Olaf Ludwig

txirrindulari alemaniarra

Olaf Ludwig (Gera, 1960ko apirilaren 13a) alemaniar txirrindulari ohia da. Bi joko olinpikoetan izan zen eta bietan domina eskuratu zuen. Munduko Kopa irabazi zuen eta Munduko Txapelduna ere izan zen.

Olaf Ludwig

(2002)
Bizitza
JaiotzaGera1960ko apirilaren 13a (63 urte)
Herrialdea Alemaniako Errepublika Demokratikoa  1990eko urriaren 3a)
 Alemania  (1990eko urriaren 4a -
Hezkuntza
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Panasonic 1990-1992
T-Mobile 1993-1996
 
Pisua82 kilogramo
Altuera182 zentimetro
Jasotako sariak

Palmaresa aldatu

1980

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu