Loïc Chetout

txirrindulari lapurtarra

Loïc Chetout (Baiona, 1992ko irailaren 23a -) lapurtar txirrindulari ohia da, profesionala 2015etik 2019ra Cofidis taldean.

Loïc Chetout

Bizitza
JaiotzaChambéry1992ko irailaren 23a (31 urte)
Herrialdea Lapurdi
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta telebista aurkezlea
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskaltel-Euskadi 2011-2013
Orbea Continental (ikaslea)2013ko abuztuaren 1a-2013ko abenduaren 31
GSC Blagnac Vélo Sport 31 (en) Itzuli 2014-2014
Cofidis (ikaslea)2014ko abuztuaren 1a-2014ko abenduaren 31
Cofidis 2015-
 
Enplegatzailea(k)Global Cycling Network (en) Itzuli

Twitter: LoicChetout Edit the value on Wikidata

Naturgas Energía talde amateurrean hazia, Euskadi taldetik pasatu zen profesionaletara.

Palmaresa aldatu

2010

2012

2013

2014

2016

2018

Emaitzak lasterketa nagusietan aldatu

Lasterketa 2015 2016 2017 2018
Italiako Giroa - - - -
Frantziako Tourra - - - -
Espainiako Vuelta - 138. - 144.
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu