Jesús Ignacio Ibañez Loyo

txirrindulari arabarra

Jesús Ignacio Ibáñez Loyo (Ametzaga, 1960ko martxoaren 18a - ), euskal txirrindulari profesional ohia da, 1983 eta 1989 artean profesionala izan zena. Bost garaipen lortu zituen.[1]

Jesús Ignacio Ibañez Loyo
Bizitza
JaiotzaZuia1960ko martxoaren 18a (63 urte)
Herrialdea Araba, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Amaya Seguros (en) Itzuli 1983-1986
Zahor Chocolates (en) Itzuli 1987-1988
Festina 1989-1989
 

Palmaresa aldatu

1980

1982

1983

1984

1987

Emaitzak lasterketa nagusietan aldatu

Lasterketa 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
Italiako Giroa 66.a 62.a - - 56.a Utzi -
Frantziako Tourra - - Utzi - - - -
Espainiako Vuelta - 63.a - - 66.a - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - -

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu