Diego Ulissi

txirrindulari italiarra

Diego Ulissi (Cecina, 1989ko uztailaren 15a), italiar txirrindularia da.

Diego Ulissi

(2023)
Bizitza
JaiotzaCecina1989ko uztailaren 15a (35 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
UAE Team Emirates 2010-
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
klasikomanoa
Pisua61 kilogramo
Altuera175 zentimetro

Twitter: DiegoUlissi Edit the value on Wikidata

Taldeak

aldatu

Palmaresa

aldatu

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 41. 21. UT 64. 21. 28. 42. 38. 17. 37. 28.
  Frantziako Tourra 39.
  Espainiako Vuelta 32.
  Munduko Txapelketa 85. UT 102. 38. UT 47. 24.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu