Erandioko Ikurrina 1988tik aurrera Bilboko itsasadarrean, Arrontegi Zubipean, antolatzen den estropada da. Lutxana Arraun Elkartea da antolatzailea.

Erandioko Ikurrina
Sorrera 1988
Herria Erandio, Bizkaia
Antolatzailea Lutxana Arraun Elkartea
Partehartzaileak KAE 2 Liga
Modalitatea erlojupekoa
Garaipen gehien Euskal Herria Santurtzi (6)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Euskal Herria Getxo

Erlojupeko modalitatean jokatzen da eta KAE 2 Ligarako puntuagarria da.

PalmaresaAldatu

Edizioa Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
I 1988 Santurtzi Mundaka Arraun Lagunak
II 1989 Santurtzi Donostia Castropol
III 1990 Zumaia Orio Castropol
IV 1991 Orio San Pedro Algorta
V 1992 Orio Santurtzi Zierbena
VI 1993 Santurtzi Zierbena Kaiku
VII 1994 Santurtzi San Pedro Hernani
VIII 1995* Mecos Orio B Trintxerpe
IX 1996 Trintxerpe Santurtzi Portugalete
X 1997 Raspas del Embarcadero Donostia Arraun Lagunak Santurtzi
XI 1998 Santurtzi San Pedro Elantxobe
XII 1999 Santurtzi Urdaibai Kaiku
XIII 2000 Ciudad de Santander Santurtzi Arkote
XIV 2001 Bateratze (Arkote-Elantxobe) Potugalete Algorta-Mundaka
XV 2002 Bateratze (Arkote-Elantxobe) Lutxana Ciudad de Santander
XVI 2003 Lutxana Potugalete Zierbena
XVII 2004 Hondarribia B Zarautz Deustu
XVIII 2005 Koxtape B-Ur Joko Santurtzi Lutxana
XIX 2006 Kaiku Urola Kosta (Zumaia B-Zarautz B) Ur-Kirolak
XX 2007 Busturialdea Portugalete Hernani
XXI 2008 Astillero Orio B Trintxerpe
XXII 2009 Deustu Getxo Trintxerpe
XXIII 2010 Zumaia B Colindres Santoña
XXIV 2011 Getaria Ondarroa Busturialdea
XXV 2012 Orio B San Pedro B Trintxerpe
XXVI 2013 Hondarribia B Deustu San Pedro B
XXVII 2014 Deustu Arkote Zarautz
XXVIII 2015 San Pedro B Castreña Hondarribia B
XXIX 2016 Oiartzun Arkote Camargo
XXX 2017 San Juan B Donostiarra B Hibaika
XXXI 2018 Orio B Donostiarra B Camargo
XXXII 2019 Getxo Orio B Hondarribia B

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Santurtzi 6 1988, 1989, 1993, 1994, 1998, 1999
Orio 4 1991, 1992, 2012, 2018
Bateratze (Arkote-Elantxobe) 2 2001, 2002
Zumaia 2 1990, 2010
Hondarribia B 2 2004, 2013
Deustu 2 2009, 2014
San Juan B 2 2005, 2017
Mecos 1 1995
Trintxerpe 1 1996
Raspas del Embarcadero 1 1997
Ciudad de Santander 1 2000
Lutxana 1 2003
Ur Joko 1 2005
Kaiku 1 2006
Busturialdea 1 2007
Astillero 1 2008
Getaria 1 2011
San Pedro B 1 2015
Oiartzun 1 2016
Getxo 1 2019

Kanpo estekakAldatu