Davide Rebellin

txirrindulari italiarra

Davide Rebellin (San Bonifacio, Italia, 1971ko abuztuaren 9a - Montebello Vicentino, 2022ko azaroaren 30a) italiar txirrindulari profesional bat izan zen.

Davide Rebellin

Bizitza
JaiotzaSan Bonifacio1971ko abuztuaren 9a
Herrialdea Italia
HeriotzaMontebello Vicentino2022ko azaroaren 30a (51 urte)
Heriotza moduaistripuzko heriotza: trafiko-istripua
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Polti 1996-1996
Groupama-FDJ 1997-1997
Polti 1998-1999
Liquigas–Pata (en) Itzuli 2000-2001
Gerolsteiner 2002-2008
Androni Giocattoli-Sidermec 2009-2009
Miche-Guerciotti (en) Itzuli 2011ko maiatzaren 5a-2011ko abenduaren 31
Meridiana-Kamen (en) Itzuli 2012ko maiatzaren 11-2012ko abenduaren 31
CCC Sprandi Polkowice 2013-2016
Massi-Kuwait Project (en) Itzuli 2017-2017
Sovac-Natura4Ever 2018-2019ko apirilaren 30a
Meridiana-Kamen (en) Itzuli 2019ko maiatzaren 1a-2020
MG Maglificio (en) Itzuli 1992ko abuztuaren 1a-1995
Work Service-Vitalcare-Dynatek (en) Itzuli 2021eko otsailaren 20a-2022ko azaroaren 30a
 
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Pisua63 kilogramo
Altuera171 zentimetro
Jasotako sariak
Izengoitia(k)Tintin

daviderebellin.it
Facebook: d.rebellin Edit the value on Wikidata

Garai guztietako klasikomano bikainenetakotzat jotzen da, hauetako asko irabazi edota hiru lehenbizikoen artean sailkatu izan zen.

Palmaresa

aldatu

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

  • 2. Orango Tourrean eta etapa 1

Klasikoak eta Munduko txapelketa

aldatu
Lasterketa 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2014 2015 2016
Milan-San Remo 60. - 4. 61. - 13. 14. 26. - 27. 76. 168. 31. 41. 30. 102. 38. - - 21.
Liège-Bastogne-Liège - 33. 16. 6. 25. - 14. 3. 2. 9. 13. 1. 11. - 5. 2. 3. - - -
La Flèche Wallonne 28. 17. 6. 10. 89. - 17. 4. 8. 11. - 1. 3. - 1. 2. 1. - - -
Amstel Gold Race - 5. - 31. 44. - 27. 12. 8. - 4. 1. 4. 6. 2. 41. 13. 29. 80.
Donostia Klasikoa 11. - - 81. 1. 12. - 7. 3. 15. 7. 3. 13. 43. 11. 3. - - - -
HEW/Vattenfall Cyclassics - - - - - - - 38. 14. 3. 2. 6. 5. - 6. 3. - - - -
Züricheko txapelketa - - - - 1. 7. 7. 4. 12. 7. 5. 6. - 3. - - - - - -
Paris-Tours - - - - - - - - - 66. 31. 13. - - - - - - - -
Lombardiako Giroa - - - 5. 8. - - 6. 30. 2. 45. 28. 5. 5. 5. - - - 30. 54.
  Munduko txapelketa - - - - - - - 25. 32. - - - 48. 6. 4. - - - -
Legenda
Ez zuen parte hartu
UT Utzi

Erreferentziak

aldatu
  1. 2013an Italiako txapelketa Melinda Sariarekin batera jokatu zen

Kanpo estekak

aldatu