Ireki menu nagusia

Francisco Javier Elorriaga Iturriagagoitia (Abadiño, 1947ko abenduaren 3a - ) euskal txirrindulari ohia da.

Javier Elorriaga
Bizitza
Jaiotza Abadiño1947ko abenduaren 3a (71 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

IbilbideaAldatu

1971ean Mediterranear Jokoetan hartu zuen parte eta baita hurrengo urteko Olinpiar Jokoetan ere[1].

1972 eta 1980 artean txirrindulari profesionala izan zen eta 40 garaipen lortu zituen[2].

PalmaresaAldatu

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1980

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980
Italiako Giroa - - - 58.a - 98.a - - -
Frantziako Tourra - - - - - - Utzi - -
Espainiako Vuelta - 45.a 16.a - 26.a 24.a 27.a 51.a 42.a
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu