonizzolo.com
Youtube: UCknKKvvvfBV728iB9-GwPAw Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2018

2019

2020

2021

2022

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzulia 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Italiako Giroa 130. 130. 141. 137. 110. UT UT UT UT
Frantziako Tourra UT UT
Espainiako Vuelta 140.
  Munduko txapelketa 18. 5. 15.

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu