Ireki menu nagusia

Eric Vanderaerden (Herk-de-Stad, 1962ko otsailak 11) belgiar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1983 eta 1996 artean. Bere lorpenik handienak Frantziako Tourrean, bost etapa irabaziz, eta Espainiako Vueltan, hiru etapa irabaziz lortu zituen.

Eric Vanderaerden
Eric VANDERAERDEN.jpg
Bizitza
Jaiotza Lummen Itzuli1962ko otsailaren 11 (57 urte)
Herrialdea  Belgika
Heriotza  (57 urte)
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Panasonic 1984-1989
LottoNL–Jumbo 1990-1993
 

PalmaresaAldatu

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

  • Etapa 1 Tirreno-Adriatikon
  • 2 etapa Étoile de Bessègesen
  • Etapa 1 La Panneko Hiru Egunetan
  • Etapa 1 Luxenburgoko Tourrean
  • Etapa 1 Herbehereetako Itzulian

1991

1992

1993

  • La Panneko Hiru Egunak
  • Etapa 1 Étoile de Bessègesen