Miguel Bidaurreta

txirrindulari nafarra

Miguel Bidaurreta García (Iguzkitza, 1929ko irailaren 29a - ), euskal txirrindulari profesionala izan zen 1949tik 1958 arte. 4 garaipen lortu zituen.[1]

Miguel Bidaurreta
Bizitza
JaiotzaIguzkitza1929ko irailaren 29a (92 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Bere anaiak ziren Félix eta Hortensio txirrindulari profesionalak ere baziren, 21 eta 47 garaipen lortu zituztenak hurrenez hurren.

PalmaresaAldatu

1954

1955

  • Altsasu

1956

1957

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1949 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958
Italiako Giroa - - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - - - - - - - -
Espainiako Vuelta - - - - - - 52.a 40.a - Utzi
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu