Altsasuko Saria

txirrindularitza lasterketa

Altsasuko Saria irailaren hasieran urtero Altsasun jokatzen den txirrindularitza lasterketa da, Altsasu Kirol Elkarteak antolatuta, Euskaldun Txapelketarako baliagarria da. 23 urtez azpiko eta elite mailako txirrindulariek har dezakete parte.

Altsasuko Saria
2022ko Altsasuko Saria
Ezaugarriak
DataIraila
Eskualdea Nafarroa Garaia
ModalitateaErrepidea
TxapelketaAmateur
MotaEgun bateko lasterketa
AntolatzaileaAltsasu Kirol Elkartea
Historia
Edizio kopurua93 (2022)
Amaierako edizioaYanne Dorenbos Herbehereak

Palmaresa 1990etik aurreraAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1990   Santiago Crespo
1991   Jesús Maria González
1992 José Luis García
1993   Valeriano Gómez
1994 José Luis García
1995   Igor Flores
1996   José Luis Butini
1997   Iñaki Rubio
1998   José Manuel Maestre   Isidro Nozal   Éric Pascal
1999   Patxi Ugarte
2000   Koldo Lekunberri   Mario de Sárraga Jesús López Ibáñez
2001   Roberto Arroyo   Jorge García Marín   Jon Bru
2002   Aritz Arruti
2003[1]   Jokin Ormaetxea   Gaizka Lejarreta   Koldo Fernandez de Larrea
2004   Pablo Urtasun   Jordi Grau  José Manuel Cuesta
2005   Francisco Gutiérrez   Juan José Oroz   Josu Agirre
2006[2]   Ander Odriozola   Ramón Garmendia   Juan Pablo Uriarte
2007[3]   Mikel Nieve   Mikel Ilundain
2008[4]   Garikoitz Zabaleta   Ugaitz Artola
2009[5]   Mikel Filgueira   Karol Domagalski   Adrián Saez de Arregi
2010 ?
2011[6]   Karol Domagalski   Borja Abasolo   Peter van Dijk
2012[7]   Alexis Guérin   Unai Elorriaga   Mike Terpstra
2013[8]   Rafael Márquez   Jon Pardo   Loïc Chetout
2014[9]   Francesc Zurita   Juan Ignacio Pérez   Steven Calderón
2015[10]   Mikel Iturria   Mikel Aristi   Mikel Elortza
2016[11]   Sergio Samitier   Sergio Rodríguez Reche   Julián Barrientos
2017[12]   Dmitri Zhyhunou   Odei Juango   Diego López
2018[13]   Unai Iribar   Mauricio Graziani   Xavier Cañellas
2019[14]   Iñigo Elosegi   Juan Fernando Calle   Eric Fagúndez
2020[15]   Jordi López   Dorian Foulon   Xabier Mikel Azparren
2021[16]   Raúl Rota  Daniel Cavia   Xabier Berasategi
2022[17],[18]   Yanne Dorenbos  Xabier Berasategi   Gorka Sorarrain

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu