San Pedro Saria

txirrindularitza lasterketa

San Pedro Saria urtero ekainean Irunen antolatutako lasterketa da, CC Irunések antolatua. Euskaldun Txapelketarako lasterketa puntuagarria da.

San Pedro Saria
2023ko San Pedro Saria
Ezaugarriak
DataEkaina
Eskualdea Gipuzkoa
ModalitateaErrepidea
TxapelketaAmateur
MotaEgun bateko lasterketa
Historia
Edizio kopurua101 (2023)
Amaierako edizioaUnai Aznar Euskal Herria

Palmaresa 1993tik aurrera aldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1993   Imanol Galarraga
1994   Rafael Díaz Justo
1995   Ricardo Otxoa
1996   David Cancela
1997   Ernesto Manchón
1998   Igor Astarloa
1999   Imanol Aiestaran   Javier Miguel   Luis Moyano
2000   Julen Fernández   Daniel Fernández   Álvaro Bello
2001   Juan Fuentes   Gorka Verdugo   Iñigo Urretxua
2002   Mikel Elgezabal   Joseba Zumeta   Antton Luengo
2003   Gorka Verdugo   Fernando Torres   José Daniel Aguado
2004   Antonio Berasategi   Beñat Albizuri   Ekleylson Marques
2005   Gaizka Lasa   Seth Collins   Mikel Elgezabal
2006   Iker Aramendia   Mikel Nieve   Eduardo de Miguel
2007   Óscar Pujol   Ugaitz Artola   Fabricio Ferrari
2008   Ismael Esteban   Ibon Zugasti   Garikoitz Bravo
2009   Ibon Zugasti   Oriol Colomé   Nicolas Capdepuy
2010   Yelko Gómez   Ibon Zugasti   Daniel Díaz
2011   Yelko Gómez   Jorge Martín Montenegro   Imanol Iza
2012   Antton Ibarguren   Miguel Ángel Benito   Andrés Sánchez
2013   Pablo Lechuga   Jaime Rosón   Antton Ibarguren
2014   Karl Baudron   Eneko Lizarralde   Jonathan Lastra
2015   Mikel Aristi   Antonio Pedrero   Jorge Arcas
2016   Óscar Rodríguez   Josu Zabala   Egoitz Fernández
2017   Iker Azkarate   Nicolás Sáenz   Julián Barrientos
2018   Roger Adrià   José Félix Parra   Jon Agirre
2019   Jokin Murgialdai   Jefferson Cepeda   Joseba López
2020-21 Ez zen jokatu
2022[1]   Abel Balderstone   Mulu Hailemichael   Ander Ganzabal
2023[2]   Unai Aznar   Ander Ganzabal   Samuel Fernández García

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu