Hans De Clercq

txirrindulari belgikarra

Hans De Clercq (Deinze, 1969ko martxoaren 3a) belgikar txirrindulari ohia da. Erretiratu ostean Vlaanderen Baloise taldeko zuzendaria izan zen.

Hans De Clercq
Bizitza
JaiotzaDeinze1969ko martxoaren 3a (54 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Palmans Cras (en) Itzuli 1994-2000
Lotto 2001-2004
 

Palmaresa aldatu

1990

  • Flandriar Gezia

1991

1992

1995

1998

2000

2001

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Hans De Clercq - ProCyclingStats