Ireki menu nagusia


Santoñako Bandera Kantabriako Santoña herrian urtero jokatzen den arraun estropada da. Kantauri kostaldean jokatzen den zaharrenetakoa da eta Club de Remo Santoñak antolatzen du.

Santoñako Bandera
Sorrera 1970
Herria Santoña, Kantabria
Antolatzailea Club de Remo Santoña
Partehartzaileak KAE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Euskal Herria Orio (10)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Euskal Herria Getaria

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1970 Orio Astillero Pedreña
1971 Astillero Lasarte Michelin Hondarribia
1972 Astillero Lasarte Michelin Santander
1973 Hondarribia Astillero Santander
1974 Orio Lasarte Michelin Kaiku
1975 Astillero Orio Laredo
1976 Astillero Pedreña Castro Urdiales
1977 Orio Lasarte Michelin Santurtzi
1978 Kaiku Santurtzi Lasarte Michelin
1979 Lasarte Michelin Kaiku Hondarribia
1980 Santurtzi Kaiku Orio
1981 Castro Urdiales Mundaka Kaiku
1982 Orio Zumaia Castro Urdiales
1983 Zumaia Orio Hondarribia
1984 Zumaia Orio Santoña
1985 Zumaia Orio Kaiku
1986 San Juan Zumaia Zierbena
1987 Zumaia San Juan Santoña
1988 Zumaia Santurtzi Kaiku
1989 Zumaia Orio Kaiku
1990 Hondarribia Castro Urdiales Zumaia
1991 Orio Kaiku Ciudad de Santander
1992 Donibaneko Arraunlariak Zumaia Kaiku
1993 Camargo Ciudad de Santander Santurtzi
1994 Koxtape Zumaia Santoña
1995 Orio Kalparra (S.Pedro B) Koxtape
1996 Orio Santurtzi Pedreña
1997 Pedreña Kaiku Zarautz
1998 Astillero Mecos Pedreña
1999 Arkote Castro Urdiales Santurtzi
2000 Zumaia Donibaneko Arraunlariak Arkote
2001 Ciudad de Santander Ondarroa --
2002 Pedreña Ciudad de Santander Kaiku
2003 Ciudad de Santander Bateratze (Arkote-Elantxobe) Kaiku
2004 Zarautz Portugalete San Pedro
2005 Zumaia Ciudad de Santander Zierbena
2006 Isuntza Laredo Pontejos
2008 Orio Kaiku Camargo
2009 Santoña Getxo Mundaka
2010 Santoña Colindres Zarautz B
2011 Portugalete Lekittarra (Isuntza) Santoña
2012 Orio Donostiarra Santurtzi
2013 Santurtzi Zierbena Santoña
2014 Lekittarra (Isuntza) Donostiarra Zumaia
2015 Donostiarra Zumaia Deustu
2016 Oiartzun Arkote Donostiarra B
2017 Lapurdi Donostiarra B San Juan B
2018 Orio B Camargo Getxo
2019 Getaria Zarautz Deustu
  • 2007an ez zen estropadarik jokatu.

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Orio 10 1970, 1974, 1977, 1982, 1991, 1995, 1996, 2008, 2012, 2018
Zumaia 8 1983, 1984, 1985, 1987, 1988, 1989, 2000, 2005
Astillero 5 1971, 1972, 1975, 1976, 1998
San Juan
(Koxtape + Donibaneko)
3 1986, 1992, 1994
Hondarribia 2 1973, 1990
Pedreña 2 1997, 2002
Ciudad de Santander 2 2001, 2003
Santoña 2 2009, 2010
Santurtzi 2 1980, 2013
Isuntza 2 2006, 2014
Kaiku 1 1978
Lasarte Michelin 1 1979
Castro Urdiales 1 1981
Camargo 1 1993
Arkote 1 1999
Zarautz 1 2004
Portugalete 1 2011
Donostiarra 1 2015
Oiartzun 1 2016
Lapurdi 1 2017
Getaria 1 2019