Ireki menu nagusia

Unai Etxebarria Arana (Caracas, Venezuela, 1972ko azaroaren 21a - ) venezuelar jatorriko euskal txirrindularia da.

Unai Etxebarria
ETXEBARRIA, UNAI.jpg
Bizitza
Jaiotza Caracas1972ko azaroaren 21a (47 urte)
Herrialdea  Venezuela
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Euskaltel-Euskadi 1996ko apirila-2007
 

1997an, txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Euskaltel-Euskadi taldearekin. Haurtzaroa Euskal Herrian pasa zuen. Venezuelako nazionalitatea daukanez nazioarteko txapelketan Venezuelako selekzioarekin parte hartzen du.

PalmaresaAldatu

Urtea Lasterketa
1998 Portugaleko itzulia - 2 etapa
2000 Semana Catalana - Etapa bat
2000 Klasika Primavera
2001 Dauphiné Libéré - Etapa bat
2003 Espainiako Vuelta - Etapa bat
2004 Mallorcako Challenge - Etapa bat
2004 Laudioko Nazioarteko Sari Nagusia
2007 Mallorcako Challenge - Etapa bat