Settimana Coppi e Bartali

Settimana Coppi e Bartali Cycling (road) pictogram.svg
Izen ofizialak
1984-1997Settimana Ciclistica Internazionale
1999-2000Memorial Cecchi Gori
2001-Settimana Internazionale di Coppi e Bartali
Orokortasunak
KirolaErrepideko txirrindularitza
Sorrera1984
Ekitaldi kopurua37 (urtea: 2022)
Aldizkotasunaurterokoa (mar)
MotaEtapakako lasterketa
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundITA Italia
Webgune ofizialaWebgune ofiziala
Maila2.1 (2005-)
ZirkuituaUCI Europe Tour
Palmaresa
Azken garaileaIRL Edward Dunbar
Garaipen gehien lortu duenaITA Moreno Argentin
ITA Damiano Cunego
(2 garaipen)
Commons-logo.svgDokumentazioa Wikidata-logo S.svg

Settimana Coppi e Bartali (ofizialki Settimana Internazionale di Coppi e Bartali) Italiako txirrindularitza lasterketa bat da.

1984tik ospatzen da, hasieran Settimana Ciclistica Internazionale (1984-1997) eta ondoren Memorial Cecchi Gori (1999-2000) izenarekin. Ohi martxoko azken astean ospatu da, eta 2000tik bost egun irauten du. Gainera, 2002an sektore bikoitz bat ezarri zen 1 b etapan taldekako erlojupeko bat jarriz. 2005ean UCI Zirkuitu Kontinentalak sortu zirenetik UCI Europe Tourraren zati da, 2.1 mailan.

Gruppo Sportivo Emiliak antolatzen du.

PalmaresaAldatu

 UrteaTxapeldunaTxapeldunordeaHirugarrena
Settimana Ciclistica Internazionale
1984  Moreno Argentin  Stefan Mutter  Johan van der Velde
1985  Laurent Fignon  Bruno Wojtinek  Giuseppe Saronni
1986  Giuseppe Saronni  Moreno Argentin  Federico Ghiotto
1987  Maurizio Rossi  Daniele Caroli  Rolf Sørensen
1988  Adriano Baffi  Giuseppe Saronni  Camillo Passera
1989  Bruno Leali  Pierino Gavazzi  Steven Rooks
1990  Rolf Sørensen  Steven Rooks  Claudio Chiappucci
1991  Phil Anderson  Giuseppe Petito  Maximilian Sciandri
1992  Moreno Argentin  Alex Zülle  Phil Anderson
1993  Michele Bartoli  Luboš Lom  Paolo Fornaciari
1994  Rodolfo Massi  Michele Coppolillo  Evgeni Berzin
1995
ez zen jokatu
1996  Gabriele Colombo  Adriano Baffi  Maurizio Fondriest
1997  Roberto Petito  Claudio Chiappucci  Alessandro Bertolini
1998
ez zen jokatu
Cecchi Gori Memoriala
1999  Romāns Vainšteins  Gianmario Ortenzi  Paolo Bettini
2000  Paolo Bettini  Wladimir Belli  Marco Velo
Settimana Internazionale di Coppi e Bartali
2001  Ruslan Ivanov  Dario Frigo  Fredy González
2002  Francesco Casagrande  Peter Luttenberger  Cadel Evans
2003  Mirko Celestino  Francesco Casagrande  Franco Pellizotti
2004  Giuliano Figueras  Mirko Celestino  Michele Scarponi
2005  Franco Pellizotti  Mauro Facci  Damiano Cunego
2006  Damiano Cunego  Vincenzo Nibali  Mario Aerts
2007  Michele Scarponi  Riccardo Riccò  Luca Pierfelici
2008  Cadel Evans  Stefano Garzelli  Vincenzo Nibali
2009  Damiano Cunego  Cadel Evans  Massimo Giunti
2010  Ivan Santaromita  Przemysław Niemiec  José Serpa
2011  Emanuele Sella  Diego Ulissi  Stefano Pirazzi
2012  Jan Bárta  Bartosz Huzarski  Diego Ulissi
2013  Diego Ulissi  Damiano Cunego  Miguel Ángel Rubiano
2014  Peter Kennaugh  Dario Cataldo  Matteo Rabottini
2015  Louis Meintjes  Ben Swift  Matija Kvasina
2016  Sergey Firsanov  Mauro Finetto  Gianni Moscon
2017  Lilian Calmejane  Toms Skujiņš  Egan Bernal
2018  Diego Rosa  Bauke Mollema  Richard Carapaz
2019  Lucas Hamilton  Damien Howson  Nick Schultz
2020  Jhonatan Narváez  Andrea Bagioli  João Almeida
2021  Jonas Vingegaard  Mikkel Frølich Honoré  Nick Schultz
2022  Edward Dunbar  Ben Tulett  Marc Hirschi

Kanpo estekakAldatu