Melcior Mauri

txirrindulari kataluniarra
Melchor Mauri» orritik birbideratua)

Melcior Mauri Prat (Vic, Katalunia, 1966ko apirilaren 8-) txirrindulari kataluniarra da, 1987 eta 2002 artean profesionala izana. 2002an erretiratu zen eta 2004tik 2006ra arte Txirrindularitza Amateurreko FC Barcelonako kirol zuzendaria izan zen.

Melcior Mauri
Bizitza
JaiotzaVic1966ko apirilaren 8a (56 urte)
Herrialdea Katalunia
Hezkuntza
Hizkuntzakkatalana
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Movistar Team 1987-1989
ONCE 1990-1992
Amaya Seguros (en) Itzuli 1993-1993
Movistar Team 1994-1994
ONCE 1995-1998
S.L. Benfica (en) Itzuli 1999-2000
União Ciclista da Maia (en) Itzuli 2001-2002
 

PalmaresaAldatu

1987

1988

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2007


Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002
  Italiako Giroa 98.
  Frantziako Tourra 92. 78. 64. UT 95. 6. 38. UT
  Espainiako Vuelta 130. 71. 1 UT 8. 18. 4. 38. 22. 35. 26. 120. UT
  Munduko Txapelketa 5. 58. UT
  Munduko Erlojupeko Tx 2. 5.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu