Jesús Morales Erostarbe

txirrindulari bizkaitarra

Jesús Morales Erostarbe (Balmaseda, 1929ko otsailaren 25a) Euskal Herriko txirrindularia izan zen.

Jesús Morales Erostarbe
Bizitza
JaiotzaBalmaseda1929ko otsailaren 25a (94 urte)
Herrialdea Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Carmelo eta Roberto anaiak ere, txirrindulari profesionalak izan ziren.

Palmaresa aldatu

1949

1950

1951

1952

1955

1956

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Jesús Morales Erostarbe - ProCyclingStats