Mauro Finetto

txirrindulari italiarra

Mauro Finetto (Tregnago, 1985ko maiatzaren 10a) italiar txirrindulari ohia da.

Mauro Finetto

Bizitza
JaiotzaTregnago1985eko maiatzaren 10a (39 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bardiani CSF 2008-2009
Liquigas-Cannondale 2010-2011
Wilier Triestina-Selle Italia 2013-2015
Unieuro Wilier 2016-2016
Marseille 13 KTM 2017-2021
Maloja Pushbikers (en) Itzuli 2022-2022ko abenduaren 31
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Altuera177 zentimetro

Palmaresa aldatu

2009

2010

2011

2014

2015

  • Sibiu Tourra eta etapa bat

2016

2017

2019

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Mauro Finetto - ProCyclingStats