Eric Vanderaerden

txirrindulari belgikarra

Eric Vanderaerden (Herk-de-Stad, 1962ko otsailak 11) belgiar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1983 eta 1996 artean. Bere lorpenik handienak Frantziako Tourrean, bost etapa irabaziz, eta Espainiako Vueltan, hiru etapa irabaziz lortu zituen.

Eric Vanderaerden
Interview Eric Vanderaerden na overwinning Dwars door België 1991, Waregem, Maurice Terryn (collectie KOERS. Museum van de Wielersport).jpg
Bizitza
JaiotzaLummen (en) Itzuli1962ko otsailaren 11 (59 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Panasonic 1984-1989
LottoNL–Jumbo 1990-1993
 

PalmaresaAldatu

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993