Ireki menu nagusia

George Hincapie (New York, 1973ko ekainaren 29a - ) estatubatuar txirrindulari ohia da.

George Hincapie
George Hincapie
Informazio pertsonala
Izena George Hincapie
Jaiotza data 1973ko ekainaren 29a (46 urte)
Jaiotza herria New York
Jaiotza herrialdea  AEB
Altuera 1,91
Pisua 79
Kirol informazioa
Egungo taldea BMC Racing Team
Modalitatea Errepidea
Profesional taldea(k)
1994-1996
1997-2004
2005-2007
2008-2009
2010-
Motorola
US Postal
US Postal
Team HTC-Columbia
BMC Racing Team

Joop Zoetemelkek bezala Frantziako Tourreko 16 ekitaldietan parte hartu du, errekorra izanik.

PalmaresaAldatu

1994

1995

  • Acht van Chaam

1997

1998

  • AEBetako txapelketa    

1999

  • Prutour: etapa 1
  • First Union Classic

2000

  • AEBetako txapelketa: 2.a  

2001

2002

  • AEBetako txapelketa: 3.a  

2004

2005

2006

2007

2008

2009

  • AEBetako txapelketa    

2011

  • AEBetako txapelketa: 2.a  

TaldeakAldatu


Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: George Hincapie