Carlos Etxeberria

txirrindulari nafarra
Artikulu hau txirrindulari allindarrari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Etxeberria».

Carlos Etxeberria Zudaire (Aramendia, 1940ko azaroaren 4a - ), euskal txirrindulari profesional ohia da, 1961 eta 1971 artean profesionala izandakoa. Bere ibilbidean hainbat garaipen lortu zituen.[1]

Carlos Etxeberria
Bizitza
Jaiotza Allin1940ko azaroaren 4a (80 urte)
Herrialdea  Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1962

1963

1964

1965

1966

1967

1968

1969

1970

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Lasterketa 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971
Italiako Giroa - - - - - - 17. - - - -
Frantziako Tourra - - UT UT 53. 25. - 29. - - -
Espainiako Vuelta - - 25. 18. 5. 3. 16. 8. 9. 24. -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
UT: Utzi, erretiratu zen

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu