Zarautz Arraun Elkartearen Ikurrina

Zarautz Arraun Elkartearen Ikurrina Zarautz Arraun Elkartea TKE Ligan aritu ez den urtetan Zarauzko Ikurrina prestigiodunaz gain bigarren estropada bat antolatu izan du. 2003 eta 2005 artean Promozio Bandera izenaz ezagutu zen eta Federazio Ligarako balio izan zuen. 2010tik aurrera Zarautz Arraun Elkartearen Ikurrina izena hartu eta KAE Ligako estropada bihurtu zen. 2010an, 2020an eta 2021ean Zarautzek bigarren trainerua atera zuen eta KAE 2 Ligarako estropada antolatu zuen.

Zarautz Arraun Elkartearen Ikurrina
Sorrera 2003
Herria Zarautz, Gipuzkoa
Antolatzailea Zarauzko Udala
Zarautz Arraun Elkartea
Parte-hartzaileak Gizon: KAE Liga
Emak: ETE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Portugalete (2)
Euskal Herria Zarautz (2)
Euskal Herria Arkote (2)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Zumaia (3)
Azken ekitaldia 2022
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Arkote
Emakumezkoak:
Euskal Herria Zumaia

2012tik aurrera emakumezkoen estropada ere antolatu izan du gizonezkoekin batera, hasieran Gipuzkoako Ligarako eta 2017tik aurrera ETE Ligarako baliagarria dena. Zarautz Arraun Elkartearen Emakumezkoen Ikurrina izena du.

Gizonezkoak

aldatu

Palmaresa

aldatu
Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2003 Illunbe (Trintxerpe) Ciudad de Santander Ur-Kirolak
2004 Arkote Ciudad de Santander Zierbena
2005 Zumaia Zarautz Zierbena
2006-
2009
ez ziren jokatu
2010 Portugalete Getaria Colindres
2011 Portugalete Santurtzi Lekittarra (Isuntza)
2012 Orio Santurtzi Busturialdea
2013 Zierbena Lekittarra (Isuntza) Getaria
2014 Zarautz Hibaika Mundaka
2015 Getaria¹ Lekittarra (Isuntza) Donostiarra
2016 Ondarroa Donostiarra Lekittarra (Isuntza)
2017 Donostiarra Getaria Lekittarra (Isuntza)
2018 Astillero Lekittarra (Isuntza) Getaria
2019 Zarautz San Juan Deustu
2020 Castreña Lapurdi Mutriku
2021 Busturialdea Hondarribia B Zarautz B
2022 San Pedro Castreña Hondarribia B
2023 Arkote San Pedro Lapurdi
  • ¹ 2015eko ekitaldiak bi jardunaldi izan zituen eta bietan Getaria izan zen garailea.

Garaipenak

aldatu
Taldea Garaipenak Urteak
Portugalete 2 2010, 2011
Zarautz 2 2014, 2019
Arkote 2 2004, 2023
hainbat 1 ...

Emakumezkoak

aldatu

Palmaresa

aldatu
Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2012 Getaria-Tolosa Zumaia San Juan
2013 Zumaia San Juan Hibaika
2014 San Juan Zumaia Orio
2015 Zumaia San Juan Orio
2016 Hibaika San Juan Orio
2017-
2021
ez zen jokatu
2021 Tolosaldea Hibaika Deustu
2022 Hondarribia Hibaika Zumaia
2023 Zumaia Kaiku Zarautz

Garaipenak

aldatu
Taldea Garaipenak Urteak
Zumaia 3 2013, 2015, 2023
Getaria-Tolosa 1 2012
San Juan 1 2014
Hibaika 1 2016
Tolosaldea 1 2021
Hondarribia 1 2022