Bauke Mollema

txirrindulari nederlandarra

Bauke Mollema (nederlanderazko ahoskera: ˈbʌukə ˈmɔləmaː; Groningen, Herbehereak1986ko azaroaren 26a) herbeheretar txirrindulari profesionala da, gaur egun Trek Factory Racing taldean ari dena.

Bauke Mollema
2015 Tour de France team presentation, Bauke Mollema.jpg
Bizitza
JaiotzaGroningen1986ko azaroaren 26a (36 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Trek-Segafredo 2015-
Rabobank Development 2007-2007
LottoNL–Jumbo 2008-2012
LottoNL–Jumbo 2013-2014
 
Pisua65 kilogramo
Altuera183 zentimetro
Jasotako sariak

baukemollema.nl
Twitter: BaukeMollema Instagram: baukemollema Edit the value on Wikidata

Lorpenen artean aipatzekoa da 2007ko Etorkizuneko Tourra irabazi zuela eta Espainiako Vueltako etapa bat 2013an. 2016an Donostia Klasikoa irabazi zuen.

PalmaresaAldatu

2006

2007

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa 12. 7. 5. 28. 26.
  Frantziako Tourra 70. UT 6. 10. 7. 11. 17. 26. 28. UT 20. 25.
  Espainiako Vuelta 3. 28. 52. 30.
  Munduko Txapelketa 62. 11. 18. 69. 34. 12. UT 29.
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

  1. Juan José Cobo deskalifikatua izan zelako.
  2. Txantiloi:Cita web

Kanpo estekakAldatu

Bauke Mollema - ProCyclingStats