Michele Bartoli

txirrindulari italiarra

Michele Bartoli (1970eko maiatzaren 27a, Pisa, Italia) italiar txirrindulari profesional ohi bat da. Bere ibilbide profesionala 1992tik 2004ra doa eta klasikomano gisa nabarmendu zen.

Michele Bartoli
Michele Bartoli.jpg
Bizitza
JaiotzaPisa1970eko maiatzaren 27a (52 urte)
Herrialdea Italia
Lehen hizkuntzaitaliera
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
MG Maglificio (en) Itzuli 1996-1997
Asics-CGA 1998-1998
Mapei 1999-2001
Fassa Bortolo 2002-2003
Saxo Bank-Sungard 2004-2004
Saeco 1992ko uztaila-1995
 
Pisua70 kilogramo
Altuera180 zentimetro

PalmaresaAldatu

1994Aldatu

Italiako Giroko etapa bat

1995Aldatu

La Panneko Hiru Eguneko eta etapa bat

1996Aldatu

Flandriako Tourra

1997Aldatu

Lieja-Bastogne-Lieja

1998Aldatu

Lieja-Bastogne-Lieja

La Panneko Hiru Egunak

1999Aldatu

Tirreno-Adriatiko

2000Aldatu

Italiako Txapelketa

Ploueko Sari Nagusia

2001Aldatu

Het Volk

2002Aldatu

Amstel Gold Race

2003Aldatu

Lombardiako Giroa

Lazioko Giroa

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Michele Bartoli