Johan van der Velde

txirrindulari nederlandarra

Johan van der Velde (Rijsbergen, 1956ko abenduaren 12a) herbeheretar txirrindulari ohia da. Maila handiko txirrindularia izan zen eta lehenengo urtetik garaipen garrantzitsuak lortu zituen.

Johan van der Velde
Profronde van Tiel Johan van de Velde bij zijn fiets, Bestanddeelnr 932-2821.jpg
Bizitza
Jaiotza Rijsbergen (en) Itzuli1956ko abenduaren 12a (64 urte)
Herrialdea  Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
TI-Raleigh 1978-1983
Panasonic 1986-1986
Gis Gelati 1987-1988ko abuztua
TVM 1988ko abuztua-1989ko ekaina
Carrera (en) Itzuli 1989ko abuztua-1989ko abendua
Tulip Computers 1990eko urtarrila-1990eko maiatza
Artiach 1990eko ekaina-1990eko abendua
Vini Ricordi–Pinarello–Sidermec (en) Itzuli 1984-1985
 

TaldeakAldatu

  • Ti-Raleigh (1978-1983).
  • Pinarello (1984-1985).
  • Panasonic (1986-1987).
  • Gis Gelati (1988).
  • TVM (1989).
  • Carrera Jeans (1989).

PalmaresaAldatu

1978Aldatu

1979Aldatu

1980Aldatu

1981Aldatu

1982Aldatu

1983Aldatu

1984Aldatu

1985Aldatu

1986Aldatu

1987Aldatu

1988Aldatu

Kanpo estekakAldatu