Damiano Cunego

txirrindulari italiarra

Damiano Cunego (Cerro Veronese, Veneto, 1981eko irailaren 19a) italiar txirrindulari profesional ohia da.

Damiano Cunego
Damiano Cunego GiroItalia2006.jpg
Bizitza
JaiotzaCerro Veronese1981eko irailaren 19a (41 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Nippo-Vini Fantini-Europa Ovini 2015-2018
UAE Team Emirates 2005-2014
Saeco 2002-2004
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
igotzailea
Pisua58 kilogramo
Altuera169 zentimetro
Jasotako sariak
officialdamianocunego.com

PalmaresaAldatu

2002

  • Giro d'Oro.

2003

  • Quinghai Lakuko Tourra.

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2011

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
  Italiako Giroa 34 1 18 4 5 19 11 6 19 UT 44
  Frantziako Tourra 11 UT 29 6 55
  Espainiako Vuelta 16 UT UT UT 33 76
  Munduko Txapelketa 9 UT 2 9
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Damiano Cunego - ProCyclingStats