Ramón Mendiburu

txirrindulari gipuzkoarra

Ramón Mendiburu Ibarburu (Donostia, 1940ko martxoaren 12a - ) euskal txirrindulari ohia da. 1962 eta 1970 artean txirrindulari profesionala izan zen eta hamabi garaipen lortu zituen.[1]

Ramón Mendiburu
Bizitza
JaiotzaDonostia1940ko martxoaren 12a (81 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1963

1964

1966

1967

1968

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970
Italiako Giroa - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - Err. 49.a Err. - Err. -
Espainiako Vuelta - - - - 37.a 21.a - 39.a -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

EquiposAldatu

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.