Ireki menu nagusia

Imanol Murga Saez de Ormijana (Gasteiz, 1958ko urtarrilaren 1a - ), euskal txirrindulari profesional ohia da, 1980 eta 1990 artean profesionala izan zena. Zortzi garaipen lortu zituen[1].

Imanol Murga
Bizitza
Jaiotza Gasteiz1958ko urtarrilaren  1a (61 urte)
Herrialdea  Araba, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

Eduki-taula

PalmaresaAldatu

1980

  • Hiru Probintzien Itzulia: etapa 1

1981

1982

  • Challenge Costa de Azahar: etapa 1

1985

1987

1990

  • Txitxarroko Igoera

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990
Italiako Giroa - - - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - 104.a - - - 94.a - - - - -
Espainiako Vuelta Utzi Utzi - - 47.a - 50.a Utzi 70.a - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - - - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu