Ireki menu nagusia

Pablo Urtasun Pérez (Urdiain, 1980ko martxoaren 29a - ) txirrindulari profesionala da. 2005ean txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Kaiku taldearekin.

Pablo Urtasun
Pablo Urtasun - Critérium du Dauphiné 2011.JPG
Bizitza
Izen osoa Pablo Urtasun Pérez
Jaiotza Urdiain1980ko martxoaren  29a (39 urte)
Herrialdea  Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Funvic Brasilinvest-São José dos Campos Itzuli 2016-2016
Saxo Bank-Sungard (ikaslea)2003-09-01-2003-12-31
Kaiku 2005-2006
Liberty Seguros Continental Itzuli 2007-2008
Euskaltel-Euskadi 2009-2013
PinoRoad Itzuli 2014-01-01-2014-03-01
Ukyo 2015-2015
 
www.pablourtasun.com/

PalmaresaAldatu

2006Aldatu

2007Aldatu

2008Aldatu

2010Aldatu

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Italiako Giroa - - - - - - - - Err.
Frantziako Tourra - - - - - - 149.a 134.a -
Espainiako Vuelta - - - - - 101.a - - 122.a
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

TaldeakAldatu