Rodolfo Massi

txirrindulari italiarra

Rodolfo Massi (Corinaldo, 1965eko irailaren 17a), Italiako txirrindulari ohia da.

Rodolfo Massi
Bizitza
JaiotzaCorinaldo1965eko irailaren 17a (58 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Titanbonifica-Benotto (en) Itzuli 1987-1987
Atala 1989-1989
Ariostea (en) Itzuli 1990-1991
Aki 1992-1992
Amore & Vita-Prodir 1993-1994
Refin-Mobilvetta (en) Itzuli 1995-1996
AG2R Citroën Team 1997-1998
Liquigas–Pata (en) Itzuli 1999-1999
Aurum Hotels 2000-2000
Formaggi Pinzolo Fiavè 2001-2001
Amore & Vita-Prodir 2002-2002
Androni Giocattoli-Sidermec 2003-2003
 
rodolfomassi.it

Palmaresa

aldatu

1986

1988

1989

1994

1996

1997

1998

2000

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Rodolfo Massi - ProCyclingStats