Ángel Arroyo

txirrindulari espainiarra

Ángel Arroyo Lanchas (El Barraco, 1956ko abuztuaren 2a), espainiar txirrindulari ohia da.

Ángel Arroyo
Bizitza
JaiotzaEl Barraco1956ko abuztuaren 2a (66 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Amaya Seguros (en) Itzuli 1979-1981
Movistar Team 1982-1984
Amaya Seguros (en) Itzuli 1985-1985
Movistar Team 1986-1989
 

TaldeakAldatu

  • Moliner-Vereco (1979).
  • Zor (1980-1981).
  • Reynolds (1982-1984).
  • Zor (1985).
  • Reynolds (1986-1989).

PalmaresaAldatu

1979

1980

1981

1982

1983

1984

1987

1988

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Gaztela eta Leongo biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.